Covid-19, η καλλίτερη δικαιολογία για την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας της Ελίτ

Θέλουν αυτόν τον εφιάλτη να διαρκέσει για πάντα! Η παγκόσμια ελίτ πιέζει για σκληρό κλείδωμα ολόκληρου του κόσμου καθώς επιβεβαιώνονται οι προειδοποιήσεις της «δαιμονικής νέας τάξης» για «θεωρητικούς συνωμοσίας»

Ενώ εδώ και χρόνια έχουμε χαρακτηριστεί σαν συνωμοσιολόγοι για την προειδοποίηση, για ένα απαίσιο σχέδιο που εκτελείται εδώ και καιρό από τους «παγκοσμιοποιητές» , συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων Δημοκρατών, για να «μετατρέψει» την Αμερική σε μια «πολύ λιγότερο ελεύθερη» χώρα από ό, τι είχαν οι ιδρυτές μας πατέρες οραματιστεί, όπως προειδοποιεί αυτή η νέα ιστορία στους Washington Times , σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Vigano, το έχουμε δει αυτό ακριβώς.

Προειδοποιώντας ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια «βιβλική μάχη» και ότι τα αποτελέσματα θα καταλήξουν να γίνουν αισθητά όχι μόνο σε ολόκληρη την Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò δήλωσε ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 προσφέρουν στους Αμερικανούς μια «βιβλική» πρόκληση «ενάντια στις δαιμονικές δυνάμεις του βαθιού κράτους και ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη» 

Ο πρώην αποστολικός Nuncio της Καθολικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ προειδοποίησε για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους ότι οι αντιμαχόμενοι ηγέτες που δεν φαίνονται στο ανθρώπινο μάτι θα συγκρουστούν την Ημέρα των Εκλογών. Ο αρχιεπίσκοπος πλαισίωσε στο παρελθόν το πολιτικό τοπίο σε μια μάχη μεταξύ των «παιδιών του φωτός και των παιδιών του σκότους» τον Ιούνιο. 

«Οι προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο αντιπροσωπεύουν μια εποχική πρόκληση, μια βιβλική πρόκληση, η έκβαση της οποίας θα είναι καθοριστική όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο», έγραψε σε επιστολή που προσφέρθηκε, αλλά δεν διαβάστηκε, στην Εθνική της Τετάρτης Καθολική Προσευχή.

« Είναι απαραίτητο όλοι εσείς οι Καθολικοί της Αμερικής να γνωρίζετε καλά τον ρόλο που ο Πρόβιντενς έχει σχεδιάσει να αναθέσει στον Πρόεδρό σας και ότι γνωρίζετε την εξαιρετική μάχη που ετοιμάζεται να πολεμήσει ενάντια στις δαιμονικές δυνάμεις του βαθιού κράτους και ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη », έγραψε ο θρησκευτικός ηγέτης. “Είμαι στο πλευρό σας με ένθερμη προσευχή, μαζί με εκατομμύρια Καθολικούς και με όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης σε όλο τον κόσμο.” 

Η εκδήλωση της Τετάρτης περιελάμβανε επίσης τον όρκο του κ. Τραμπ να υπογράψει την εκτελεστική εντολή του Born Alive ως μέσο προστασίας των μωρών που επιβιώνουν από απόπειρες εκτρώσεων.

«Πολύτιμα μωρά που γεννιούνται ζωντανά, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις τους, [πρέπει] να λάβουν την ιατρική περίθαλψη που τους αξίζει», είπε ο κ. Τραμπ «Αυτό είναι το ιερό μας ηθικό καθήκον.»

Αν θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στην εμφάνιση της «νέας παγκόσμιας τάξης» του δημοκράτη / παγκοσμιοποιητή , δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει τώρα στα δυτικά έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς όλο και περισσότερα δρακόντεια κλειδώματα κορανοϊού δημιουργούνται και Τα δικαιώματα των πρώην ελεύθερων ανθρώπων να κάνουν πράγματα όπως απλά να πηγαίνουν στην εκκλησία καταργούνται. Ενώ η δημοκρατική κυβέρνηση εξακολουθεί να επιτρέπει στους τρομοκράτες BLM και Antifa να τρέχουν σκληρά σε όλη την Αμερική, μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε το 2020.

Και με μια αναζήτηση στο google για τον «τελευταίο Αμερικανό πρόεδρο» στην πραγματικότητα αναδεικνύει τον «Ντόναλντ Τραμπ» αντί για τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ήταν ο «τελευταίος Αμερικανός πρόεδρος» (με τον Πρόεδρο Τραμπ να είναι ο «τρέχων Αμερικανός πρόεδρος» ), δεν χρειάζεται να αναρωτιέμαι πάρα πολύ για να καταλάβω τι έχουν οι παγκοσμιοποιητές για εμάς, ειδικά με έναν Αρχιεπίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας που κάλεσε τον Πάπα Φραγκίσκο και την υπεράσπισή του προς παιδόφιλους ιερείς που καλούσαν όλους τους Δημοκρατικούς και το κακό βαθύ κράτος.

Ας ρίξουμε μια άλλη ματιά σε αυτήν την πολύ σημαντική ιστορία του Μπράντον Σμιθ στο Alt Market με τίτλο “The Totalitarian Future Globalists Want For the Selter World is Revealed”  για να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που σίγουρα έρχεται στην Αμερική εάν ο Πρόεδρος Trump χάσει και οι δημοκράτες / οι παγκοσμιοποιητές κερδίσουν στις εκλογές του Νοέμβρη.

