Οδηγίες του ΠΟΥ για τις μάσκες. Η σύγχυση παρατείνεται μετά τις υπουργικές ανακοινώσεις

Μάσκες ακόμα και στα νήπια: Πότε έλεγε ψέματα η κυβέρνηση; – Τότε ή τώρα; – Αποκαλυπτικά βίντεο

Γράφει: Θάνος Νικηταράς

Η ακατανόητη επιμονή της κυβέρνησης να φοράνε μάσκες «προστασίας» όχι μόνο τα παιδιά στα σχολεία, αλλά ακόμα και τα τετράχρονα παιδιά στην προσχολική εκπαίδευση και να γενικευθεί στις «επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές» η χρήση της μάσκες ακόμα και στον δρόμο, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το αν όντως η μάσκα προφυλάσσει, σε ποιο ποσοστό προφυλάσσει, αν η απόφαση έχει σχέση με οικονομικά συμφέροντα που σχετίζονται με την πώληση μασκών (δεν έχει σημασία που θα παρέχονται δωρεάν από την κυβέρνηση, αφού και η κυβέρνηση θα τις αγοράζει με λεφτά των φορολογουμένων) και αν κινδυνεύουν τα νήπια από κορωνοϊό, καθώς ΟΛΕΣ οι έρευνες, δείχνουν ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Πριν προχωρήσουμε, να θυμηθούμε τι έλεγε ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας στις 31 Μαρτίου 2020, αναφορικά για την χρήση μασκών.

Κι επειδή η κυβέρνηση αρέσκεται να αναφέρεται στους «ειδικούς» όταν πρέπει να λάβει αποφάσεις, να πούμε ότι ο Σ.Τσιόδρας εμφανίζεται από την ίδια τηςν κυβέρνησης ως «ειδικός».

Και στην τοποθέτησή του είναι σαφής: Μόνο οι επαγγελματίες του χώρου υγείας πρέπει να φορούν μάσκα!

Δείτε:

Στην τοποθέτησή του, όπως ακούσατε αναφέρεται και στην σχετική θέση που έχει λάβει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για τις μάσκες.

Στο ακόλουθο βίντεο θα δείτε ότι «Ο ΠΟΥ συστήνει τη χρήση μάσκας μόνον σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Εάν έχετε βήχα και δυσκολία στην αναπνοή, τότε πρέπει να φοράτε μάσκα και να ζητήσετε ιατρική βοήθεια. Εάν δεν έχετε συμπτώματα τότε δεν πρέπει να φοράτε μάσκα, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις που να δείχνουν ότι προστατεύονται τα άτομα που είναι άρρωστα. Παρόλα αυτά εάν είστε υγιής και παράλληλα φροντίζετε άτομα που πιθανός να πάσχουν από τον κορωνοϊό, τότε καλό θα ήταν να φοράτε μάσκα όταν παρευρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με τον ασθενή».

Δηλαδή, ο ίδιος ο Οργανισμός Παγκόσμιος Υγείας, αυτός που οι Έλληνες λοιμωξιολόγοι, ακολουθούν τα λεγόμενα του σαν Ευαγγέλιο υποστήριζε εν μέσω πανδημίας πως μάσκα πρέπει να φορούν μόνο οι ασθενείς και όσοι τους φροντίζουν.

http://https://www.youtube.com/watch?v=fJSvVAOXru8&feature=emb_logo

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_3768.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.