Δεν μας φθάνει η πολιτική χούντα, ούτε των καναλιών έχουμε και χούντα του διαδικτύου και του φατσοβιβλίου της συμφοράς

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης

Από την Δευτέρα το βράδυ έχω συνεχείς συναντήσεις με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Προχθές το βράδυ με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη. Χθες το μεσημέρι δύωρη σύσκεψη με τον Διοικητή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, Υποστράτηγο Πέτρο Τζαφέρη, και τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα. Το βασικό θέμα των συναντήσεων αυτών ήταν η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου. Είμαι πλέον σε ανοικτή γραμμή με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση αυτή, η διερεύνηση της οποίας επεκτείνεται με δικές μου ενέργειες, σε συνεργασία με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τις οποίες επισκέφτηκα χθες και σήμερα μετά την ΓΑΔΑ, σε υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς την Ιρλανδία, όπου η έδρα της Facebook στην Ευρώπη, για την ανακάλυψη των φυσικών προσώπων που κρύβονται πίσω από τον αποκλεισμό όλων των σελίδων της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο facebook, λίγα λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας. Ένας αποκλεισμός που άμεσα συνδέεται με την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Στέφανου Χίου.

Η χθεσινή συνάντηση όμως, η οποία μεταφέρθηκε από τον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ και το γραφείο του Διοικητή, στον 13ο όροφο και το γραφείο του Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επεκτάθηκε και στην υπόθεση των Ελληνικών Hoaxes. Στην υπόθεση των άθλιων συκοφαντών του διαδικτύου.

Χθες κατέθεσα τη δεύτερη μήνυσή μου κατά της συμμορίας. Για την τρισάθλια ανάρτηση του μέλους της συμμορίας, πληροφορικάριου Ανδρόνικου Κουτρουμπέλη, ο οποίος έπληξε τον πυρήνα της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου, την επιστημονική κατάρτισή μου, εμφανίζοντας σε χιλιάδες χρήστες του facebook και του διαδικτύου εν γένει, την απόλυτα ορθή νομική ανάλυσή μου για τον νόμο 4682/2020 όχι απλά ως αβάσιμη αλλά και ως παραπληροφόρηση. Μπλοκάροντας όλες τις κοινοποιήσεις της ανάρτησής μου για τον Βασίλη Κικίλια, παρουσιάζοντας την ανάλυση των δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ επίσης ως παραπληροφόρηση. Επιβάλλοντας φασιστικά το ψέμα ως αλήθεια σε όλο το διαδίκτυο. Όπως συστηματικά πράττουν τα μέλη της συμμορίας. Είναι αδίστακτοι γκεμπελίσκοι, οι οποίο δρουν ανενόχλητοι σε όλο το διαδίκτυο, επιβάλλοντας τις δικές τους αντίθετες στην αλήθεια θέσεις επί παντός επιστητού, επιβάλλοντας ποινές και κυρώσεις, υποκαθιστώντας τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές ενεργώντας σαν να είναι τέτοιες, έχοντας εξοργίσει εν τέλει και αυτές εκτός από τους πολίτες.

Συνεννοήθηκα με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να υποβάλω τα επόμενα 24ωρα το σύνολο των μηνύσεων που έχω αναλάβει να καταθέσω για λογαριασμό πολλών χρηστών του facebook, μεταξύ αυτών και του επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου, και διαχειριστών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, μεταξύ των οποίων καθόλου τυχαία και αυτής της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Στη συνέχεια θα υποβληθεί έγγραφη αναφορά σε βάρος της συμμορίας των Ελληνικών Hoaxes στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να κληθούν να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις για τα εγκλήματά τους και τη δράση της συμμορίας τους στο διαδίκτυο.

Ο τελικός στόχος είναι το τέλος των Ελληνικών Hoaxes.

Πιστέψτε με, θα το πετύχω. Και θα απαλλάξω το διαδίκτυο δια παντός από την άθλια χούντα των Ελληνικών Hoaxes.

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/hoaxes_30.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.