Το σχέδιο του Κλάους Σβάμπ και της ΝΤΠ και του Great Reset εφαρμόζεται τέλεια. Φονευθείτε εμβολιαστικά για να “σωθείτε”.

Πάρε παιδάκι μου ένα αθώο λουλουδάκι!ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ MRNA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ «ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ» ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος..αν εμβολιάσουμε 7 δις θα πεθάνουν 2 δις άτομα!!

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια αμερικανική μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους διαπίστωσε ότι το πειραματικό εμβόλιο COVID που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο μπορεί να προκαλέσει αρκετές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Η μελέτη του Μαΐου 2021 με τίτλο «Χειρότερη από τη νόσο; Η ανασκόπηση ορισμένων πιθανών ανεπιθύμητων συνεπειών των εμβολίων mRNA κατά του COVID-19, που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, με επικεφαλής τον επικεφαλής επιστήμονα Dr. Stephanie Seneff από το Εργαστήριο Επιστήμης Υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT και ειδικός στην ογκολογία της φυσιοπαθητικής Δρ. Ο Greg Nigh εμφανίστηκε.

Η μελέτη αναλύει διεξοδικά τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους τα πειραματικά εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις σε εμβολιασμένα άτομα.

Και τα δύο χορηγούνται με μυϊκή ένεση και απαιτούν και τα δύο κατεψυγμένη αποθήκευση, έτσι ώστε το RNA να μην διασπάται », δήλωσε ο Seneff and Nigh.

Αυτό συμβαίνει επειδή, σε αντίθεση με το δίκλωνο DNA, το οποίο είναι πολύ σταθερό, τα προϊόντα μονόκλωνου RNA μπορεί να καταστραφούν ή να μην είναι αποτελεσματικά σε υψηλές θερμοκρασίες και πρέπει να αποθηκεύονται εξαιρετικά κρύα για να διατηρηθεί η πιθανή αποτελεσματικότητά τους.

Αυτή η μορφή του mRNA στο εμβόλιο δεν εμφανίζεται φυσικά και συνεπώς έχει τη δυνατότητα άγνωστων συνεπειών … Ο χειρισμός του κώδικα της ζωής θα μπορούσε να οδηγήσει σε εντελώς απροσδόκητες αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμες ή και μόνιμες ».

 

https://sun9-75.userapi.com/impg/ghRdS31bvSJ7fEYFFuIify-EUl3WB_bssqo53w/s3_YMZEt_QM.jpg?size=720×692&quality=96&sign=3fb35ca232026c7a8588528dd54c6bd6&type=album

ΠΗΓΗ:https://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bf-mrna-%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.