Χρυσοχοϊδη είναι σίγουρο ότι θα τους βρεις τους πράκτορες είτε ανήκουν στη ΜΙΤ, είτε στη Μosad, είτε στη CIA ή το βαθύ ελληνικό παρακράτος

Μετά εικόσι έτη θα μάθουμε την αλήθεια αρκεί να μην είναι κανείς ζωντανός από τους δράστες ή τους ηθικούς αυτουργούς!

Η ΕΛΙΤ δε βιάζεται ξέρει να περιμένει, έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι είναι θνητοί, ο διάβολος όμως που τους κυβερνάει και τους κατευθύνει ΑΙΩΝΙΟΣ!

Και να τα έργα του, τα έργα του σκότους. Ποτέ δε κτυπάει ο δαίμονας τη μέρα, την απεχθάνεται όπως το λιβάνι, το Σταυρό, τα Θεία.

Ξέρει να βρίσκει κερκόπορτες στο δικό του άλλωστε σύστημα και να ξεγλιστράει, νομικά, ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά.

Η πρόφαση, η δικαιολογία  και το επιχείρημα πάντα έτοιμα. “Άγνωστοι τρομοκράτες, μήπως οι ίδιοι που πυροβόλησαν το Σωκράτη Γκιόλια;” “και τώρα πάμε στις επόμενες ειδήσεις, στα κρούσματα του κορωνο/ιού σήμερα και στα ελληνοτουρκικά!”

Λέγεται ότι μόνο 3% των Ελλήνων παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων από τα άθλια κανάλια των εφοπλιστών, επιχειρηματιών, της πανάθλιας ΕΡΤ συνυπολογιζομένης. Όσες ξανθιές “δήθεν” κούκλες-γλάστρες κι αν επιστρατεύουν για να αμολάνε κοινότυπες ειδήσεις .

Ουσία μην περιμένετε από τα βρωμοκάναλα της διαφθοράς! Της κρατικής ΕΡΤ συνυπολογιζομένης. Οι τελευταίοι το γλεντάνε με τα λεφτά μας. Μόνο μια Μερκούρη βρέθηκε να τους διαολοστείλει!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Να ποια είναι όμως η αλήθεια:

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο! – Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος

Ο Στέφανος Χίος στο κρεβάτι του θανάτου και της ζωής!

Οι γιατροί τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει για νοσηλεία, ενώ όπως είπε άγνωστος τον πυροβόλησε στην είσοδο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησαν δύο φορές, ενώ δύο σφαίρες δέχτηκε και το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνία 0

Στέφανος Χίος: «Οπλοφορώ εδώ και 7 μήνες» – Μου έλεγαν «δώσε 300 να κλείσει η ιστορία με την Αλβανή υπουργό»

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία σφαίρα τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από το αριστερό στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Μια ενδονοσοκομειακή όμως;

ΠΗΓΗ:https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6954377_pyrobolisan-ton-stefano-hio-sto-nosokomeio-o-dimosiografos

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.