Ας θυμηθούμε τι έλεγε τον Απρίλιο του 2020 ο Stefano Montanari και ας βγάλουμε συμπέρασμα για τα εμβόλια και τη φονικότητα του Covid-!9 τώρα!

Αφαίρεσαν το βίντεο από το Youtube μετά την αποκάλυψη του Ιταλού Γιατρού για τον covid-19

Αποκαλυπτικός ο Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας Στέφανο Μοντανάρι, κραυγάζει την επιστημονική του αλήθεια από το επίκεντρο την τραγική εστία της κρίσης, την χώρα που χτυπήθηκε πιο πολύ με 14.000 νεκρούς….

Σε συνέντευξή του κατακεραυνώνει την συστημική παγκόσμια προπαγάνδα.

Αναφέρει: Δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα..είναι σαν να κυνηγάς μια χίμαιρα.Δεν είναι ο ίδιος ιός στην Ιταλία με αυτόν στην Κίνα ή Γερμανία. Όμως όλα γίνονται για δις κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας αφού τελικά θα οδηγηθούμε σε καθολικό εμβολιασμό.Μόνο 3 Ιταλούς σκότωσε ο ιός τους υπόλοιπους τους σκότωσε το σύστημα υγείας η διαφθορά, η κακοδιαχείρηση, η κερδοσκοπία κ.α.

Το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορονοϊό. Αν και, ίσως, αυτός είναι ο στόχος. Τελειώνουν την μεσαία τάξη. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι…..

O Ιταλός καθηγητής Μοντανάρι: η μάχη κατά του κορονοϊού είναι μια απάτη 28-03-2020, 15:35 | Στις 19 Μαρτίου στο byoblu24 έδωσε συνέντευξη ο Stefano Montanari Ιταλός καθηγητής Ιατρικής νανοπαθολόγος με 40 χρόνια εμπειρίας στα χειρουργεία. Στην καταιγιστική συνέντευξή του, είπε ότι στην πραγματικότητα, μόνο 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους άμεσα από τον κοροναϊό στην Ιταλία ως εκείνη τη στιγμή. Αλλά τι σκοτώνει αν δεν είναι ο ιός; Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του: “Οι πολιτικοί μας έχουν κάνει τα πάντα τα τελευταία 10 χρόνια για να καταστρέψουν την ιταλική ιατρική κι Υγεία. Τμήματα και ολόκληρα νοσοκομεία έκλεισαν, το προσωπικό απολύθηκε. Όταν ακούω ότι στην Ιταλία υπάρχει το καλύτερο φάρμακο στον κόσμο, παραιτούμαι, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα ελήφθησαν στο ελάχιστο. Το κόστος του φαρμάκου μειώθηκε ανελέητα. Επιπλέον υπάρχει τεράστια διαφθορά. Το γεγονός ότι σε μια συνηθισμένη χώρα κοστίζει 10 ευρώ, στην Ιταλία – 20. Και τα ελάχιστα διαθέσιμα κεφάλαια δαπανήθηκαν άδικα.

Για παράδειγμα, για κάποιο λόγο αγόρασαν 27 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων, τα οποία στη συνέχεια τα πέταξαν, αλλά δεν υπήρχαν χρήματα για τους αναπνευστήρες.

Το φάρμακό μας δεν ήταν έτοιμο για τόσους πολλούς ασθενείς με πνευμονικές επιπλοκές.

Τι είναι αυτός ο ιός που είναι επικίνδυνος: Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο ιός! Ναι, υπάρχει ένας ιός, είναι εντελώς νέος. Δεν μπορώ ακόμα να πω με βεβαιότητα αν τον δημιούργησαν στο εργαστήριο ή προέρχονταν από νυχτερίδες ή από κάπου αλλού.

