Φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί στους “συνειδητοποιημένους” γονείς όταν αρνηθούν το υποχρεωτικό τσίμπημα των παιδιών τους!

Δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο λόγω πανδημίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. – 8 Δεκ 2021 – 6:04

Η συγκεκριμένη τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στις 8.22, αργά το απόγευμα της Τρίτης

Με προσθήκη τροπολογίας στο Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις μεταρρυθμίσεις στο νομοθετικό πλαίσιο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο περιμένει όσους γονείς ή κηδεμόνες δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, επικαλούμενοι λόγους πανδημίας.

Η τροπολογία είναι αποτέλεσμα περιστατικών σε σχολεία όλης της χώρας με γονείς που αρνούνται να κάνουν τεστ στα παιδιά τους ή να φορέσουν μάσκα, οπότε δεν τα στέλνουν για φοίτηση.

Τη νομοθετική ρύθμιση κατέθεσαν από κοινού η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας. Και αναφέρει πως όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Μάλιστα η συγκεκριμένη τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στις 8.22, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Αν και η φοίτηση είναι ούτως ή άλλως υποχρεωτική και ποινές προϋπήρχαν για τη μη φοίτηση των παιδιών, ωστόσο το γεγονός ότι κατατέθηκε σχετική τροπολογία εκ νέου σημαίνει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε επιβολή ποινών και προστίμων σε όσους γονείς αρνούνται τη φοίτηση των παιδιών τους, επικαλούμενοι την πανδημία.

tropologia1

tropologia

ΠΗΓΗ:newsbreak.gr και https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%cf%85%ce%bf-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3/

Σ.γ.: Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται για απομείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για υβριδικού τύπου αθόρυβο και αόρατο παγκόσμιο πόλεμο με προμετωπίδα ένα δολοφονικό βιολογικό όπλο;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.