Ειδικά αφιερωμένο στον ΠΙΣ και τους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας που συναγωνίζονται να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να τσιμπηθούν

“Ομολογία” δαίμονος για τα εμβόλια του …”Ελάτε κάντε τα δικά μου εμβόλια…”Θα σας τρυπήσω όλους με το ζόρι”… ( video)

Παρότι είμαστε κατά στο να μεταδίδουμε ηχητικό και οπτικό υλικό από εξορκισμούς, το πραγματοποιήσαμε μόνο και μόνο σε αυτά που ακούγονται για το φλέγον ζήτημα των ημερών,αυτό του εμβολίου.

Η υποχρεωτικότητα και η επιβολή του μέτρου του εμβολιασμού είναι κάτι που μας απασχολεί όλους καθώς η καθημερινότητά μας και η κοινωνία μας βρίσκονται σε άγνωστα νερά, ίσως το ηχητικό αυτό να μας δείχνει τόσο από προέρχονται όσο και που στοχεύουν όλες αυτές οι κινήσεις.

Τα παρακάτω λόγια που θα ακούσετε είναι από το στόμα πειραζομένης νέας κατά την ώρα του εξορκισμού που τη διαβάζει ιερέας, την παραμονή της Πεντηκοστής.

Για το πρόγραμμα  Αναπαραγωγής Βίντεο ψάξτε στο πιο κάτω site:
ΠΗΓΗ:https://romioitispolis.gr/15053-2/

3 σχόλια

  1. Επειδή υπάρχει μια Βαβυλωνία στον Ιατρικό κόσμο και γενικότερα για τον ιό, θα θελα να σας ρωτήσω, κάποιος ανεμβολίαστος ο οποίος παθαίνει covid και μπαίνει καραντίνα στο σπίτι, τι φάρμακα πρέπει να πάρει.
    Επίσης, υπάρχουν φάρμακα ( πχ βιταμίνες) προληπτικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Dian

    1. Ρώτα τον ιατρό σου, παθολόγο εννοείται κάνεις τεστ PCR και αν βγει θετικό να πάρεις Scaball 3mg Ιvermectine, πρώτη δεύτερη μέρα ή Plaquenil 250mg όπως αυτός θα σου υποδείξει, υποτίθεται ότι έχεις πάρει προληπτικά Vit D MAXFIX 4000UI daily, probiotics, Vit C 1gr daily, Zink 30mg daily, Η α/α θα δείξει αν χρειαστούν αντιβιοτικά, δεξαμεθαζόνη αντιπηκτά βάσει του πρωτοκόλλου για θερταπεία κατ’ οίκον. Πάντα μετρώντας την οξυγόνωση (φ/τ άνω του 95).

    • Μαρία Κ. στο 19 Αυγούστου, 2021 στις 10:24 πμ
    • Απάντηση

    ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ…ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ….ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.