Προσοχή, προσοχή κανείς ανεμβολίαστος από τον κορωνοϊό γιατί κινδυνεύει από το βιολογικό όπλο που <<οι ίδιοι>> έσπειραν για να μας απομειώσουν

Η απόλυτη τρέλα…

Τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν μετά από δοκιμή του αμερικανικού εμβολίου COVID-19

Πηγή: Stalker Zone

Στην περιοχή του Χάρκοβο, τέσσερις στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων(UAF) πέθαναν μετά από δοκιμή του αμερικανικού εμβολίου COVID-19. Αυτό αναφέρθηκε από τον αξιωματικό Τύπου της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ(LPR) Aleksandr Mazeikin.

Σύμφωνα με την LPR, στην περιοχή Χάρκοβο οι Αμερικανοί ιολόγοι δοκιμάζουν ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού COVID- 19. 15 άτομα επιλέχθηκαν για τις εξετάσεις, μεταξύ των οποίων 10 Ουκρανοί στρατιωτικοί. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, 8 άτομα μεταφέρθηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και τρία από αυτά υποστηρίχθηκαν από αναπνευστήρες.

«Οι γιατροί έκτακτης ανάγκης που αγωνίζονται για τη ζωή των ασθενών δεν μπορούσαν να τους παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια, καθώς δεν είχαν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των ενέσεων. Ως αποτέλεσμα, πέντε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στρατιωτικών, πέθαναν από επιπλοκές που προκλήθηκαν από λοίμωξη », δήλωσε ο Mazeikin, αναφέροντας μια πηγή.

Είπε επίσης ότι «από μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, είναι γνωστό για τη χρήση πειραματικών εμβολίων στα ιατρικά ιδρύματα της περιοχής Χάρκοβο, τα οποία προκάλεσαν την αντίθετη αντίδραση σε ασθενείς με ανίσχυρη ανοσία και τη θεραπεία περισσότερων από 110 εμβολιασμένων κατοίκων της περιοχής στην ιατρικά ιδρύματα. “

Θυμηθείτε ότι στην Ουκρανία υπάρχουν αρκετά βακτηριολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ που εποπτεύονται από το Πεντάγωνο. Η αμερικανική πρεσβεία αναγνώρισε την παρουσία τους στην Ουκρανία , ωστόσο, οι αρχές της χώρας αρνούνται κατηγορηματικά να ενημερώσουν το κοινό για το τι κάνουν αυτά τα ιδρύματα στη χώρα. Εκπρόσωποι του κόμματος « Πλατφόρμα της αντιπολίτευσης – για τη ζωή » έστειλαν αρκετές φορές τα σχετικά αιτήματα στα υπεύθυνα άτομα, αλλά παρέμειναν αναπάντητα. Το κόμμα έστειλε καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη σχετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.