Μια παράλυση τύπου Guillain Barre; Ε, δεν είναι και τίποτα μπρος σε 400.000 εμβολιασθέντες. Ήταν η τυχερή που το έπαθε.

Το θέμα έφτασε μέχρι και το Μαξίμου.

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνα σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για την περίπτωση 40χρονης νοσηλεύτριας, η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορoνοιού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννάκος, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Ο κ. Γιαννάκος επισήμανε ότι η νοσηλεύτρια ήταν απολύτως καλά στην υγεία της.

Ο ίδιος είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στις 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

«Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος», δήλωσε από την πλευρά της πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ν. Ιωάννου.

Το θέμα με την 40χρονη νοσηλεύτρια έχει σοκάρει το πανελλήνιο από το πρωί, με το θέμα να φτάνει από τα πρώτα λεπτά στα αυτιά τόσο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όσο και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σ.γ.: Προσέξτε τη προσπάθεια των πληρωμένων αδρά δημοσιογράφων προπαγανδιστών, να αποδώσουν σε προηγούμενη αυτοάνοσο ασθένεια ή σε κάποιο άλλο αίτιο ενώ ο Γιαννάκος επιμένει προς απογοήτευσή τους. Ο δε εισαγγελέας εσπευσμένα κρεμάει την Δαμόκλειο Σπάθη πάνω από τον Γιαννάκο ώστε να μην τολμήσει άλλος κανείς να μιλήσει για παρενέργειες του εμβολίου και τρομάξει τα φιμωμένα πρόβατα…

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.