Ευχόμαστε η ορθόδοξη Ρωσία να ανατρέψει και συντρίψει τα σατανικά σχέδια των παγανιστών Αμερικανοευρωπαίων

ZeroHedge : Αὐτοί τό «βιολί τους»…Τό μέλλον πού μᾶς ἑτοιμάζουν

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 9 Απρ 2022 – 8:33

Κέντρο,ἡ μουσουλμάνα μέ τήν μπούργκα καί τριγωνάκι μέ τά χεράκια. Γιά νά δίνουμε καί τό …στίγμα !   φωτό

Σύνοδος κορυφῆς Παγκόσμιας Κυβέρνησης στό Ντουμπάϊ  : Τό μέλλον πού σᾶς ἑτοιμάζουμε 

Γράφει ὁ TYLER DURDEN 

Από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου, δημοσιογράφοι εταιρικών μέσων ενημέρωσης, αρχηγοί κρατών και διευθύνοντες σύμβουλοι μερικών από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο συναντήθηκαν για συζητήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της επόμενης δεκαετίας και μετά. Όποιος έχει λειτουργικό εγκέφαλο θα πρέπει να αγνοήσει τα ταμπλόιντ και αντ’ αυτού να δώσει προσοχή σε αυτή την ελάχιστα γνωστή συγκέντρωση παγκοσμιοποιών τεχνοκρατών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους ομιλητές και τα πάνελ, ξεκινώντας από τον ίδιο τον κ. Great Reset, Klaus Schwab, ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

φωτό

Ο Schwab έδωσε μια ομιλία με τίτλο, ” Ο κόσμος μας σήμερα… Γιατί η κυβέρνηση πρέπει να δράσει τώρα; “. «Ευχαριστώ, την εξοχότητά του που δώσατε τη δυνατότητα σε αυτή την πρωτοβουλία να ορίσει μια πιο μακροπρόθεσμη αφήγηση για να κάνει τον κόσμο πιο ανθεκτικό, χωρίς αποκλεισμούς και πιο βιώσιμο», δήλωσε ο Schwab κατά την ομιλία του. Η χρήση του όρου αφήγηση είναι σημαντική γιατί τον Ιανουάριο του 2021, ο Κλάους και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσαν την επόμενη φάση του The Great Reset,  The Great Narrative .  

Όπως και με την εκδήλωση The Great Narrative ( Τό μεγάλο ἀφήγημα ἤ ἀλλιῶς τό νέο παραμύθι πού ἑτοιμάζεται γιά τήν ἀνθρωπότητα καί τό …μέλλον της ) , η Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδος πραγματοποιήθηκε επίσης στο Ντουμπάι. Όπως έγραψα κατά τη συνάντηση της Μεγάλης Αφήγησης:

«Ενώ οι πολιτικοί ηγέτες των ΗΑΕ και ο Klaus Schwab μπορεί να προβάλλουν τους εαυτούς τους ως ήρωες της εποχής μας, θα πρέπει να τους κρίνουμε σύμφωνα με τις πράξεις τους και την παρέα που διατηρούν, όχι με την περίτεχνη γλώσσα που χρησιμοποιούν για να μας  εντυπωσιάσουν. Το απλό γεγονός είναι ότι τα ΗΑΕ έχουν φρικτό ιστορικό όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το έθνος είναι γνωστό για την απέλαση όσων αποκηρύσσουν το Ισλάμ, τις περιορισμένες ελευθερίες του Τύπου και την επιβολή στοιχείων του νόμου της Σαρία».

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του Schwab, αναφέρθηκε επίσης στο έργο του « Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση », που είναι ουσιαστικά η ψηφιακή φυλακή του μέλλοντος, όπου η ψηφιακή επιτήρηση είναι πανταχού παρούσα και η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία για να αλλάξει τη ζωή μας. Συχνά που συνδέονται με όρους όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, το Διαδίκτυο των Σωμάτων, το Διαδίκτυο των Ανθρώπων και το Διαδίκτυο των Αισθήσεων, αυτός ο κόσμος θα τροφοδοτείται από την  τεχνολογία 5G  και 6G. Φυσικά, για τον Schwab και άλλους παγκοσμιοποιητές, το 4IR ( ἡ 4η Βιομηχανική Ἐπανάσταση έν συντομία-  4 Fourth Industrial Revolution )  προσφέρεται επίσης για πιο κεντρικό σχεδιασμό και έλεγχο από πάνω προς τα κάτω.

