Κάτι τέτοιο όμως δε βολεύει τους Αμερικάνους και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν αφορμή να επέμβουν με αποτέλεσμα τη γενίκευση του πολέμου και πιθανώς τη μετατροπή του σε παγκόσμιο. Ήδη έχουν αρχίσει και πλασάρουν την ιδέα της χρήσης χημικών από πλευράς Ρώσων.
Σας θυμίζουμε τι έλεγαν οι Μπους τζούνιορ και Τόνυ Μπλαιρ για τον Σαντάμ προκειμένου να επέμβουν στο Ιράκ και για τον Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία. «Θα χρησιμοποιήσουν χημικά και βιολογικά όπλα». (Που δεν τα βρήκανε ποτέ).
Αμερικανός που ζει στο Χάρκοβο: «Κυκλωμένο το σύνολο του ουκρανικού Στρατού – Οι Ρώσοι έχουν νικήσει».
Ας μην ξεχνάμε ότι τα κύρια ΜΜΕ των ΗΠΑ αιωνίως συμβιβασμένα με τη ΝΤΠ και οικτρά ψευδόμενα, επιμένουν ότι οι Ουκρανοί κερδίζουν τους Ρώσους κι άλλες άθλιες προπαγανδιστικού τύπου ειδήσεις για εσωτερική κατανάλωση και για να στρέψουν το λαό τους και τους συμμάχους τους εναντίον των Ρώσων, προετοιμάζοντας το έδαφος για να επέμβουν με κάθε δυνατό τρόπο.Η χρήση χημικών θα ήταν μια ευκαιρία για να επέμβει το ΝΑΤΟ που ο Πούτιν δεν θα τους τη δώσει.
Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει την κεντρική και ανατολική Ουκρανία τις κυριότερες πόλεις Χάρκοβο και Κίεβο, ο ουκρανικός στρατός έχει αποσυντονιστεί και σε λίγο πυρομαχικά και τρόφιμα θα λείψουν. Το μόνο που απομένει είναι να παραδοθούν τα ναζιστοφασιστικά υποκείμενα και ο κύριος ουκρανικός στρατός περίπου 60.000 στρατιώτες.
Στην Ουάσιγκτον ξέρουν την αλήθεια, έχουν πανικοβληθεί και δεν ξέρουν πως να δικαιολογήσουν ότι ο πόλεμος ουσιαστικά έχει φτάσει στο τέλος του. Έτσι η ανάγκη να χρησιμοποιήσει κάποιος χημικά που είναι απρόβλεπτο κι ασταθές το αποτέλεσμά τους ενώ νικάει, είναι το λιγότερο βλακεία και δεν έχει νόημα. Όμως ο διάβολος δος του και τους ωθεί Αμερικανούς και Ευρωπαίους, Καναδέζους και όλο το κακό συνονθύλευμα μιας ξεστρατισμένης, διεφθαρμένης Δύσης στο να ψάχνουν διακαώς να βρουν τρόπο για να επέμβουν.
Ας μην ξεχνάμε το πλέον άριστο από πλευράς μαχητικότητας τμήμα της ρωσικής αεροπορίας και στρατού βρίσκεται στα σύνορα με την Ουκρανίας και καραδοκεί για να συντρίψει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών καθοδηγητών τους αν τολμήσουν να εισέλθουν στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας.
Πολλοί Αμερικανοί είναι φιλοπόλεμοι κι επιζητούν τον γενικευμένο πόλεμο ιδίως για οικονομικούς λόγους, όπως ο Πωλ Κρούγκμαν. Έτσι θα ενισχυθεί και θα τονωθεί μέσα από το αίμα και τον θάνατο αθώων και εγκληματιών δολοφόνων, η αμερικάνικη οικονομία. Υπάρχουν άλλοι σαν τον Μιν Ρόμνυ που είναι δακτυλοδεικτούμε-νες μαριονέτες της πολεμικής βιομηχανίαςκαι οι απόγονοι του μακαρίτη Τζων Μακέην που θέλουν τον πόλεμο για ψυχολογικούς λόγους (penis envy) όπως ο φθόνος του πέους, για όσους το έχουν μικρό ή ανύπαρκτο. Είναι τέλος οι οπαδοί του Τζών Μπάϊντεν που βλέπουν την καταβαράθρωση της αμερικάνικης οικονομίας κι ένας πόλεμος θα την έκανε να ανθίσει ξανά.
Όλοι αυτοί είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν αμμώνιουμ ή ό,τι άλλο χημικό μπορέσουν για να βρεθεί μια δικαιολογία να επέμβουν ΝΑΤΟ και Αμερικάνοι. Ένας στρατός λοιπόν που νικάει δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά αλλά ούτε και ο Ουκρανικός στρατός που αποτελείται από σεβαστούς ηγέτες το θέλει. Ξέρετε ποιος το θέλει; Η κυβέρνηση Ζελένσκι που αποτελείται από διεφθαρμένους, κλέφτες, απατεώνες και τραμπούκους και ζητούσαν με τον πρόεδρό τους την επέμβαση του ΝΑΤΟ από την πρώτη ημέρα.
Αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά εναντίον των πολιτών της. Πως τα ξέρω όλα αυτά; Γιατί μένω στο Χάρκοβο κι έχω πλήρη γνώση του τι συμβαίνει.
«Οι Ρώσοι νικούν στην Ουκρανία. Έχουν περικυκλώσει όλους τους αντικειμενικούς στόχους τους και τους εξαλείφουν σταδιακά. Ο ουκρανικός τακτικός Στρατός των 60.000 κινδυνεύει να περικυκλωθεί
Αυτά αναφέρει Αμερικανός πολίτης Gonzalo Lira που βρίσκεται στο Χάρκοβο, επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό δημοσίευμα του pronews.gr αναφορικά με την κίνηση «τανάλια» των ρωσικών δυνάμεων.
Αναφέραμε χαρακτηριστικά εχθές:
«Αυτή την στιγμή μια τεράστια ρωσική «τανάλια» που ξεκινά από την Οδησσό και φτάνει μέχρι το Κίεβο με όλη την ανατολική και κεντρική Ουκρανία μέσα σε αυτήν και περί τους 100.000 Ουκρανούς στρατιώτες και παραστρατιωτικούς να «πνίγονται» από έναν «βρόγχο» που κάθε μέρα σφίγγεται όλο και περισσότερο.»
Ακριβώς το ίδιο επιβεβαιώνει και ο Αμερικανός πολίτης ο οποίος λέει όμως ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να κατασκευάσουν μια προβοκάτσια με χρήση χημικών όπλων από τους Ρώσους προκειμένου να επέμβουν στην Ουκρανία.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Το ουκρανικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου είναι απολύτως κατεστραμμένο, Οι ουκρανικές δυνάμεις δεν έχουν μια συνολική αμυντική στρατηγική. Όλες οι μονάδες αμύνονται χωρίς κάποιο συντονισμό και από μόνες τους.
Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει ουσιαστικά το Κίεβο και το Χάρκοβο. Μέχρι τώρα οι Ρώσοι νικούν. Έχουν περικυκλώσει και εξολοθρεύουν σταδιακά τον ουκρανικό Στρατό των 60.000 ανδρών που τώρα βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία.
Οι 60.000 αυτοί στρατιώτες αντιπροσωπεύουν την αφρόκρεμα των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων.
Και όχι μόνο είναι περικυκλωμένοι αλλά δεν έχουν και καμία πιθανότητα ανεφοδιασμού. Η κατάρρευσή τους είναι μόνο θέμα χρόνου.
Δεν μιλώ για τον ηρωισμό τους ή την αποφασιστικότητά τους στη μάχη. Απλά μιλώ για μια ρεαλιστική απεικόνιση των πραγμάτων στο πεδίο.
Ο ρωσικός Στρατός σε αυτό το στάδιο των επιχειρήσεων έχει περικυκλώσει όλους τους κυρίους στόχους του και σιγά και σταδιακά προχωρά στην εξουδετέρωση των δυνάμεων που τους υπερασπίζονται.»
Όπως αναφέρει επίσης ο Αμερικανός πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ρωσία δεν έχει καταλάβει την κεντρική Ουκρανία. Όπως λέει όμως ο ίδιος οι περιοχές που βρίσκονται βόρεια και νότια είναι αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Ακόμη αναφέρει πως:
«Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει την προπαγάνδα ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.
Την ίδια ακριβώς τακτική είχαν ακολουθήσει και στην Συρία επιχειρώντας να παγιδεύσουν τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ.
Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ποτέ χημικά όπλα: Πρώτον γιατί νικούν.
Δεύτερον γιατί τα χημικά όπλα είναι απρόβλεπτα και δεν έχουν επιχειρησιακή αξία και τρίτον γιατί έτσι θα δώσουν στο ΝΑΤΟ το πρόσχημα για να επέμβει.
Η Ρωσία δεν θέλει εμπλοκή του ΝΑΤΟ, αλλά είναι προετοιμασμένη,. Για αυτό ακριβώς το λόγο κράτα τις μονάδες πρώτης γραμμής και τα καλύτερα αεροσκάφη της εκτός σύγκρουσης στην Ουκρανία δια παν ενδεχόμενο.»
Όπως τέλος αναφέρει ο Αμερικανός υπάρχουν ισχυρά κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ που θέλουν τον πόλεμο με την Ρωσία. Έτσι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μια προβοκάτσια χρησιμοποιώντας του Ουκρανούς νεοναζί προκειμένου να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.

Πρόσφατα Σχόλια