Όλοι οι διεθνείς δολοφόνοι του εγκληματικού νεοταξίτικου Διευθυντηρίου συντονισμένοι λύνουν, δένουν και απαλείφουν τις ενοχές τους όπως και τις ανθρώπινες ζωές.

NTOKOYMENTO: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έσπευσε μυστικά να αφαιρέσει το όνομά της από τη λίστα των χορηγών του Εργαστηρίου της Wuhan!

ΔΙΕΘΝΗ. – 22 Δεκ 2021 – 6:38

TΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Ζητάμε σαν Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες μία απάντηση από τον Επίτροπο κ. Μαργαρίτη Σχοινά για την κατάντια της Ευρωπαϊκής Συμμορίτικης Ένωσης!

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΙΕΘΝΕΣ  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ  ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN

Το αγγλικό κείμενο στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου

International cooperation is an important component of science and technology activities and it has played a positive role in promoting WIV’s science and technology advancement and enhancing the contribution of our research achievements to the local economic growth. International cooperation is instrumental for research program and management personnel to get timely informed about the material development trend in the world. It also provides support for the decision making process that defines major strategic goals of our research plans.

As the National International Collaboration Center, WIV facilitate medium- and long-term international collaboration with the approach to strengthen science and technology ties with European countries, to extend its collaboration with developing countries, as well as to explore the model of collaboration with developed countries like U.S.A, and to enhance collaboration and dialog with relevant international organizations. After years of development, we have establishes a lot of international partnerships.

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Συνεργασίες

Η διεθνής συνεργασία αποτελεί σημαντικό συστατικό των επιστημονικών και τεχνολογικών δραστηριοτήτων και έχει διαδραματίσει θετικό ρόλο στην προώθηση της επιστήμης και της τεχνολογικής προόδου του WIV (Wuhan Institute of Virology) και στην ενίσχυση της συμβολής των ερευνητικών μας επιτευγμάτων στην τοπική οικονομική ανάπτυξη. Η διεθνής συνεργασία είναι αποφασιστικής σημασίας για το ερευνητικό πρόγραμμα και το διοικητικό προσωπικό προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα για την τάση ανάπτυξης υλικών στον κόσμο. Παρέχει επίσης υποστήριξη για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων που καθορίζει τους κύριους στρατηγικούς στόχους των ερευνητικών μας σχεδίων.

Ως Εθνικό Κέντρο Διεθνούς Συνεργασίας, το WIV διευκολύνει τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη διεθνή συνεργασία με την προσέγγιση ενίσχυσης των δεσμών επιστήμης και τεχνολογίας με ευρωπαϊκές χώρες, για επέκταση της συνεργασίας του με αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς και για διερεύνηση του μοντέλου συνεργασίας με ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, και για την ενίσχυση της συνεργασίας και του διαλόγου με σχετικούς διεθνείς οργανισμούς. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, έχουμε δημιουργήσει πολλές διεθνείς συνεργασίες.

Χώρες, Ινστιτούτα, Πανεπιστήμια και οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

USA

University of Alabama

University of North Texas

EcoHealth Alliance

Harvard University

The National Institutes of Health, the United States

National Wildlife Federation

Canada

International Development Research Center

 

Europe

Umé University

Novo Nordisk Research Centre

Université d’Aix-Marseille

University of Duisburg-Essen

Institut Pasteur, France

University of Southampton

Department of Molecular and Cell Biology, Campus Univ, Spain

St George’s University of London

Wagenigen Agriculture University

Lyon P4 Laboratory, France

AFSSAPS

AFNOR

INSERM Jean Merieux

 

Asia

Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Biological Research Center, Defense Science and Technology Organization, Pakistan

National Institute of Infectious Diseases, Japan

Institution Novartis, Singapore

National Engineering and Scientific Commission, Islambad

 

Africa

Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology

Kenya National Museum

 

Australia

Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization

 

International Organizations

European Union

Food and Agriculture Organization, UN

World Health Organization

ΙΔΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ

Ανακαλύφθηκε  ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021.  Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organizations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Ευρωπαϊκή Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι  και ιδιαίτερα για την φιλότιμη φονική προσπάθειά της να μας απαλείψει σαν Έθνος, λαό, κρατική, και θρησκευτική οντότητα.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από  νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους (σ.γ.:εγκληματική) συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. (Σ.γ.:Φυσικά οι άνθρωποι της Στοάς και οι Σιωνιστές αντάμα οι οποίοι ετοιμάζουν τον αντίχριστο παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην απόκρυψη των ιχνών τους). Εδώ δεν χωράει αμέλεια ή λάθος.

Σ.γ.:Το έγκλημα είναι και παραμένει έγκλημα!Όσοι πέθαναν και θα πεθάνουν από τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες των παρενεργειών δεν ξεχνιούνται και η δικαιοσύνη Θεού και ανθρώπων θα τους τιμωρήσει και στο παρόν και στο μέλλον…

Πρόκειται για Έγκλημα νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/ntokoymento-%ce%b7-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.