Το συγκλονιστικό βίντεο του Dr Bryan Ardis και άλλες πληροφορίες που αποδεικνύουν την αφάνταστη ευπιστία και βλακεία των πολλών.

Re: Βίντεο και άλλα αναρτήματα του χρήστη NIOLAND


https://rumble.com/v11ujbv-stew-.html

Η πανδημία συνεχίζεται, αλλά η προέλευσή της εξακολουθεί να αποτελεί ένα σκοτεινό μυστήριο. Πώς αρρώστησε ο κόσμος, πως εξαπλώθηκε πραγματικά η Covid, και μήπως η σατανιστική ελίτ είχε ενημερώσει τον κόσμο εκ των προτέρων για αυτό το βιολογικό όπλο; Ο Δρ Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) αποκάλυψε μια συγκλονιστική σύνδεση μεταξύ αυτής της πανδημίας και της αιώνιας μάχης του καλού και του κακού που ξεκίνησε στον Κήπο της Εδέμ.

Σε αυτή την αποκλειστικότητα του Stew Peters Network, ο Stew Peters, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Nicholas Stumphauzer και η εκτελεστική παραγωγός Lauren Witzke φέρνουν στο φως μια αλήθεια που ο ίδιος ο σατανάς πάλεψε να καταπνίξει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://bit.ly/3jYCq63

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ / ΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ!

Ο Orwell φοβόταν την στέρηση, την παραχάραξη και την απόκρυψη της πληροφορίας ενώ ο Huxley φοβόταν την υπερπληροφόρηση που δύναται να παθητικοποιεί το άτομο… Σήμερα χρησιμοποιείται η διπλή μεθοδολογία!

Δημοσίευση Tα ερπετά κήρυξαν σ’ολάκερη την ανθρωπότητα στον πλανήτη, ανηλεή πόλεμο…Οι πόλεμοι που μας έχουν κηρύξει ιστορικά εδώ και χιλιετίες, ήταν ανελέητοι, οι ποταμοί αίματος στον πλανήτη το αποδεικνύουν σε όλη την ροή της καταγεγραμμένης τουλάχιστον ιστορίας…
Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους…
Εκτός του ότι δημιούργησαν νέα νόρμα φρίκης από το Μάρτη του 2020 που επίσημα ανακοινώθηκε η (ψευτο) πανδημία του κορωνοϊού, εκτός του ότι παράλληλα ετοιμάζεται και το Great Reset του Schwab ήτοι η μεγάλη επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εξαθλίωση και οικονομική καταστροφή σ’ όλο τον κόσμο, εκτός από το γεγονός ότι σαν κολασμένοι παλεύουν εδώ και χρόνια για τον αποπληθυσμό και για τον πλήρη έλεγχο και τη ρομποτοποίηση (στα πλαίσια του μετανθρωπισμού) όσων θα απομείνουν….

Και μέσα σ’όλα αυτά, βγήκε στο φως πληροφορία και ανάλυση για το πώς εμπλέκεται (και πώς δημιουργήθηκε) ο κόβιντ με τα ιοβόλα φίδια σε πρώτο πλάνο, και τι συνεπάγεται για την ανθρωπότητα (πολυεπίπεδα) αυτή η ιστορία που έχει ήδη σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) μέσω των ενέσεων αλλά και με τα πρωτόκολλα αγωγής και “θεραπείας” γι’ αυτούς που είχαν ή θα έχουν την ατυχία να μπουν σε ΜΕΘ κόβιντ… και να πάρουν ενδοφλέβια  το σκεύασμα veclury (Remdesivir).