Ο στόχος είναι μια κοινωνία παρακολούθησης και ανίχνευσης όπου καταγράφονται όλες οι συναλλαγές, κάθε άτομο έχει μια ψηφιακή ταυτότητα που μπορεί να παρακολουθηθεί και η κοινωνικά κατώτεροι ( η πλέμπα)  αποκλείονται από την κοινωνία μέσω των  κοινωνικών βαθμολογιών.

Αμέσως μετά τον Schwab ήταν μια ομάδα που δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τους στόχους των παγκοσμιοποιητών. Το πάνελ. Είμαστε έτοιμοι για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων; , συμμετείχε  ο Fred Kempe , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Atlantic Council από το 2007, καθώς και παρουσιαστής του CNN και πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους. Πριν γίνει μέλος του Συμβουλίου, ο Kempe ήταν βραβευμένος συντάκτης και ρεπόρτερ στη Wall Street Journal για περισσότερα από 25 χρόνια.

4 Ἀπριλίου 2022- Οι παρατηρήσεις του Πρέσβη Pyatt για την Επιτροπή Ενεργειακής Έκθεσης του Ατλαντικού Συμβουλίου και την Ενεργειακή Επιτροπή Αμερικανο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (ἐδῶ– Αὐτός ἀκόμη ἐδῶ εἶναι καί πάντα μέσα σ᾿ὅλα ! – 

Στην πραγματικότητα, το Atlantic Council είχε αρκετά μεγάλη παρουσία στην Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων της  Defne Arslan , ανώτερης διευθύντριας του προγράμματος Atlantic Council IN TURKEY, και της  Olga Khakova , Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Global Energy Center του Atlantic Council.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Ατλαντικό Συμβούλιο, ανέφερα για πρώτη  φορά τον Μάιο του 2018  ότι το Facebook είχε συνεργαστεί με το thinktank που συνδέεται με το ΝΑΤΟ. Εγραψα:

«Το Ατλαντικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών ιδρύθηκε το 1961 για να ενισχύσει την υποστήριξη των διεθνών σχέσεων. Αν και δεν είναι επίσημα συνδεδεμένο με τον Οργανισμό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου ( ΝΑΤΟ), το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει περάσει δεκαετίες προωθώντας αιτίες και ζητήματα που είναι ωφέλιμα για τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, το Ατλαντικό Συμβούλιο είναι μέλος του Οργανισμού της Συνθήκης του Ατλαντικού, ενός οργανισμού-ομπρέλα που «ενεργεί ως διαμεσολαβητής δικτύου στον Ευρω-Ατλαντικό χώρο και όχι μόνο». Η ATΑ λειτουργεί παρόμοια με το Ατλαντικό Συμβούλιο, συγκεντρώνοντας πολιτικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς, στρατιωτικούς αξιωματούχους, δημοσιογράφους και διπλωμάτες για να προωθήσει αξίες που είναι ευνοϊκές για τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Επισήμως, η ATΑ είναι ανεξάρτητη από το ΝΑΤΟ, αλλά η γραμμή μεταξύ των δύο είναι πολύ λεπτή.

