Το θράσος τους δεν έχει όρια. O στόχος παραμένει: «Βυθίσατε το Oruc Reis!»

Στην γραμμή Ερντογάν ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής: «Η Ελλάδα είναι κράτος εγκληματίας»!

 

Θα μπορούσε να είναι ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο όμως όχι, ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι… κράτος εγκληματίας.

Μουσταφά Σεντόπ, ένα ακόμη οργανάκι του δικτάτορα Ρετζίπ. Φαίνεται τι ανθρωπάκι είναι από τη φάτσα! Πίσω η άλλη φάτσα του σφαγέα Κεμάλ, δεν λείπει ποτέ ο Μάρτης από την Σαρακοστή!

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια στο Ισραήλ, αλλά και τη συνεργασία των δύο χωρών.

«Το Ισραήλ, ένα από τα δύο κράτη γνωστά για την ανομία τους στην διεθνή αρένα, συνεργάζεται με την Ελλάδα, το άλλο εγκληματικό κράτος. Όμοιος ομοίω…».

 

 

Μια ανάρτηση που κάνει εκπρόσωπος ενός κράτους που δολοφόνησε πριν από 24 χρόνια τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού.

Ενώ σε άλλη του ανάρτηση γράφει:

«Όσοι στην Μεσόγειο στηρίζουν την Ελλάδα στην άδικη και λανθασμένη στάση της απέναντι στην Τουρκία και στην KKTC, να ξέρουν πως δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό! Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα της στην Γαλάζια Πατρίδα».

Μια ανάρτηση που έκανε εκπρόσωπος ενός κράτους που με παράνομη NAVTEX έχει στείλει το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για έρευνες.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/905499_proedros-toyrkikis-voylis-i-ellada-einai-kratos-egklimatias

Leave a Reply

Your email address will not be published.