Κάθε δισεκατομμύριο που παίρνει στα ταμεία της η Moderna, το ίδιο κάνει και το NIH. Είναι αυτό ή όχι διαπλεκόμενο συμφέρον κυβέρνησης-εταιρειών;

Τα εμβόλια mRNA παράγουν επίμονη πρωτεΐνη Spike, που πιθανόν να προκαλεί θρόμβους, φλεγμονές καρδιάς, καρκίνους: Δρ. Ryan Cole

Του Χάρι Λι και Ρομάν Μπαλμάκοφ
18 Απριλίου 2022 Ενημερώθηκε: 19 Απριλίου 2022

Σύμφωνα με τον Δρ Ράιαν Κόουλ, τα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA (mRNA) παράγουν επίμονη πρωτεΐνη ακίδας που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του δέκτη, όπως ασυνήθιστη πήξη, φλεγμονή της καρδιάς ή καρκίνο.

Τα εμβόλια Pfizer και Moderna για τον COVID-19 είναι τα μόνα εμβόλια mRNA που έχουν εγκριθεί ή κριθεί για αναμνηστική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τον COVID-19 χρησιμοποιούν έναν ιικό φορέα, μια τροποποιημένη εκδοχή ενός ιού, για να καθοδηγήσουν τα κύτταρα να παράγουν αντισώματα.

Ο Cole είναι παθολόγος που λειτουργεί εργαστήριο για 18 χρόνια. Έχει δει, κυρίως μέσω του μικροσκοπίου, περίπου 500.000 ασθενείς στην καριέρα του.

«[Σε] κανονικό mRNA, έχετε κύτταρα που στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα… το mRNA γενικά διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο. Το mRNA δεν πρέπει να επιμένει», είπε ο Κόουλ στο πρόγραμμα « Τα γεγονότα έχουν σημασία » του EpochTV κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον COVID που πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον του Τέξας, στις 8 Απριλίου.

 

 

Ο Cole είπε ότι το mRNA είναι ένα μήνυμα που λέει στο κύτταρο σας να παράγει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη για διαφορετικές αντιδράσεις του σώματος.

«Αλλά όταν βάζεις αυτή τη συνθετική ψευδουριδίνη [στο σώμα σου]», είπε ο Κόουλ. «Το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό, και το κοιτάζει και λέει, «Χμ, δεν ξέρω τι να κάνω. Οπότε δεν πρόκειται να το αναλύσω ». Και έτσι αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης, και επίσης αποφεύγει μια ανοσολογική απόκριση. Αλλά μειώνει επίσης το ανοσοποιητικό μας σύστημα, κάτι που δεν είναι καλό γιατί άλλα πράγματα – καρκίνοι, ιοί – ξυπνούν».

Σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου στους The Epoch Times, ο Cole είπε ότι είχε δει μια αύξηση στους καρκίνους που δεν έπρεπε να δει. Επιπλέον, έχει δει αυξήσεις και se παράγοντες πήξης να επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν ήταν διατεθειμένη να εξετάσει αυτό το εύρημα.

Επί του παρόντος, ο Cole εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως.

Η άποψη του Cole ευθυγραμμίζεται με τον Δρ Robert Malone, βασικό συντελεστή στην τεχνολογία εμβολίων mRNA. Ο Malone, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους The Epoch Times στις 11 Απριλίου, είπε ότι το “mRNA” από τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν είναι πραγματικά mRNA. «Αυτά τα μόρια έχουν γενετικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα του φυσικού mRNA, αλλά είναι σαφώς πολύ πιο ανθεκτικά στα ένζυμα που φυσιολογικά αποικοδομούν το φυσικό mRNA, φαίνεται να είναι ικανά να παράγουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης για παρατεταμένες περιόδους και φαίνεται να αποφεύγουν τους κανονικούς ανοσολογικούς μηχανισμούς. για την εξάλειψη των κυττάρων που παράγουν ξένες πρωτεΐνες που κανονικά δεν παρατηρούνται στο σώμα», είπε ο Malone.

Epoch Times Photo
Ο Δρ Robert Malone στην Ουάσιγκτον στις 29 Ιουνίου 2021. (Zhen Wang/The Epoch Times)

Ο Δρ Joseph Mercola, οστεοπαθητικός γιατρός, είπε επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδας από τα εμβόλια για τον COVID-19 ευθύνεται για τη σοβαρή βλάβη των οργάνων.

«Η επιστήμη έδειξε ότι δεν ήταν ο ιός που προκαλούσε ενδοθηλιακή βλάβη που οδήγησε σε βλάβες οργάνων, όπως βρέθηκε στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά ασθενών με COVID-19. Μάλλον, ήταν η πρωτεΐνη ακίδας που εγχύθηκε επίσης σε ένα πρόγραμμα εμβόλων γενετικής θεραπείας», έγραψε o Mercola σε πρόσφατο άρθρο .

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από το εμβόλιο παραμένει στα ανθρώπινα σώματα, είπε ο Κόουλ, αλλά «δεν έχουμε ιδέα πόσο καιρό επιμένει αυτή η συνθετική αλληλουχία».