Επ’ αυτού, σημαντικό ντοκυμαντερ-ανάλυση, παρουσίασε ο Στιου Πήτερς… Μια παρουσίαση που ο φίλος NIOLAND και εγώ (η Βασούλα) δουλέψαμε μαζί σε δυνατή συνεργασία για να μεταφερθεί μεταφρασμένο στην ελληνική διαδικτυακή κοινότητα. Ο φίλος μας έφτιαξε μια θαυμάσια εισαγωγή, μοντάρισε, προσάρμοσε τίτλους και και σήκωσε το εξαιρετικό αυτό βίντεο για να παρουσιαστεί αυτή η ιστορία και οι σημαντκοί παράγοντες που την απαρτίζουν… Ένα βίντεο που πραγματικά δεν πρέπει να προσπεράσει ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτό που θέλω να συμπληρώσω σ’αυτό το σημείο, για να συμπεριληφθεί
στη σημαντική πληροφορία και ανάλυση που θα βγει στο βιντεο,
είναι η δολοφονία του δόκτορα Bing Liu, ενός νέου άντρα που ερευνούσε
γονιδιακές αλληλουχίες στο Παν/μιο του Πίτσμπουργκ, και όπως λέει
κι ο δρ. Άρντις στο βίντεο που σήκωσε ο ΝΙΟ μας για την
ενημέρωση της ελληνικής ιντερνετικής κοινοτητας, είχε πεί ότι σύντομα
θα ανακοινώσει τα ευρήματα των ερευνών του, πράγμα που επιβεβαίωσε
κι η δρ. Μπαχάρ (προϊσταμένη του). Μετά τη δολοφονία του τα ευρήματα
δεν βγήκαν ποτέ στο φως.

Ο δημοσιογράφος Edward Szall που είναι πραγματικός ερευνητής κι όχι ξεπουλημένο φερέφωνο, βγήκε στην εκπομπή του Στιου Πήτερς προχθες (σχετικό βίντεο εδώ https://rumble.com/v11ly0a-exclusive-co … Shows&ep=2 ) λέγοντας ότι πρόκειται για υπόθεση φόνου-αυτοκτονίας που έχει πολλά κενά, έγινε κάτω από ύποπτες συνθήκες κι είναι βέβαιο ότι οι Αρχές κρύβουν
ή μάλλον συγκαλύπτουν πολλά…

Τον σκότωσε ένας μηχανολόγος (αρχιτέκτονας λένε) λογισμικού,
κατέχων μεγάλη θέση στο Ιτον που ασχολείται με αλληλουχίες και αλγόριθμους
προβλέψεων για την “πανδημία” βεβαίως…
Είναι ο δρ. Χάο Γκου (Hao Gu) και συνεργαζοταν με την Microsoft
(ντινγκ ντινγκ καμπανάκι αθλιότητας και ηθικής διαστροφής εδώ)

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Γκου μάλωσε με τον Λιου στο σπίτι του
όπου είχε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά… τον πυροβόλησε 10 φορές (!)
στον κορμό και το κεφάλι… (αναμφίβολα ήθελε να πεθάνει)

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ένας τέτοιος θάνατος μοιάζει με
συμβόλαιο θανάτου. Θα έπρεπε επίσης να ακουστεί για τα καλά
στους γύρω (από το 14.50 στο βίντεο που έφερα πιο πάνω, δείχνει
την πολυκατοικία που έγινε ο φόνος) αλλά οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα!

Η επίσημη εκδοχή λέει ότι μετά το φόνο, βγήκε, πήγε στο αμάξι του ο δρ. Γκου,
όπου και αυτοκτόνησε… χμ….τονίζουν δε, ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση
με την έρευνα του δρα. Μπινγκ Λιου…(κι εμείς τους αγαπάμε)

Η εκπομπή παροτρύνει το κοινό να τηλεφωνήσει στο Παν/μιο του Πίτσμπουργκ
και να απαιτήσει να δημοσιοποιηθεί η έρευνα και τα ευρήματα του Δρα Λιου,
από την δρα. Ivet Bahar αφού είπαν πως θα το ανακοινώσουν αλλά
ποτέ δε βγήκε ανακοίνωση και η έρευνα αποσιωπήθηκε.

