Οι Μέγκελε γιατροί και οι σατανοκίνητοι ηγέτες, μαριονέτες του αντίχριστου λέτε ν’ αφήσουν αμόλυντα τα παιδιά μας;

Και θα σας πάρουν τα παιδιά με το έτσι θέλω, γιατί είστε κακοί κηδεμόνες και θα τα τσιμπήσουν με τι δικαιολογία πως έτσι θα τα σώσουν από την πανδημία που μόνο παιδιά δεν θερίζει. Ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα είναι για το καλό μας.

Μπήκαμε στα μνημόνια για το καλό μας!

Στο χρηματιστήριο για το καλό μας! Γιατί ο Σημίτης ενδιαφερόταν να πλουτίσουν όλοι οι Έλληνες!

Τα Σκόπια τα ονομάσαμε με τα αγιόπαιδα Κοτζιά και Τσίπρα, Μακεδονία για το καλό μας! Για να έχουμε καλές και ειρηνικές σχέσεις με τα Βαλκάνια!

Παραδώσαμε τον Οτσαλάν στην Τουρκία μέσω της CIA για το καλό μας, να τα έχουμε καλά με την Τουρκία!

Ονομάσαμε με τον χοντροπάγκαλο πρώτο, τη σημαία στα ΙΜΙΑ κουρελόχαρτο και τη συντρόφισσα του Οτσαλκάν μουν-πανο για να έχουμε καλές σχέσεις με τη γείτονα.

Θάβαμε τα ροδάκινά μας και τα πορτοκάλια μας στις χωματερές για να διατηρήσουμε τις τιμές υψηλές κατ’ εντολήν της σατανοΕΟΚ και αδιαφορούσαμε για τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στην Υφήλιο και κανείς δεν έκανε κιχ.

Και άλλες πολλές παραβιάσεις του Ηθικού Νόμου διαπράξαμε με τις ευλογίες της συμβιβασμένης Ιεραρχίας, γράψαμε στα παλιά των υποδημάτων μας τον Ηθικό Νόμο ο οποίος δεν χαρίζεται,  είναι αδέκαστος κι αμείλικτος τιμωρός.

Όσοι μίλαγαν δεν ακούγονταν, όσοι αντιδρούσαν ήσαν ηλίθιοι, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι, κανείς δεν τους έδινε σημασία, ήρθε λοιπόν η ώρα να πληρώσουμε με τη θυσία των παιδιών μας αυτά που οφείλαμε εδώ και χρόνια στον Μολώχ!

Ιδού τι μας ετοιμάζουν:

Ευαγγελάτος Γεώργιος

ΕΜΑ: Έκτακτη συνεδρίαση για το εμβόλιο της Pfizer σε παιδιά 5 -11 ετών

ΕΜΑ: Έκτακτη συνεδρίαση για το εμβόλιο της Pfizer σε παιδιά 5 -11 ετών

O Ευρωπαϊκός Oργανισμός Φαρμάκου (EMA) θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 25 Νοεμβρίου προκειμένου να συζητήσει τη χρήση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για παιδιά ηλικίας 5 – 11 ετών, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του. 

Από τις 3 Νοεμβρίου, η Συμβουλευτική Επιτροπή των Αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ ψήφισε ομοφώνως υπέρ της χορήγησης του εμβολίου των Pfizer/ BioNTech σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Τα μέλη της Επιτροπής ανέφεραν ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων.

Σ.γ.: Κάποτε για έναν θάνατο από φαρμακευτικό σκεύασμα το φάρμακο πεταγόταν στα σκουπίδια!

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκου (FDA) έχει εγκρίνει τη χορήγηση δόσης 10 μικρογραμμαρίων του εμβολίου Pfizer σε μικρά παιδιά.

Το αρχικό εμβόλιο που χορηγήθηκε σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω είναι 30 μικρογραμμάρια.

Tον εμβολιασμό παιδιών 5 – 11 ετών κατά της COVID -19 άρχισε σήμερα και το Ισραήλ – που επίσης χρησιμοποιεί το εμβόλιο της Pfizer.

Στην Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Καμπότζη και την Κολομβία τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εμβολιαστούν με το κινεζικό σκεύασμα Sinovac. Σ.γ.: Που περιέχει ίχνη εκτρωθέντων εμβρύων της κυτταρικής σειράς 293 όπως και τα άλλα πλην του sinofarm που δεν βλέπω να εγκρίνεται και αυτό από αδρανοποιηθέντα ιό.

Σ.γ.:Εσείς μην κουνιέστε απλά ετοιμαστείτε και στα παιδιά σας!

ΠΗΓΗ:https://www.ygeiamasnews.gr/gynaika/paidi/73094/ema-ektakti-synedriasi-gia-to-emvolio-tis-pfizer-se-paidia-5-11-eton/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.