Μια μελέτη του Stanford από την Katharina Röltgen και άλλους έδειξε ότι η συνθετική αλληλουχία παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες. Μια μελέτη του Χάρβαρντ από την Alana Ogata και άλλους έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να κυκλοφορεί για εβδομάδες.

Ο Cole είπε ότι o  Γερμανός καθηγητής, ο Δρ. Arne Burkhardt, διαπίστωσε στη μελέτη αυτοψίας του ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να παραμείνει στο ανθρώπινο σώμα για έως και 128 ημέρες.

«Και η ακίδα [πρωτεΐνη] που κάνουν [τα εμβόλια mRNA] προκαλεί παθολογικές αλλαγές στο σώμα. Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση», είπε ο Κόουλ. «Ακούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από θρόμβους, μικροθρόμβους, όχι κανονικούς τύπους θρόμβων. Πρόκειται για έναν μοναδικό τύπο θρόμβου που επιμένει, πνίγει το οξυγόνο στα συμπυκνωμένα ερυθρά, πνίγει μέρη του σώματος, φλεγμονή της καρδιάς, προκαλεί καρδιακές προσβολές, προκαλεί εγκεφαλικά, προκαλεί καρκίνους σε νεαρές ηλικιακές ομάδες… Ασυνήθιστα πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν και είναι πιθανότατα σχετίζεται με μια συνθετική, γενετικά τροποποιημένη αλληλουχία που βάζουμε στο σώμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Cole είπε ότι τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA, αλλά το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί όταν η πρωτεΐνη ακίδα εισέλθει στον πυρήνα των Τ-κυττάρων, ένα από τα σημαντικά αιμοσφαίρια που παίζουν κεντρικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Μια μελέτη από τη Σουηδία το δείχνει αυτό», είπε ο Cole, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το mRNA από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA μέσα στον πυρήνα. «Τώρα σστο κύτταρο, το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Έτσι το κύτταρο θα κάνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε θα ανατιναχτεί, αυτό ονομάζεται απόπτωση, είτε θα μεταλλαχθεί. Και τώρα γίνεται ένα άτυπο κακοήθη κύτταρο».

«Σε αυτό το ερώτημα επίσης, η καταστολή του ανοσοποιητικού λόγω της ακίδας [πρωτεΐνης], λόγω της ψευδουριδίνης, αλλάζει τα πρότυπα των υποδοχέων στα κύτταρα», είπε ο Cole, προσθέτοντας ότι αυτοί οι υποδοχείς θα μπορούσαν να επιτρέψουν στα Τ κύτταρα να καταπολεμήσουν κάθε είδους ιούς.

«Τώρα, δεν έχεις αμυντικό σύστημα. Αυτό το καρκινικό κύτταρο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο. Αυτό το παθογόνο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει κατασταλεί σε βαθμό που επιτρέπει να συμβεί αυτό. Πότε σταματά αυτό; Δεν ξέρουμε. Πώς το αντιστρέφουμε; Δεν ξέρουμε. Συμβαίνει σε όλους; Όχι, ευχαριστώ τον ουρανό. Συμβαίνει σε βαθμό ανησυχητικό; Βάζεις στοίχημα.”

Μια μελέτη με κριτές που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA «προωθούν τη διαρκή σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2» και «η πρωτεΐνη ακίδας είναι νευροτοξική και βλάπτει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

Ούτε η Pfizer ούτε η Moderna έχουν ανταποκριθεί σε αίτημα για σχολιασμό.

Στον ιστότοπό του, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρει ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 δεν θα επηρεάσουν ούτε θα αλληλεπιδράσουν με το DNA, ούτε το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδας θα διαρκέσει πολύ στο σώμα.

«Το mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα του κυττάρου όπου βρίσκεται το DNA μας (γενετικό υλικό), επομένως δεν μπορεί να αλλάξει ή να επηρεάσει τα γονίδιά μας», αναφέρει το CDC. «Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και το απαλλάσσονται από αυτό μέσα σε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί το σώμα μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».

Διαπλεκόμενα Κυβερνητικά-Εταιρικά Συμφέροντα

Ο Cole είπε ότι οι κατασκευαστές εμβολίων και οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας γνώριζαν για τα προβλήματα των εμβολίων mRNA, αλλά το απέκρυψαν λόγω των αλληλένδετων συμφερόντων τους.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος από το 2006, τουλάχιστον κάποια έγγραφα εκεί», είπε ο Κόουλ. «Υπάρχει λόγος που η Moderna δεν είχε φέρει ποτέ στην αγορά ένα προϊόν mRNA. Και είχαν δοκιμές για γενετικές διαταραχές. Θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη μέθοδο για γονιδιακή τροποποίηση. Δεν βγήκε ποτέ στην αγορά γιατί υπήρχαν πάντα πάρα πολλές παρενέργειες μοντέλων ζώων. Ήξεραν για αυτό. Η Pfizer γνώριζε για αυτό; Ναί.”

«[Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)] έχει καταληφθεί από τις εταιρείες. Σχεδόν το ήμισυ των εσόδων του FDA και των συναρπαστικών εσόδων προέρχονται από τη Pharma», είπε ο Cole. «Το CDC έχει 57, 58 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων… Πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται να μιλήσουν άσχημα για οποιοδήποτε εμβόλιο; Φυσικά και όχι.