Ουσιαστικά, το Ατλαντικό Συμβούλιο είναι μια δεξαμενή σκέψης που μπορεί να προσφέρει σε εταιρείες ή εθνικά κράτη πρόσβαση σε στρατιωτικούς αξιωματούχους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, διπλωμάτες κ.λπ. για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν ένα σχέδιο εφαρμογής της στρατηγικής ή του οράματός τους. Αυτές οι στρατηγικές συχνά περιλαμβάνουν να ζητήσουν από τις κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ ή τους εμπειρογνώμονες του κλάδου να λάβουν αποφάσεις που μπορεί να μην είχαν λάβει χωρίς μια επίσκεψη από την ομάδα του Ατλαντικού Συμβουλίου. Αυτό επιτρέπει σε άτομα ή έθνη να προωθήσουν τις ιδέες τους υπό το κάλυμμα της πρόσληψης ενός πρακτορείου δημοσίων σχέσεων, αλλά στην πραγματικότητα πουλάει πρόσβαση σε άτομα υψηλού προφίλ με εξουσία να επηρεάζουν τη δημόσια πολιτική. Πράγματι, όλοι, από τον George HW Bush μέχρι τον Bill Clinton και την οικογένεια του διεθνούς πράκτορα της αταξίας Zbigniew Brzezinski έχουν μιλήσει ή έχουν παρευρεθεί σε εκδηλώσεις του συμβουλίου».

Λιγότερο από 6 μήνες αφότου το Facebook και το Atlantic Council ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους,  περισσότερες από 500 σελίδες στο FB κατηγορήθηκαν ως «ρωσική παραπληροφόρηση» και διαγράφηκαν . Οι σελίδες αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από αντιπολεμικά, αστυνομικά και ανεξάρτητα δημοσιογραφικά μέσα. Αυτές οι σελίδες και οι δημοσιογράφοι αμφισβήτησαν ευθέως τα αφηγήματα που κυκλοφόρησαν τα τσιράκια του Ατλαντικού Συμβουλίου.

Αναλύοντας την Παγκόσμια Κυβέρνηση Κορυφής: Ουκρανία, SDGs, ESG, Blockchain και AI

Ενώ πολλά από τα ονόματα που θα παρευρεθούν μπορεί να είναι άγνωστα σε ένα δυτικό κοινό, οι ομιλητές είναι άνδρες και γυναίκες που διαδραματίζουν απολύτως ζωτικό ρόλο στη διεθνή γεωπολιτική.

Μερικοί από τους επιλεγμένους ομιλητές περιλαμβάνουν:

–  Ο António Guterres Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, δίνει μια ομιλία με τίτλο  Is Our World Today… Our World of Tomorrow; ( Εἶναι ὁ σημερινός κόσμος μας ὁ κόσμος τοῦ αὔριο ; )

–  Δρ. Tedros Ghebreyesus , Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

–  David Pekoske , Διαχειριστής της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ ( ἐδῶ)

–  Δρ. Kaitlyn Sadtler , Αμερικανίδα ανοσολόγος και βιομηχανικός και ερευνητής Stadtman Tenure-Track στο Εθνικό Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Απεικόνισης και Βιομηχανικής, μέρος του NIH των ΗΠΑ. Έκανε μια παρουσίαση σχετικά  με τον Επανασχεδιασμό της ανοσίας με τεχνολογίες επόμενης γενιάς

–  HH Sheikh Sabah AlSabah , Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης του Κράτους του Κουβέιτ (ἐδῶ)

–  Jeon Hae cheol , Υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κορέας (ἐδῶ)

–  Supattanapong Punmeechaow , Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Ενέργειας της Γραμματείας του Πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης ( ἐδῶ)

–  Η κυρία Belinda Balluku  είναι Υπουργός Υποδομών και Ενέργειας της Δημοκρατίας της Αλβανίας

– Mohammad Sanusi Barkindo Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΚ, μιλώντας για το « Πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε έναν κόσμο με μηδενικούς ρύπους »

   Maxim Timchenko Διευθύνων Σύμβουλος της DTEK «υπό την ηγεσία του, η  DTEK έχει εξελιχθεί από μια περιφερειακή εταιρεία συμβατικής ενέργειας στον μεγαλύτερο ιδιώτη επενδυτή της Ουκρανίας καθώς και στην κορυφαία ενεργειακή εταιρεία»  φωτό

Η  σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας  ήταν επίσης μέρος των συζητήσεων. Συγκεκριμένα,  έκανε την εμφάνισή του ο Maxim Timchenko Διευθύνων Σύμβουλος της DTEK. Το βιογραφικό του αναφέρει,  «υπό την ηγεσία του, η  DTEK έχει εξελιχθεί από μια περιφερειακή εταιρεία συμβατικής ενέργειας στον μεγαλύτερο ιδιώτη επενδυτή της Ουκρανίας καθώς και στην κορυφαία ενεργειακή εταιρεία».

