Λαέ της Αθήνας, Σάββατο 3 / και Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021 Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. ο Ναύαρχος Αντώνης Παπαντωνίου θα είναι εκεί, στα Προπυλαια, και θα σας περιμένει !!!

19 Ιουνίου στις 10:57 μ.μ. 

Ο Ναύαρχος και Νομικός Αντώνης Παπαντωνίου

https://fb.me/e/S7UbdNbv14 Ιουνίου στις 2:41 μ.μ. ·
Αντώνης Παπαντωνίου (Ναύαρχος ε.α. – Νομικός)
………………………………
Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες –
στα “ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”
Για να τελειώνουμε με τη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ …
……………………………….
Σάββατο 3 / Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021
Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω !!!
………………………………….
Υπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης –
«Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» –
περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!
…………………………….
Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του
και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!
………………………
Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος.
«Όσοι πιστοί προσέλθετε» ….
…………………………………
Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;
……………….
Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα.
Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας.
Με βαθειά ανησυχία, για την χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και εντελώς αβέβαιο για τη συνέχεια της ζωής μας.
Τέλος, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μου, σαν πολίτης αυτής της χώρας, αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς Συμπατριώτες μου και να σας καλέσω, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας, για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της Χώρας μας, με τα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού.
Πάντα θα θυμάμαι τον προσδιορισμό του Έλληνα, όπως τον έδωσε ένας από τους «επτά Σοφούς της Αρχαιότητας», ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ:
«Το Φιλότιμο είναι μέρος της ουσίας της ύπαρξης των Ελλήνων. Το Φιλότιμο γιά τους Έλληνες είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός».
Το δικό μου λοιπόν Φιλότιμο με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και μετά από πολύ μεγάλη περίσκεψη, υπακούοντας σε μια έκφραση που πολύ συχνά ακούγεται από πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους Φίλους: «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά»…
Κατ αρχάς δεν πιστεύω ότι είναι Θέμα, που μπορεί να αναφέρεται σε ένα Φυσικό Πρόσωπο, αλλά σε στόχους και διαδικασίες για την επιτυχία των στόχων.
Έτσι λοιπόν και παρ όλο που η διαδρομή μου έχει ολοκληρώσει το έργο της, θετικό η αρνητικό, και δεν χρειάζομαι να επιτύχω η να περιμένω απολύτως κανένα προσωπικό, ηθικό, οικονομικό η άλλο όφελος, δηλώνω ΠΑΡΩΝ. !!!
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και παρακαλώ ας εκτιμηθεί, ότι αυτό το Παρών σκοπό έχει να υπηρετήσει τον Στόχο της Απελευθέρωσης από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ και να αποδώσει και πάλι την βιασμένη Αξιοπρέπεια στο Έλληνα Πολίτη, με μία προϋπόθεση: Ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι Θέμα του ΕΝΟΣ !!!
Η Πατρίδα μας ποτέ, πλήν μιάς πολύ μικρής περιόδου – αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια – δεν είχε την τύχη να έχει δική της Κυβέρνηση και Εξουσία. Ποτέ δεν είχε Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, γιατί ποτέ δεν λειτούργησε με το τρίπτυχο του άλλου Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ !
Τώρα λοιπόν έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Νέο Κράτος, που να στηρίζεται στην πιο πάνω λογική και που θα πρέπει να υλοποιηθεί με ένα Νέο Σύνταγμα, με ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από το ΛΑΟ.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι Συνθήκες Οργάνωσης του Λαού, για να μπορέσει να αντικρύσει την πρόκληση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, ούτε να γίνει βορά κάποιου καινούργιου τυχάρπαστου.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ήπια μέσα, για την ασφάλεια των Πολιτών, με μαζική άρνηση απέναντι στους Εξουσιαστές. Σαν παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρω) την άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας, στάση πληρωμών κ.λ.π. τα οποία βεβαίως θα αποφασιστούν από το Λαό.
ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !
Το τονίζω αυτό, γιατί το πιστεύω σαν το πιό ασφαλές, αλλά και το μέσον εκείνο που θα βοηθήσει στην επίσπευση της Ανασύνταξης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Δομής (Εθνικής, Οικονομικής, Εργασιακής κλπ).
Τα βήματα, που ενδεικτικά κατ αρχάς προτείνω, είναι:
• Δήλωση άμεσης Καταγγελίας και εξόδου από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΥΡΩ. Έκδοση και χρήση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος.
• Μη Αναγνώριση και Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους αξιοποιώντας το Εσωτερικό και Διεθνές.
• ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (Διαγραφή Χρέους)
• Επαναφορά, σε πρώτη φάση συνολικά της Νομοθεσίας που ίσχυε πριν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 6 / 5 / 2010, με κατάργηση όλης της αντίστοιχης «Νομοθεσίας» των Πραξικοπηματιών.
• Φυσικά άμεση κατάργηση των Συνθηκών ΣΕΓΚΕΝ και σε συνεννόηση και με τον ΟΗΕ έξοδος στις Πατρίδες τους όλων όσων χωρίς άδεια εισήλθαν με όποιο τρόπο στο Ελληνικό Έδαφος.
• Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και λοιπών Τραπεζών
• Πολλές ακόμα κινήσεις που θα είναι αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενδεικτικά αναφερθέντων.
Για την υλοποίηση όλων των πιο πάνω και όχι μόνον, υπάρχει και η Γνώση και η Αποφασιστικότητα που απαιτείται για την υλοποίησή τους, και για το τελευταίο, πάντα ενδεικτικά θέμα, καταγράφω το:
ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΟΝΤΟΣ !
……………………………..
Επισημαίνω Αγαπητοί μου Συμπατριώτες, ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε την Κατάσταση αυτή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν θα μετατραπούμε μόνον σε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, αλλά θα μπούμε στις Βιβλιοθήκες και στα Μουσεία μαζί με άλλους Λαούς, που ανέπτυξαν Πολιτισμό: ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ κλπ.
…………………………………
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.