Καλά εκτός από τις συγκεκριμένες ιατρόφατσες γιατί δεν ακούγονται ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο Μπάχντι, ο Γίντον, ο Ιωαννίδης, η Κάχιλ, ο Μοντανιέρ, κι άλλα τρανταχτά ονόματα;

Να χαίρεστε τη Δημοκρατία σας Σωτήρες του ελληνικού λαού. Τον ενημερώνετε απόλυτα αντικειμενικά με όσους η κυβερνητική προπαγάνδα σας επιτρέπει να μιλούν στα άθλια κανάλια σας περιλαμβανομένων των κρατικοδίαιτων.

«Ο Βασιλακόπουλος είναι συστημικός τρομοκράτης»! «Πάγωσε» η εκπομπή! Ζητούσαν συγγνώμη από τον «ειδικό» – ΒΙΝΤΕΟ

Αφορμή ο διαχωρισμός πολιτών αλά Απαρτχάιντ… Τυχαίο το όλο σκηνικό;;;

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο συνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του σχετικά με τον διαχωρισμό των  πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Καλεσμένος ήταν και ο τραγουδιστής, Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος προσφάτως ζήτησε μαγαζιά αποκλειστικά για εμβολιασμένους,  αλλά και ο «ειδικός», φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων, κ. Βασιλακόπουλος, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος σοβαρός επιστήμονας να αντικρούσει τις όποιες τυχόν επιστημονικές ανακρίβειες, που κατά καιρούς ακούγονται από τον ίδιο, όπως για παράδειγμα, οι αντικρουόμενες απόψεις του σχετικά με τις μάσκες (το ίδιο παθιασμένες πριν και μετά).

Ο καλλιτέχνης φαίνεται να αντιλήφθηκε αυτό το περίεργο σκηνικό και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κάνετε ένα λάθος στην παραγωγή. Βάζετε εμένα που είμαι συνθέτης να αντιπαρατεθώ με έναν επιστήμονα, ο οποίος θα αρχίσει να μου λέει διάφορους όρους που δεν καταλαβαίνω. Αν μιλούσαμε, για παράδειγμα, για μουσική, μπορώ να τον εκθέσω ό,τι ώρα θέλω.

Άρα βάζετε έναν επιστήμονα πνευμονολόγο να μιλήσει με έναν συνθέτη. Ποια επιχειρήματα να αναπτύξει ο συνθέτης κόντρα στην τρομοκρατία του πνευμονολόγου;;;

Ο κ. Βασιλακόπουλος, όσο έχουμε δει όλοι, είναι συστημικός τρομοκράτης των πάντων, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μας απειλεί, λέει ότι θα κάνε αυτό και εκείνο. Βγήκε ο άλλος και είπε θα σας εμβολιάσουμε την ώρα που κοιμάστε. Χαλαρώστε λίγο…».

Η τηλεπαρουσιάστρια «πάγωσε» και μάλλον αναζητούσε κάπου να κρυφτεί, ζητώντας επαναλαμβανόμενα συγγνώμη από τον κ. Βασιλακόπουλο για όσα ακούστηκαν, με τον «ειδικό» να μοιάζει με δεσπότη.

Δείτε στην αρχή του βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.