Παρ 22 Απρ 2022, 19:53

Είδα το βίντεο και θέλω να σας ευχαριστήσω Βασούλα και γατόνι που δουλέψατε πάνω σε αυτό. Είναι πραγματικά καθηλωτικό! Παρόλα αυτά, αντί να μου λυθούν απορίες μου γεννήθηκαν περισσότερες.. Ο Δρ Bryan Ardis αφήνει να εννοηθεί ότι οι πρωτεΐνες του δηλητηρίου του φιδιού διοχετεύτηκαν στο δίκτυο του πόσιμου νερού με στόχο να κολλήσουν οι άνθρωποι με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο που εκείνο με την σειρά του μέσω των πρωτοκόλλων του κόβιντ να αποτελειώσει μέσω διασωλήνωσης τον ασθενή. Και εδώ εγείρεται η απορία μα γιατί κάποιοι και όχι όλοι ασθενούν? Εγώ παράδειγμα που πίνω νερό από την βρύση (όχι πια, πίνω αποσταγμένο) και δεν είμαι καπνιστής γιατί δεν κόλλησα τίποτα ποτέ? Τελικά τί είναι αληθές, ότι τα κρούσματα δημιουργούνται επειδή είναι το νερό δηλητηριασμένο, ή επειδή τα διαγνωστικά τους εργαλεία (pcr, rapid test) βγάζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα και δεν έχουν καμία αξιοπιστία? Αν ενστερνιστούμε αυτά που λέει ο γιατρός Bryan Ardis, τότε δεν έχουμε μία ψευτοπανδημία όπως εγώ πιστεύω αλλά πραγματική και πολύ θανατηφόρα.. Για τα εμβόλια δεν το συζητάω, είναι κλασσική ευθανασία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.. Γενικά πάντως το κουβάρι απέχει πολύ από το να ξετυλιχθεί, το αντίθετο θα έλεγα..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό από την διατροφή του… :thumb:

Mavros Gatos » Σάβ 23 Απρ 2022, 00:11

Με το νερό, δεν έχω ακόμα άποψη τεκμηριωμένη αλλά υπάρχει ένα 2ο βιντεο του Αρντις με περισσοτερα στοιχεια που θα μελετήσουμεΓια την ωρα μια ανω τελεία.

Εκτός από το μέσο διάδοσης το νερό τα υπόλοιπα του βιντεο ειναι αληθη και δεν ειναι λιγα που βγηκαν στην επιφάνεια.

Ψευτοπανδιμία είναι αναφορικά με τον ορισμό του ποτε εισαι αρρωστος

Ότι υπάχει ένας κατι (ιος ή οτι άλλο) υπάρχει και όχι πιο σοβαρό από μια γρίπη

Αυτό το βίντεο τεκμηριώνει τις δολοφονίες που γίνονται εδώ και 2 και πλέον χρόνια με τα πρωτοκολλα θανάτου και την απαγόρευση φαρμάκων.

ΓΕΓΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ Η ΠΛΕΟΝ ΝΟΣΗΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

Και δυστυχώς σήμερα στον επιτάφιο με έπιασε η καρδιά μου να βλέπω στο δρόμο μωρά με μάσκες!
Πόσο άρρωστη πλεον αυτη η κοινωνία!

Δευ 18 Απρ 2022, 19:32


https://rumble.com/v11fvue-c.i.a-.html

C.I.A ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: Η Εμπειρία της Πύλης και ο Εγκεφαλικός Ημισφαιρικός Συγχρονισμός

Οι κασέτες της Πύλης [Gateway Tapes], γνωστές και ως Hemi-Sync, είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να μεταβάλλει τη συνείδηση, μετακινώντας την έξω από τη φυσική σφαίρα, ώστε τελικά να ξεφύγει ακόμη και από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Ο συγγραφέας της έκθεσης The Gateway Process είναι ο αντισυνταγματάρχης Wayne M. McDonnell, ο οποίος στο εξής αναφέρεται απλώς ως Wayne [Γουέιν]. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες για τον άνθρωπο, ούτε πολλές φωτογραφίες. Το 1983, ο Γουέιν υπέβαλε μια διαβαθμισμένη έκθεση με τίτλο “Ανάλυση και αξιολόγηση της διαδικασίας της Πύλης [An Analysis and Assessment of Gateway Process]”, η αστρική προβολή και οι εξωσωματικές εμπειρίες.
Ο Γουέιν συνεργάστηκε με ένα σωρό διαφορετικούς ανθρώπους για να συντάξει την έκθεση, κυρίως με τον Itzhak Bentov, έναν Αμερικανοϊσραηλινό επιστήμονα που βοήθησε στην πρωτοπορία στην επιστήμη της Βιοϊατρικής μηχανικής. Αυτή ήταν η έρευνα του αμερικανικού στρατού και της CIA σχετικά με τις πρακτικές εφαρμογές των ταινιών Gateway.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/36oW0Fv

