Αν πεθάνετε από το εμβόλιο να πάτε ευχαριστημένοι στον Άγιο Πέτρο γιατί είναι απόδειξη πως το εμβόλιο δούλεψε και είναι ισχυρό φάρμακο.

Jul 4

Ο Guardian λέει ότι οι Άνθρωποι που Πεθαίνουν από τα Εμβόλια Covid-19 Είναι “Απόδειξη” ότι Λειτουργούν!!!

 

(Natural News) Το ευρύ κοινό δεν θα πρέπει να ανησυχεί για όλους τους τραυματισμούς και τους θανάτους που προκαλούνται από τα “εμβόλια” του κορονοϊού Wuhan (Covid-19), επειδή όλη αυτή η σφαγή και η καταστροφή είναι απλώς η “απόδειξη” ότι οι ενέσεις…. λειτουργούν, σύμφωνα με τον Guardian.

Το διαβάσατε σωστά: Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ουσιαστικά παραδέχονται τώρα ότι τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, είναι όλη η απόδειξη που χρειάζονται οι άνθρωποι για να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι “αποτελεσματικά και ατελή“.

“Μην το θεωρείτε αυτό ως κακό σημάδι”, ανέφερε ο Guardian, προσθέτοντας ότι “είναι ακριβώς αυτό που αναμένεται από ένα αποτελεσματικό αλλά ατελές εμβόλιο”.

Με άλλα λόγια, οι σοβαροί τραυματισμοί και οι θάνατοι που προκαλούνται από τις ενέσεις είναι όλα μέρος της πανδημίας, βοηθώντας στην “ισοπέδωση της καμπύλης” της ανθρωπότητας, ενώ γκρεμίζεται το “παλιό” παγκόσμιο σύστημα, ώστε να αντικατασταθεί από το “νέο”.

Δεν κρύβουν καν την ατζέντα τους πλέον, επειδή προφανώς δεν έχει πλέον σημασία αν οι άνθρωποι βλέπουν ή όχι τι πραγματικά συμβαίνει. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου φαίνεται να αποδέχεται απλώς ό,τι τους έρχεται στο δρόμο τους σε αυτό το σημείο, οπότε γιατί να προσπαθήσουν καν να αποκρύψουν την αλήθεια;

“Το γεγονός ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί σημαίνει ότι λειτουργεί. Κατάλαβα”, αστειεύτηκε ο Mac Slavo, γράφοντας για το SHTFplan.com.

Το να “εμβολιαστείτε” σημαίνει ότι κινδυνεύετε περισσότερο να πεθάνετε από την Covid-19

Ίσως απίστευτο, η ανταπόκριση του Guardian για τα εμβόλια γρίπης της Wuhan παραδέχεται επίσης ότι τα εμβόλια προκαλούν περισσότερους ανθρώπους να μολυνθούν και να πεθάνουν από τον πυρετό Fauci.

Αλλά περιμένετε: Οι ενέσεις δεν υποτίθεται ότι κρατούν κάποιον καλύτερα προστατευμένο από τον κινεζικό ιό; Αυτό μας είπαν όλοι όταν τα εμβόλια παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος “Επιχείρηση Ταχύτητα δίνης” (Operation Warp Speed) του Donald Trump.

Τώρα γνωρίζουμε ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, καθώς οι “εμβολιασμένοι” άνθρωποι προσβάλλονται και πεθαίνουν από τα κινέζικα μικρόβια σε πολύ υψηλότερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τίποτα από όλα αυτά δεν βγάζει νόημα, για να το πούμε ξεκάθαρα”.

“Λένε ότι το “εμβόλιο” είναι “αποτελεσματικό”, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για εμβόλιο που θα αποτρέψει τη μόλυνση από την COVID-19 και τη μετάδοση σε ένα “εμβολιασμένο” άτομο”, γράφει ο Slavo. “Αλλά αυτοί είναι που πεθαίνουν επειδή οι άλλοι έχουν ‘περιορισμένη κάλυψη’, δηλαδή δεν έχουν κάνει αυτό το εμβόλιο”.

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που πεθαίνουν από τη λεγόμενη “μετάλλαξη δέλτα” είναι άνθρωποι που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου του Trump. Μόνο πολύ λίγοι που δεν έχουν κάνει ποτέ ένεση είναι “θετικοί” σε αυτήν.

Η μετάλλαξη δέλτα, παρεμπιπτόντως, μάλλον περιγράφεται καλύτερα ως παραλλαγή της Ινδίας, καθώς είναι η χώρα όπου πρωτοεμφανίστηκε από το πουθενά.

Ο ιστότοπος CovidVaccineReactions.com είναι γεμάτος με περιπτώσεις ανθρώπων που είναι τώρα μόνιμα τραυματισμένοι ή νεκροί ως αποτέλεσμα της “συμμετοχής τους” για να βοηθήσουν “να σταματήσει η εξάπλωση”. Πιστεύει ο Guardian ότι τα εμβόλια λειτούργησαν σε αυτούς;

Αν ο στόχος είναι ο μαζικός αποπληθυσμός του κόσμου, τότε η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι. Η πρόταση ενός τέτοιου πράγματος, ακόμη και μόλις πριν από ένα χρόνο, θα θεωρούνταν μια άγρια θεωρία συνωμοσίας, και όμως εδώ έχουμε τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης να το παραδέχονται ολοφάνερα.

Μπαίνουμε πραγματικά στην εποχή της “Ζώνης του Λυκόφωτος” που μετατράπηκε σε πραγματική ζωή. Τίποτα δεν βγάζει νόημα πια και οι τίτλοι γίνονται όλο και πιο παράξενοι όσο πιο κοντά έρχονται οι ιατρικοί φασίστες στο να κάνουν τις ενέσεις στο επιθυμητό, γι’ αυτούς, ποσοστό των ανθρώπων. Τι θα συμβεί στη συνέχεια όταν φτάσουν στο στόχο τους;

“Αυτή η προπαγάνδα του “εμβολίου” δεν πρόκειται να σταματήσει, στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να επιταχυνθεί καθώς θα ξεμείνουν από πρόθυμα πειραματόζωα”, σημειώνει ο Slavo. “Μάθετε τι συμβαίνει, κάντε τις ερωτήσεις και, όπως πάντα, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την κριτική σας σκέψη και τη διαίσθησή σας”.

___________________________________________________________

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ενέσεις κινέζικου ιού που τραυματίζουν και σκοτώνουν ανθρώπους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ChemicalViolence.com.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

SHTFplan.com

NaturalNews.com

 

Δικτυογραφία:

The Guardian says people dying from covid vaccines is “proof” that they work – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-07-04-guardian-people-dying-covid-vaccines-proof-work.html#

Leave a Reply

Your email address will not be published.