Η εμφάνιση του κ. Timchenko δεν πρέπει να αγνοηθεί, ειδικά επειδή εμφανίζεται σε μια συζήτηση με τίτλο  Post-Crisis Ukraine: New Energy for a New Europe , με  την Olga Khakova  του Ατλαντικού Συμβουλίου και την  Paula Dobriansk , Senior Fellow, Harvard Kennedy School of Government of Atlantic Council. Και πάλι, η παρουσία του Ατλαντικού Συμβουλίου που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Είναι οι εκπρόσωποι του Δυτικού Μπλοκ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας επηρεάζει επίσης έναν άλλο τίτλο του πάνελ,  Getting Off Russian Gas: Practical Steps for Europe ( Ἔξοδος ἀπό τό ῥωσσικό φυσικό ἀέριο : Πρακτικά βήματα  γιἀ τήν Εὐρώπη) , όπου συμμετέχουν οι περισσότεροι από τα ηλίθια τσιράκια του Ατλαντικού Συμβουλίου, όπως  ο Richard Morningstar , ιδρυτής πρόεδρος του Global Energy CenterAtlantic Council, και ο  Phillip Cornell , Senior Fellow του Global Energy CenterAtlantic Council.

Η Διάσκεψη Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης αφιέρωσε επίσης αρκετό χρόνο συζητώντας τους  Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs -ΣΒΑ )  που αποτελούν τον πυρήνα της Ατζέντας 2030, που αποτελεί μέρος της ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς. Μερικοί ομιλητές που συζητούν τους ΣΒΑ περιλαμβάνουν:

–  Ο Δρ. Mahmoud Safwat Mohieldi Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για την Οικονομική Ατζέντα του 2030, ο οποίος  μιλά σε πάνελ  σχετικά με τα Αραβικά Έθνη και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. ( ἐδῶ)

– Η María Sandoval, Πρώτη Κυρία της Κολομβίας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κολομβίας, συζήτησε « Ο ρόλος των γυναικών στην επίτευξη των ΣΒΑ ».

Η πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής ήταν στην πραγματικότητα αφιερωμένη στον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι γυναίκες στην ανάπτυξη της λεγόμενης Νέας Παγκόσμιας Τάξης και των συστημάτων παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η Sandoval γιόρτασε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Κολομβίας Ivan Duque ξεκίνησε  «το πρώτο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης που ευθυγραμμίστηκε άμεσα με τους SDGs, και αυτό φυσικά ήταν κάτι που παρείχε ένα ευρύτερο φάσμα στις γυναίκες να αντιδράσουν και να συμμετάσχουν σε αυτά τα επιτεύγματα των SDGs».

– Η Catherine Russell, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, συμμετείχε σε ένα πάνελ με τίτλο  SDGs for Every Child

Η σύνοδος κορυφής ασχολήθηκε επίσης με τα  ΠεριβαλλοντικάΚοινωνικά και Διακυβέρνηση  κριτήρια (ESG) που προωθούνται από τα Ηνωμένα Έθνη σε μια επιτροπή με τίτλο,  Where does ESG Go From Here; . Η επένδυση ESG αναφέρεται επίσης μερικές φορές ως βιώσιμη επένδυσηυπεύθυνη επένδυση ή κοινωνικά υπεύθυνη επένδυση (SRI). Η πρακτική έχει γίνει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για την προώθηση των ΣΒΑ. Στο πάνελ συμμετείχε  ο Neil R. Brown , Διευθύνων Σύμβουλος, KKR Global Institute και KKR Infrastructure.  Το KKR Global Institute είναι ο ίδιος οργανισμός στον οποίο εντάχθηκε το 2013 ο πρώην στρατηγός του αμερικανικού στρατού και πρώην διευθυντής της CIA,  David Petraeus.

