Υπομονή, είμαστε στην αρχή των βασάνων, η Ελίτ δεν έχει σκοπό να σταματήσει τα αποτρόπαια σχέδιά της

Ενωθείτε και αλληλοενημερώσετε ο ένας τον άλλο.«Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»!

Μήνυμα «ΒΟΜΒΑ» σε όλους τους ανθρώπους κατά την δεύτερη παγκόσμια σύνοδο κορυφής COVID

Share

Έρχονται νέα ΔΕΙΝΑ από Φθινόπωρο…
Την ώρα που συνεχίζεται το πολεμικό «παιχνίδι» της Δύσης με την Ρωσία στην Ουκρανία, στις 12 Μαΐου έλαβε χώρα εικονική σύνοδος για τον κορωνοϊό, η οποία φιλοξένησε πέντε χώρες: την Γερμανία, η οποία ασκεί επί του παρόντος την προεδρία της G7, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδονησία ως πρόεδρο της G20, την Σενεγάλη για την Αφρικανική Ένωση και το Μπελίζ για την Κοινοπολιτεία Κρατών της Καραϊβικής (Caricom).

Στην εικονική συνάντηση συμμετείχαν επίσης πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Οι ΗΠΑ είχαν διοργανώσει την πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής για τον κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ομόφωνη δήλωση, που βρέθηκε ομόφωνα στις μεμονωμένες ομιλίες των συμμετεχόντων, ήταν ότι, σύμφωνα με διάφορους κυβερνητικούς αρχηγούς, αλλά και πολιτικούς από αρμόδια υπουργεία και εκπροσώπους φορέων, η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε στην ομιλία του:

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να γίνουν. Αυτή η πανδημία δεν έχει τελειώσει».

Ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς τόνισε στην ομιλία του:

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα χρήματα για την καταπολέμηση του COVID-19, περισσότερους εμβολιασμούς και τοπική παραγωγή εμβολίων σε όλο τον κόσμο».

Σ.γ.: Με λίγα λόγια θέλουμε περισσότερους θανάτους και αναπηρίες στον απλό λαουτζίκο που έτσι κι αλλιώς είναι του χεριού μας, σκέφτεται επιπόλαια δεν έχει κρίση, ούτε επιστημονική αντίληψη των πραγμάτων. Απλώς θέλει πάση θυσία να επιβιώσει στο σήμερα και να θρέψει την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΥ. Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. τόνισε:

«Αν και τα αναφερόμενα κρούσματα και οι θάνατοι μειώνονται τώρα παγκοσμίως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι αυτή η πανδημία έχει τελειώσει. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει πουθενά μέχρι να τελειώσει παντού».

Η Ursula von der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείωσε στην ομιλία της:

«Η σημερινή παρουσία ηγετών από όλο τον κόσμο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα. Κανένα θέμα δεν είναι πιο σημαντικό από την ευημερία των ανθρώπων. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Επειδή η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Το Ίδρυμα Gates με τον Bill Gates συμμετείχε επίσης ως συμμετέχων οργανισμός. Αυτό το Ίδρυμα εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός χρηματοοικονομικός συνεισφέρων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο Γκέιτς ανακοίνωσε στην ομιλία του ότι θα ξεκινήσει «μια νέα δέσμευση του Ιδρύματος Γκέιτς ύψους έως και 125 εκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση του COVID και την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων εργαλείων».

Για το status quo της πανδημίας είπε:

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό μου έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο αυτή την εβδομάδα όταν βγήκα θετικός στον COVID. Είναι επίσης σαφές ότι ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτήν την πανδημία. Τα καλά νέα είναι ότι ξέρουμε πώς μπορούμε να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία».

Σ.γ.: Φυσικά με γενετικά τσιμπήματα που έχουν θανατηφόρες παρενέργειες!

Συνοψίζοντας την εικονική σύνοδο κορυφής, ο επίσημος ιστότοπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναφέρει :

«Τώρα είναι η ώρα να ελέγξουμε το COVID-19 και να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία. (…) Μαζί μπορούμε να περιορίσουμε τον αντίκτυπο του COVID-19 και να προστατέψουμε όσους κινδυνεύουν περισσότερο μέσω εμβολιασμού, δοκιμών και θεραπείας».

Η κοινή φράση όλων, όπως είδατε, ήταν το «Η πανδημία δεν έχει τελειώσει», κάτι που μεταφράζεται: «ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»! Σ.γ.:Ούτε οι διασωληνώσεις, τα lock down, οι περιορισμοί, οι επιπλοκές και οι θάνατοι!

Δυστυχώς μάλλον από Φθινόπωρο έρχονται νέα ΔΕΙΝΑ για την ανθρωπότητα!!!

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.