Γρίφος που καλείστε να απαντήσετε. Γιατί όσοι ιστορικά αντιδρούσαν και αντιδρούν στο κατεστημένο ήσαν και είναι ελάχιστοι;

Οι πρώτοι χριστιανοί ήσαν ελάχιστοι μπρος στον εσμό των ειδωλολατρών. Η επανάσταση του Μεγάλου Κωνσταντίνου και η μεταφορά στη Νέα Ρώμη μετά από τη νίκη του εναντίον του Μαξέντιου άλλαξε τα πράγματα.

Η αντίδραση στην ηγεμονία και την καταπίεση του αλάθητου Πάπα από τον Σαβοναρόλα μέχρι τον Λούθηρο απαίτησε θάνατους στην πυρά και τριακονταετείς πολέμους και νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου μέχρι να επιβληθούν οι προτεστάντες και να γίνουν αποδεκτοί από τον Καθολικισμό.

Η καταπίεση των δουλοπαροίκων από τους φεουδάρχες, απαίτησε τις σφαγές της γαλλικής επανάστασης μέχρι να επιβληθούν οι αστοί και να καταπνιγεί η φεουδαρχία στο αίμα της γκιλοτίνας.

Μέχρι να πετύχει η εργατική τάξη μια στοιχειώδη αποδοχή των δικαιωμάτων της βάσει των δύο “ευαγγελιστών” κομμουνιστών θεωρητικών Μαρξ και Ένγκελς και του νέου αιματοβαμμένου απόστολου των εθνών Γερμανίας και Ρωσίας, Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ (Влади́мир Ильи́ч Улья́нов Λένιν   περάσανε αρκετά μαρτυρικά χρόνια και ακόμη οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να αντιληφθούν πως όλοι είναι ίσοι κι έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Αυτά τα δικαιώματα καταπατούνται σήμερα πλανητικά από μια πανίσχυρη ομάδα πλουσίων, τραπεζιτών, μαφιόζων επιχειρηματιών όπως οι Rothchild, οι Rockfeller, ο Elon Mask, ο Billy Gates, ο George Soros, o Jeff Bezos, και πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι οι οποίοι επέβαλαν με το στανιό τον τρόμο, τον φόβο, το Σοκ και Δέος μια πανδημίας που  δεν διαφέρει από μια επιδημία γρίπης κατά τους ειδήμονας και όχι τους δημοσιογράφους ή τις μαριονέτες πολιτικούς που κατά τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τους κάνει ό,τι θέλει ο Σιωνισμός ο οποίος κατευθύνει την ανθρωπότητα προς τον δικό του στόχο: Την εγκαθίδρυση ενός νέου παγκόσμιου ηγέτη που θα υποτάξει όλους τους λαούς υπό το σιδηρούν πέλμα του. Ευτυχώς μόνο για τρεισήμισι χρόνια.

Το ερώτημα στο γρίφο ίσως να μπορεί να απαντηθεί από την δίωξη ενός ξάστερου μη ευνουχισμένου μυαλού, μιας ψυχής που βλέπει καθαρά τι συμβαίνει και αγωνίζεται. Πρόκειται για την επαναστάτρια καθηγήτρια  στο σχολείο του Υμηττού όπου σύμφωνα με τα αφειδώς δωροδοκημένα από την κυβέρνηση κανάλια (MEGA  και λοιπά κοπροδοχεία ειδήσεων) πρέπει να καεί στην πυρά.

Ας δούμε το βίντεο:

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.