Επιπλέον, ένα πάνελ με τίτλο,  Is the World Ready for A Future Beyond Oil;  ( Εἶναι ὁ κόσμος ἕτοιμος γιά ἕνα μέλλον ἄνευ πετρελαίου ; ), παρουσίασε τον  HE Suhail bin Mohamed Al Mazrouei , Υπουργό Ενέργειας και Υποδομών του Υπουργείου Ενέργειας και ΥποδομώνHRH Πρίγκιπας Abdulaziz Al Saud , Υπουργός Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας – Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας· και  ο Α.Ε. Masrour Barzani Πρωθυπουργός της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Κουρδιστάν.

Το Blockchain και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Technocratic οράματος για το 2030, επομένως, φυσικά, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις σχετικά με τη χρήση του blockchain, της  τεχνητής νοημοσύνης και ακόμη και  του 6G  (ο τελικός διάδοχος της τεχνολογίας 5G).

Υπήρξε μια συζήτηση για την τεχνολογία blockchain σε ένα πάνελ με τίτλο,  The Future of Blockchain… A Perspective from Industry Pionee, με τον  Changpeng Zhao , Διευθύνοντα Σύμβουλο της Binance, μεταξύ άλλων. Άλλα πάνελ που επικεντρώθηκαν στο De-Fi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση) περιλάμβαναν τον  Jamie Crawley , αρχισυντάκτη του Coin Desk και  τον Charles Hoskinson , συνιδρυτή του Ethereum. Πρόσφατα έχω  αναφερθεί στις δηλώσεις του Hoskinson σχετικά  με τη χρήση του blockchain για την εφαρμογή προγραμμάτων ESG και SDG και τον κίνδυνο που ενέχουν για την ιδιωτική ζωή και την ελευθερία.

Υπήρξε επίσης ένα πάνελ που επικεντρώθηκε στην εισαγωγή των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας με τίτλο,  CBDC και StablecoinsCan They Co-Exist? . Τα προγράμματα CBDC που κυκλοφορούν σε έθνη σε όλο τον κόσμο είναι ένα κρίσιμο συστατικό του The Great Reset.

Το ένα πάνελ εστιάζει σε μια ιδέα που ονομάζεται  Human Meta-Cities , η οποία μοιάζει με αλλαγή επωνυμίας ή ενημέρωση των λεγόμενων  Έξυπνων Πόλεων . Η περιγραφή του πίνακα αναφέρει,

«Σε έναν κόσμο αλλαγών και ταχείας τεχνολογικής ανάπτυξης, ρίχνουμε φως σε ένα νέο όραμα για το σχεδιασμό των μελλοντικών πόλεων με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες και φιλοδοξίες. Αυτό το νέο πλαίσιο θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις να βελτιώσουν τον ρόλο τους στο σχεδιασμό του νέου κόσμου, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες ψηφιακού μετασχηματισμού που λαμβάνουν χώρα».

 

Τό Μουσεῖο τοῦ μέλλοντος,στό Ντουμπάϊ ( ἐδῶ) – Πολύ ἰσλάμ,τό μέλλον,ἔτσι ; …

(  H.H. Sheikha Latifa bint Mohammed bin Rashid Al MaktoumΠρόεδρος της Αρχής Πολιτισμού και Τεχνών του Ντουμπάι ΗΑΕ συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Επιβεβαιώνοντας τη θέση του Ντουμπάι ως παγκόσμια δημιουργική μητρόπολη

το θέμα ομιλίας της : Χτίζοντας τις πόλεις του μέλλοντος Η φιλοδοξία του Ντουμπάι για μια παγκόσμια δημιουργική μητρόπολη )

Ένα άλλο πάνελ που ξεκαθαρίζει το Τεχνοκρατικό όνειρο είχε τον τίτλο,  Η αόρατη κυβέρνηση: Εξάλειψη της γραφειοκρατίας μέσω της τεχνολογίας . Η περιγραφή του πάνελ αναφέρει:

