Οι υπόλοιποι 183 θάνατοι εξ εμβολίου που είναι; Δεν υπήρξαν;

Τέταρτος επίσημος (σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί) θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στη χώρα μας, στη Ζάκυνθο αυτή τη φορά.

Κατέληξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και ο τέταρτος ασθενής που έδινε μάχη με τον κορονοϊό, καθώς ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Πρόκειται για 77χρονο Ζακυνθινό ο οποίος εισήχθη στην κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με το ertnews.gr

Ο 77χρονος ήταν εμβολιασμένος, αλλά ανοσοκατεσταλμένος με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα, για το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ακολουθούσε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, που ουσιαστικά αδρανοποίησε το εμβόλιο.

Όπως σαν ενημερώσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας 3 θάνατοι είναι ο επίσημος αριθμός που γνωρίζουμε εως τώρα στη χώρα μας για ανθρώπους που, αν και πλήρως εμβολιασμένοι, είναι νεκροί.

Έχω 4 παιδιά, αν εγώ πάθω κάτι, ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου; Υπάρχει κράτος πρόνοιας που θα τα αναλάβει ή θα πεθάνει άλλη μια μαμά για την οποία θα κλάψει λίγο η τηλεόραση και σε 5 μέρες θα την ξεχάσουν και μετά αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν ορφανά μόνα τους ζητιανεύοντας και ψάχνοντας από τα σκουπίδια να φάνε.

Καταγγελία σοκ από νοσηλεύτρια

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης.

«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε νοσηλευτήρια του Νοσοκομείου Ξάνθης την κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα, η ίδια αλλά και συνάδελφοι της υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν.

“Ένας λόγος που δεν θέλω να εμβολιαστώ είναι ο εκβιασμός και δεύτερον ο βασικότερος λόγος είναι ότι αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν ανταποκρίνεται στον λόγο για τον οποίο έχει βγει. Νιώθω ανασφάλεια, από την στιγμή που δεν μου προσφέρει ανοσία και που ακόμη βρίσκεται σε ένα πειραματικό στάδιο… Και εκτός αυτού κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί την κάρτα, δεν καταγράφει τις παρενέργειες, δεν καταγράφονται οι θάνατοι.

Όταν οι εμβολιασμένοι έρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε πρόβλημα μέσα στις πρώτες 28 μέρες μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει όλα αυτά να καταγράφονται και όχι να απειλούν τους εμβολιασμένους. Τους λένε δεν θα λες ότι έχεις κάνει το εμβόλιο, θα λες ότι χτύπησα, δεν θα λες ότι είναι από το εμβόλιο. Είναι ένας τρόπος χειραγώγησης, αυτό γίνεται.

Τους λένε, δεν θα λέτε ότι αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεται είναι από το εμβόλιο.

Είναι πολλά τα περιστατικά. Άνθρωποι που παθαίνουν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα… διάφορα .
Ορισμένοι την 2η, την 3η μέρα, κάποιοι την 13 μέρα μετά το εμβόλιο

Είχαμε και θανάτους από ανθρώπους που ήρθαν εμβολιασμένοι και πάθανε ανακοπή και τους χάσαμε.

Και εγώ σήμερα έχω 4 παιδιά, αν εγώ πάθω κάτι, ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου. Υπάρχει κράτος πρόνοιας που θα τα αναλάβει ή θα πεθάνει άλλη μια μαμά για την οποία θα κλάψει λίγο η τηλεόραση και σε 5 μέρες θα την ξεχάσουν και μετά αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν ορφανά μόνα τους ζητιανεύοντας και ψάχνοντας από τα σκουπίδια να φάνε.

Όλοι νιώθουμε την ίδια ανασφάλεια, όλοι φοβόμαστε για την επόμενη μέρα ,όλοι φοβόμαστε για την δουλειά μας και τις οικογένειες μας.

Όταν ξέρω ότι έρχεται η σειρά των παιδιών μου εκεί δεν μπορώ απλώς να κλείσω τα μάτια μου πρέπει να αντισταθώ, πρέπει να αντισταθώ για το μέλλον των παιδιών μου, κάθε παιδιού. Κάθε γονέας πρέπει να το κάνει”.

ΠΗΓΗ:https://warnews247.gr/nosokomeio-zakynthou-nekros-apo-koronoio-pliros-emvoliasmenos/

Leave a Reply

Your email address will not be published.