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗΚΤΙΚΟ!

:worship: :clap: :urock:

Πριν λίγο μπήκα από το κινητό και από το λίγο που κατάφερα να παρακολουθήσω, έχω να πω ένα μεγάλο Εύγε σε σένα Βασούλα και σε σένα NIOLAND !!!!
Πραγματικά Εκπληκτική Εργασία !!!! :urock:
Όταν θα καταφέρω να το δω με την ησυχία μου ολόκληρο, από τον υπολογιστή, θα γράψω και το σχόλιο μου 💖!!!
Τέτοια βίντεο χρειάζονται ηρεμία να τα παρακολουθήσει κάποιος 😀
Προς το παρόν να έχουμε μια Ευλογημένη Ανάσταση και ψηλά το κεφάλι!!!!!

THEY LIVE…WE SLEEP…TIME TO WAKE UP :xara:

Δημοσίευση από Mavros Gatos » Σάβ 23 Απρ 2022, 20:59

Εικόνα

Δημοσίευση από Mavros Gatos » Κυρ 01 Μάιος 2022, 00:00


https://rumble.com/v132gjj-mark-steyn-uk-.htmlMark Steyn – UK: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ[21/04/2022] – Ο καταιγιστικός μονόλογος του MARK Steyn στην αρχή της εκπομπής του GB News είναι ένα γεγονός που πρέπει να παρακολουθήσετε.Σε αυτόν τον καταιγιστικό μονόλογο ζητά τη σύσταση βασιλικής επιτροπής για την πολιτική Covid του Ηνωμένου Βασιλείου που ” κατέστρεψε ” μια γενιά παιδιών, άφησε ανθρώπους απροστάτευτους και αθεράπευτους από το NHS ή να πεθάνουν σε σπίτια ” φροντίδας “, βύθισε ανθρώπους στην κατάθλιψη και κατέστρεψε τα προς το ζην. Περισσότερο από αυτό – μια Επιτροπή πρέπει να διερευνήσει την ομαδική σκέψη της τάξης των πολιτικο-ΜΜΕ που ακολούθησε τυφλά την επίσημη αφήγηση και έριξε την αμφισβήτηση ή τα εναλλακτικά δεδομένα ως παραπληροφόρηση. Αυτό είναι που οδήγησε τις άλλες ανομίες.Η σοκαριστική αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, συγκεκριμένα το γεγονός ότι το “τόσο ένθερμα διαφημιζόμενο” τρίτο αναμνηστικό εμβόλιο Covid απέτυχε παταγωδώς. Οι τριπλά εμβολιασμένοι, σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν περισσότερες πιθανότητες μόλυνσης, νοσηλείας και θανάτου από το συνδυασμένο σύνολο των διπλά, απλά και ανεμβολίαστων.

Πρόκειται για ισχυρό, εξαιρετικά χρήσιμο υλικό από τον Μαρκ, και θα πρέπει να αφήσει τους παρουσιαστές ειδήσεων και επίκαιρων θεμάτων, τους παραγωγούς και τους συντάκτες των MME να κρεμάσουν το κεφάλι τους από ντροπή.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : Ο Orwell φοβόταν την στέρηση, την παραχάραξη και την απόκρυψη της πληροφορίας ενώ ο Huxley φοβόταν την υπερπληροφόρηση που δύναται να παθητικοποιεί το άτομο… Σήμερα χρησιμοποιείται η διπλή μεθοδολογία!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.