Όσο για τα ποντίκια, πραγματικά το αμφιβάλλω, θα ήταν σαν να λέγαμε ότι προήλθε απευθείας από τους μονόκερους.Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι νέος μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης το status του, στο οποίο στη συνέχεια παγιώνεται. Χθες υπήρχε ένας ιός και αύριο θα είναι ένας άλλος ιός. Στην Ιταλία, δεν είναι ο ιός που ήταν στην Κίνα. Και στη Γερμανία δεν είναι ο ίδιος όπως στην Ιταλία. Έχει επίσης απίστευτη διαπερατότητα, είναι παθολογικά μεταδοτικός. Αλλά σε υγιείς, είναι ασυμπτωματικός. Σύμφωνα με τις υποθέσεις μου, εάν κάνουμε τεστ σε όλους τους πολίτες της Ιταλίας, θα διαπιστώσουμε ότι τουλάχιστον το ήμισυ του πληθυσμού είναι ήδη θετικό. Όλη η κουβέντα για το εμβόλιο υπό αυτές τις συνθήκες είναι μια παγκόσμια απάτη. Μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα που δεν θα τον παρακολουθήσουμε δημιουργώντας εμβόλια. Επιπλέον, αυτός ο τύπος ιού δεν μπορεί να εμβολιασθεί. Είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση και ν΄αρρωστήσεις 200 φορές. Η ανοσία δεν αναπτύσσεται σε αυτόν! Εάν έλεγα στον προϊστάμενό μου πριν 50 χρόνια για τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά των κορονοϊών, θα με πετούσε έξω. Τα εμβόλια SARS είναι μια λαμπρή ιδέα και παράλληλα ένα ψέμα των φαρμακοβιομηχανιών. Είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει έτσι όλοι θα είμαστε υποχρεωμένοι εμβολιαστούμε και να κερδίσουν δισεκατομμύρια από αυτό. Από που έρχονται τα φορτηγά με τα πτώματα; Γιατί τόσοι πολλοί νεκροί; Ο λόγος είναι το κατεστραμμένο ιατρικό σύστημα της Ιταλίας. Το παλιό σύστημα θα διαχειριζόταν το βάρος. Αυτό που βλέπω τώρα είναι ένα είδος αποθέωσης της παραφροσύνης.

Είμαστε υπό την ηγεσία του “καπετάνιου Skettino”, οι οποίοι απολύτως δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Ή καταλαβαίνουν τέλεια και γνωρίζουν την τιμή τους. Η ικανότητα των διαχειριστών είναι εξαιρετικά χαμηλή. Γιατί γάντια από καουτσούκ; Γιατί αυτές οι μάσκες; Τα γάντια έχουν καταστρεπτική επίδραση στο φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Έχουμε πολύ έξυπνο δέρμα! Οι μάσκες είναι γενικά αστείες! Για έναν υγιή, είναι το ίδιο με την τοποθέτηση ενός φράχτη από τα ραβδιά κατά των κουνούπια. Υπάρχουν δισεκατομμύρια ιοί γύρω μας. Και αν υπάρχει ένας κοροναϊός κοντά σας, η μάσκα δεν θα σας προστατεύσει καθόλου. Και αν ένα άτομο είναι άρρωστο, τότε πρέπει να αλλάξει αυτή τη μάσκα κάθε 2-3 λεπτά. Διαφορετικά, αυτό δεν έχει νόημα. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να κάθονται στο σπίτι, φοβισμένοι και χωρίς κίνηση. Οι άνθρωποι πρέπει να κινηθούν, να περπατήσουν στον ήλιο, θα παρουσιάσουν έλλειψη βιταμινών. Με τα μέτρα της, η κυβέρνηση είναι εξαιρετικά επιζήμια για τη δημόσια υγεία. Ακόμα κι αν ένα άτομο είναι ασυμπτωματικό με τον ιό, δηλαδή είναι ουσιαστικά υγιές και του λένε ότι είναι άρρωστος, τότε αυτό θα επηρεάσει την υγεία του. Η υγεία όλων εκείνων που τώρα φοβούνται και κάθονται στο σπίτι επιδεινώνεται γιατί δεν λαμβάνουν βιταμίνη D,διάγουν καθιστική ζωή, κι είναι αβέβαιο το μέλλον τους.

Πιστεύω ότι η ομάδα υψηλού κινδύνου – συνταξιούχοι – θα πρέπει επίσης να περπατήσουν ήρεμα τους δρόμους και να διάγουν τον κανονικό τρόπο ζωής τους. Το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορονοϊό. Αν και, ίσως, αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε από την άλλη πλευρά του παράλογου! Υπάρχει ένα σημαντικό σημείο που δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά μου – αυτό είναι το οικονομικό. Τώρα όλα είναι κλειστά, εκτός από την ανταλλαγή/ συναλλαγή. Μόνο οι δοσοληψίες λειτουργούν και οι εκατομμυριούχοι μπορούν να αγοράσουν tidbits σε πολύ χαμηλές τιμές. Και όταν δοθεί ένα σήμα ότι ολοκληρώθηκε η “επιχείρηση”, τότε ξαφνικά θ΄αποδειχθούν ότι είναι ιδιοκτήτες τεράστιων περιουσιών. Οι εκατομμυριούχοι θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι, οι πλούσιοι θα γίνουν υπερ-πλούσιοι και η μεσαία τάξη θα γίνει κατώτατη. Πιστεύω ότι όλα είχαν ρυθμιστεί γι ‘αυτό. Και για χάρη των μελλοντικών δισεκατομμυρίων σε κέρδη από ένα υποτιθέμενο υπέροχο εμβόλιο. Από έναν ιό από τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει ασυλία και επομένως δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο …

ΠΗΓΗ και https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/youtube-covid-19.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.