Στη Νέα Ζηλανδία, η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά ζοφερή και νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως προειδοποίηση για τους Αμερικανούς ειδικά για το πιθανό μέλλον μας, εάν επιτρέψουμε να μετατραπεί ο μύθος της «δημόσιας ασφάλειας» σε όχημα τυραννίας . 

Ενώ η Αυστραλία χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις καραντίνας για να αναγκάσει άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου να απομονωθούν, τα στρατόπεδα καραντίνας της Νέας Ζηλανδίας  βρίσκονται τώρα πλήρως υπό τον έλεγχο του στρατού, και ΟΛΟΙ οι πολίτες που έχουν θετικό ή υποψιαστεί ότι έχουν Covid μπορούν να διαχωριστούν από τις οικογένειές τους και να τοποθετηθούν στα στρατόπεδα , που είναι ξενοδοχεία που ουσιαστικά μετατρέπονται σε φυλακές. 

Είναι η πλήρης διαγραφή των προσωπικών ελευθεριών, όλα λόγω της αύξησης των περιπτώσεων που ισοδυναμούσαν με 525 θανάτους στην Αυστραλία και 22 θανάτους στη Νέα Ζηλανδία  δηλαδή ένα δυσανάλογο προς τα μέτρα χαμηλό ποσοστό. 

Πιστεύω ότι ο λόγος για τον οποίο η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν γίνει στόχος με αυτό το επίπεδο περιορισμών είναι επειδή οι πολίτες έχουν σχεδόν πλήρως αφοπλιστεί και δεν έχουν κανένα μέσο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την υπέρβαση της κυβέρνησης. Τούτου λεχθέντος, βλέπω σημάδια ότι παρόμοια μέτρα θα επιχειρήσουν και στις ΗΠΑ . Σε πολιτείες όπως η Νέα Υόρκη, υπάρχουν προγράμματα χαμηλού lockdown για τη δημιουργία σημείων ελέγχου Covid οι οποίοι  σταματούν και ελέγχουν οχήματα που εισέρχονται στην πολιτεία. Εκεί ξεκινούν οι βαρύτεροι περιορισμοί καραντίνας για τους θετικούς στο τεστ. 

Πρώτον, θα δημιουργηθούν σημεία ελέγχου στο όνομα της κράτησης των μολυσμένων ατόμων από μια πολιτεία ή πόλη. Στη συνέχεια, αυτά τα ίδια σημεία ελέγχου θα χρησιμοποιηθούν για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από την έξοδο από την πολιτεία ή την πόλη. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν τυχαία σημεία ελέγχου για να ελεγχθούν οι άνθρωποι για πυρετό ή συμπτώματα ασθένειας. Εάν επιτραπεί να συνεχιστεί, η φυσική εξέλιξη των σημείων ελέγχου θα είναι να τρομάξει τον πληθυσμό ώστε να μην ταξιδεύει πουθενά για οποιονδήποτε λόγο όσο σοβαρός κι αν είναι. Όπως στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι άνθρωποι θα φυλακίζονται αποτελεσματικά στα σπίτια τους. Σε αυτό το στάδιο, η εισαγωγή νέων νόμων ή εκτελεστικών εντολών που τιμωρούν τους ανθρώπους οι οποίοι εγκαταλείπουν το σπίτι τους θα είναι ευκολότερη εφόσον θα έχουν ήδη εγκλιματιστεί στο να παγιδευτούν στο σπίτι τους ούτως ή άλλως.

Neel Kaskari της Federal Reserve Bank χαίρεται να χρεοκοπήσουν οι Αμερικάνοι και να τους δίνει δάνεια

Επιπλέον, οι ελίτ και οι παγκοσμιοποιητές στις ΗΠΑ ζητούν σκληρό κλείδωμα με καραντίνα για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, όπως και τα επίπεδα κλειδώματος επιπέδου 4 στην Αυστραλία. Το μέλος της Federal Reserve Bank Neel Kashkari ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι οι Αμερικανοί εξοικονομούν περισσότερα, επομένως θα πρέπει να υποστούν σκληρά και παρατεταμένα lockdown «επειδή μπορούν να το αντέξουν οικονομικά» . 

 

 
 

 
Η Washington Post επικρότησε τη χρήση στρατοπέδων καταναγκαστικής απομόνωσης σε άλλα έθνη και ρωτά γιατί οι ΗΠΑ δεν τις έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη πέρα ​​από τα λιμάνια για ξένους ταξιδιώτες; Ο λόγος είναι αυτός: Πολλοί Αμερικανοί δεν θα ακολουθήσουν τέτοια μέτρα και θα χρησιμοποιήσουν ένοπλη βία εναντίον όσων προσπαθούν να τους κλειδώσουν λόγω ενός ιού που αποτελεί μέτρια απειλή  για ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού. 

Να είστε έτοιμοι όταν το κάνουν. Κοιτάξτε τις ενέργειες σε μέρη όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία και αναρωτηθείτε, είμαι πρόθυμος να το ακολουθήσω; Και αν ναι, για πόσο καιρό; Επειδή οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να γίνουν αυτοί οι περιορισμοί «νέο φυσιολογικό φαινόμενο και γεγονός». Σκοπεύουν να διαρκέσει για πάντα αυτός ο εφιάλτης .

allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.