«Η τεχνολογία δημιουργεί νέες δυνατότητες καθώς απλοποιεί τις διαδικασίες, επιτρέπει την άμεση ανατροφοδότηση και, τελικά, βελτιώνει την εμπειρία των πελατών. Στον δημόσιο τομέα, η ψηφιοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργούν ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης – «αόρατες» κυβερνήσεις που είναι πιο ευέλικτες, ανταποκρινόμενες, ανθρωποκεντρικές και βασισμένες στα δεδομένα. Σε αυτή τη συνεδρία, παγκόσμιοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και ειδικοί θα μοιραστούν το τολμηρό όραμα και την εμπειρία τους στη χρήση της τεχνολογίας για την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και την καινοτομία των κρατικών υπηρεσιών για το μέλλον».

 

Αυτό που δεν ειπώθηκε στην περιγραφή του πάνελ είναι ότι το να γίνει η κυβέρνηση «αόρατη» θα οδηγήσει στην πραγματικότητα σε έναν κόσμο χωρίς ευθύνη για την κυβέρνηση και τους πολιτικούς. Στην πραγματικότητα, οι Τεχνοκράτες φαντάζονται έναν κόσμο όπου τα τυραννικά τεχνολογικά συστήματα είναι αόρατα και ο μέσος άνθρωπος δεν έχει καμία δυνατότητα να αποτρέψει τον αποκλεισμό ή την τιμωρία με βάση το  κοινωνικό του πιστωτικό σκορ .

Αυτός είναι ο κόσμος που οραματίζονται αυτοί οι τεχνοκράτες — πολλοί από τους οποίους είναι μη εκλεγμένοι. Ο μόνος τρόπος που αυτό το όραμα δεν θα πραγματοποιηθεί είναι εάν οι άνθρωποι του κόσμου πετάξουν τις τηλεοράσεις τους, αγνοήσουν τα δημοφιλή σήριαλ και αρχίσουν να βγαίνουν από αυτά τα συστήματα δουλείας.

Ἀπό : zerohedge.com

Καί ξέρετε γιά ποιό λόγο ἔχουν προγραμματήσει νά πετάξουν τήν Ῥωσσία ἔξω ἀπό αὐτό τό …μέλλον ; Ναί,σίγουρα διότι θέλουν τήν κυριαρχία τους πίσω οἱ χάζαροι καί βεβαίως,ἴσως καί ΚΥΡΙΩΣ γιά νά τελειώνουν μία καί καλή μέ τήν Ὀρθοδοξία. 

Ἄλλως τε τό κάστρο τῆς Ὀρθοδοξίας πού ἄλλοτε ἦταν ἡ Ἑλλάδα,ἔχει πιά ἁλωθεῖ. Ὁλοκληρωτικά ! Αὐτό πού μένει,εἶναι,ὅπως ἐπανειλημμένως ἔχουμε ἀναφέρει,οἱ σλαυϊκές χῶρες. Μέ κύρια ἐκπρόσωπον τήν Ῥωσσία. Ἄρα ἔτσι ἔχετε καί μία ἀπάντησιν γιά τήν κρισιμότητα αὐτοῦ τοῦ ἀγῶνος πού δίνει σήμερα ὁ Ποῦτιν στήν Οὐκρανία. 

Νά λοιπόν γιατί ἡ νίκη τῆς Ῥωσσίας ἀφορᾷ ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα. Καί αὐτό πρέπει,εἶναι ἀνάγκη νά τό κατανοήσουν οἱ πάντες ! 

Ὅσον ἀφορᾷ τό …μέλλον πού σχεδιάζουν,ἄν βγοῦν ζωντανοί ἀπό τήν «τελική σκηνή τῆς μάχης» μποροῦν να τό ὑλοποιήσουν γιά …λογαριασμό τους στό γκέτο τους…

Ἡ Πελασγική

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/zerohedge-%ce%b1%e1%bd%90%cf%84%ce%bf%ce%af-%cf%84%cf%8c-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%af-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%8d/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.