«Το [Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH)] κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την πρωτεΐνη ακίδας και την αλληλουχία, και το χορήγησαν άδεια στη Moderna. Κάθε δισεκατομμύριο που παίρνει στα ταμεία της η Moderna, το ίδιο κάνει και το NIH. Είναι αυτό το διαπλεκόμενο συμφέρον κυβέρνησης-εταιρειών; Βάζεις στοίχημα.”

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με το FDA, το CDC και το NIH για σχόλια.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του FDA , για το οικονομικό έτος 2019, το 54 τοις εκατό του προϋπολογισμού του χορηγήθηκε από εξουσιοδότηση ομοσπονδιακού προϋπολογισμού. Το υπόλοιπο 46 τοις εκατό, ή 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, καταβλήθηκε από τα τέλη χρήσης του κλάδου.

Περισσότερες από 60 τεχνολογίες «εμβόλια και θεραπευτικοί υποψήφιοι» για αδειοδότηση και συνεργασία στον ιστότοπό του . Ο FDA έχει επίσης το δικό του πρόγραμμα μεταφοράς τεχνολογίας .

«Κάθε χρόνο, εκατοντάδες νέες εφευρέσεις γίνονται στα εργαστήρια NIH και CDC. Εννέα Ινστιτούτα ή Κέντρα NIH (IC) μεταφέρουν εφευρέσεις NIH και CDC μέσω αδειών στον ιδιωτικό τομέα για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη και ενδεχόμενη εμπορευματοποίηση», δήλωσαν τα ινστιτούτα.

Πρότυπες συμφωνίες αδειοδότησης δείχνουν ότι αυτές οι υπηρεσίες υγείας ζητούν δικαιώματα για τη μεταφορά των τεχνολογιών τους.

Σύμφωνα με το Axios , τον Μάιο του 2020, ο τότε διευθυντής του NIH Φράνσις Κόλινς είπε: «Έχουμε κάποιο συγκεκριμένο μερίδιο στην πνευματική ιδιοκτησία» πίσω από το εμβόλιο της Moderna κατά του κορωνοϊού.

«Μιλώντας με τις εταιρείες, δεν ακούω καμία από αυτές να λέει ότι πιστεύει ότι αυτό το [εμβόλιο] κερδίζει χρήματα», είπε ο Κόλινς. «Κανείς δεν το βλέπει αυτό ως τρόπο να βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια».

Epoch Times Photo
Ο Δρ Φράνσις Κόλινς (L) διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας και ο Δρ. Ρόμπερτ Ρέντφιλντ (R), διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καταθέτουν σε ακρόαση της Γερουσίας στην Ουάσιγκτον στις 2 Ιουλίου 2020. (Σαούλ Loeb-Pool/Getty Images)

«Επομένως, κανείς δεν πρόκειται να ψηφίσει τον εαυτό του να μείνει χωρίς δουλειά σε αυτά τα πρακτορεία», είπε ο Κόουλ. «Με την άρνηση αυτών των αιτήσεων και των τελών αιτήσεων και των αναθεωρήσεων φαρμάκων για όλες αυτές τις μεγάλες εταιρείες, δεν θα έχουν αρκετά έσοδα για να διατηρήσουν την υπηρεσία τους. Είναι πραγματικά μια παράδοξη απώλεια-ήττα».

«Η αλήθεια συν διαφάνεια ισοδυναμεί με εμπιστοσύνη», είπε ο Κόουλ. Ωστόσο, οι κρατικές υπηρεσίες «καταστρέφουν την εμπιστοσύνη του κοινού» προς αυτούς.

Ακόμη και οι αριστεροί New York Times ανέφεραν πρόσφατα ότι το CDC αποκρύπτει κρίσιμα δεδομένα COVID-19 σχετικά με ενισχυτές, νοσηλεία και άλλες αναλύσεις.

Ο Κόουλ είπε ότι αν ήταν υπεύθυνος, θα είχε διαχειριστεί την απόκριση του COVID σύμφωνα με τη Διακήρυξη του Great Barrington.

«Προστατεύουμε τους ευάλωτους. Ξέραμε ποιον επρόκειτο να επηρεάσει αμέσως. Κρατάμε τα σχολεία ορθάνοιχτα. Δεν κλειδώνουμε κανέναν. Εστιάζουμε στις πρώιμες θεραπείες. Ξέραμε από το SARS COVID-1 ότι οι χλωροκίνες (Plaquenil) δρουν ενάντια σε αυτήν την οικογένεια ιών. Πηγαίνουμε σε παλαιά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα όπως κάνουμε πάντα με κάθε νέα και αναδυόμενη ασθένεια. Αντιμετωπίζουμε έγκαιρα. Αναγνωρίζουμε όσους έχουν αναρρώσει από τον COVID με φυσική ανοσία. Και δεν κάνουμε αυτό που κάναμε. Ποτέ δεν αφήνεις τη θεραπεία να είναι χειρότερη από την ίδια την ασθένεια».

ΠΗΓΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.