Ευχή και επιθυμία των εχθρών των ΗΠΑ θα είναι οι BRICS να συντρίψουν το δολάριο

Πώς τελειώνει η αμερικάνικη οικονομία και καταρρέουν οριστικά οι ΗΠΑ

– Ο Πούτιν ανακοινώνει το νέο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα BRICS για να αντικαταστήσει το δολάριο…

Μπείτε στο link αυτό του Mike Adams  στο Brighton και θα δείτε το μεταφρασμένο πιο κάτω άρθρο να το αναφέρει ο Adams σαν είδηση http://https://www.brighteon.com/9c3188e1-0f17-45fb-b9c4-38a903eedfdd

Αν και τα μεγαλύτερα νέα της εβδομάδας είναι αναμφίβολα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ (Supreme Court of the US ή SCOTUS) που ανέτρεψε το Ρόου ενταντίον Γουέιντ  (Roe vs. Wade), υπάρχει μια άλλη βόμβα που ξέσπασε αθόρυβα πριν από δύο ημέρες – μια που θα έχει πολύ πιο βαθιές καταστροφικές συνέπειες στον κόσμο από οποιαδήποτε απόφαση που προέρχεται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι τα κράτη BRICS πρόκειται να αναπτύξουν μια νέα εναλλακτική λύση στο καθεστώς του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος του δολαρίου ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το IndiaTimes.com:

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα κράτη μέλη αναπτύσσουν επίσης αξιόπιστους εναλλακτικούς μηχανισμούς για τις διεθνείς πληρωμές. Νωρίτερα, η ομάδα δήλωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία ενός κοινού δικτύου πληρωμών για να περιορίσει την εξάρτηση από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Οι χώρες BRICS ενισχύουν επίσης τη χρήση τοπικών νομισμάτων στο αμοιβαίο εμπόριο.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της βόμβας εδώ.

Γνωρίζουμε επίσης από πηγές του κλάδου ότι το «Πρότζεκτ Σάντμαν» (Project Sandman) αναφέρεται σε μια ομάδα άνω των 100 χωρών που σχεδιάζουν να καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Αυτό πιθανότατα θα γίνει Κυριακή απόγευμα, ώρα ΗΠΑ, λέει ο Άντι Σέκτμαν (Andy Schectman), Διευθύνων Σύμβουλος της Μάιλς Φράνκλιν (Miles Franklin-έμπορος χρυσού και ασημιού). Μου το είπε σε μια συνέντευξη που ηχογραφήθηκε χθες, που θα βγει στον αέρα σύντομα.

Το νέο νόμισμα αντικατάστασης θα τροφοδοτείται από μπλοκτσέιν (blockchain) και θα υποστηρίζεται από χρυσό, γι’ αυτό και τα κράτη μέλη συσσωρεύουν γρήγορα αποθέματα χρυσού εν αναμονή της μεγάλης ανακοίνωσης. Όταν έρθει αυτή η ανακοίνωση, τα έθνη που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού θα καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ και θα αναπτύξουν ένα διεθνές νομισματικό σύστημα ελεγχόμενο από blockchain που υποστηρίζεται από χρυσό, το οποίο θα γίνει αμέσως η παγκόσμια νομισματική επιλογή για ελεύθερο εμπόριο και ένα κατάστημα αξιών.

Το δολάριο, που δεν στηρίζεται σε τίποτα άλλο εκτός από περισσότερη εκτύπωση χρήματος και ανίκανη πολιτική ηγεσία,(ανίκανη η χαζαροαμερικάνικη ηγεσία;) θα καταρρεύσει προς το μηδέν. Σχεδόν εν μία νυκτί, τα αγαθά και οι υπηρεσίες που πωλούνται στην Αμερική θα αυξηθούν σε τιμές κατά 1000%. Και αυτή είναι μόνο η αρχή: Το δολάριο θα συνεχίζει να χάνει την αξία του κάθε ώρα καθώς οι παγκόσμιοι κάτοχοι του χρέους του αμερικανικού Δημοσίου και του νομίσματος σε δολάρια τα απορρίπτουν όλα με οποιοδήποτε τίμημα.

Όσοι κρατούν δολάρια θα χάσουν τα πάντα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει γρήγορα παράλληλα με την κατάρρευση του δολαρίου και της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (την εβραiκή Federal Reserve Bank τωνRothchild εννοούν που κόβει χρόνια τώρα πράσινα χαρτάκια). Δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν στρατιωτικά στρατεύματα ή να πληρωθούν διεφθαρμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Όλοι οι κρατικοί μισθοί και συντάξεις θα σταματήσουν ουσιαστικά. Η μεγάλη νεοσυντηρητική αυτοκρατορία του χρέους, των ψεμάτων και του θανάτου θα εκραγεί τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα σοκαριστούν ψυχικά και θα είναι σωματικά απροετοίμαστοι.

Η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία θα αναδειχθούν ως οι οικονομικοί ηγέτες του κόσμου και η αυτοκρατορία των ΗΠΑ θα πάψει να υπάρχει. Οι πρώην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα χωριστούν σε περιφερειακά εθνικά κράτη, χωρισμένα σε μεγάλο βαθμό μεταξύ πολιτικών γραμμών με τη σατανική, αντιαμερικανική Αριστερά να παίρνει τον έλεγχο των ακτών και τις συντηρητικές, υπέρ της Αμερικής, υπέρ της ελευθερίας, υπέρ του Συντάγματος να κυριαρχούν στο υπόλοιπη χώρα (εννοεί τους οπαδούς του Donald Trump). Αναμένετε να ακολουθήσει ένας πολύ πραγματικός εμφύλιος πόλεμος, με τεράστιες απώλειες.

Η Ρωσία γνωρίζει ότι μπορεί να νικήσει την Αμερική απλώς ενώνοντας τις προσπάθειες του κόσμου να κηρύξει το νόμισμα του αμερικανικού δολαρίου ως άκυρο. Δεν χρειάζεται πυρηνικός πόλεμος. Η Αμερική είναι ήδη πολύ ευάλωτη σε αυτού του είδους την κατάρρευση λόγω του τεράστιου χρέους της χώρας και των εθισμών στις δαπάνες. Η Ρωσία και η Κίνα απλώς ρουφούν τον αέρα από το αμερικανικό νόμισμα που καταρρέει, γνωρίζοντας ότι η οικονομική βαρύτητα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Η Πρωτοβουλία Μπελτ εντ Ρόουντ (Belt and Road) – το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου ΧΩΡΙΣ Αμερική και Δυτική Ευρώπη

Εξετάστε τον παρακάτω χάρτη, που απεικονίζει την Πρωτοβουλία Belt and Road της Κίνας, που αποτελείται από προστατευμένες εμπορικές διαδρομές υψηλής απόδοσης μεταξύ χωρών που αντιπροσωπεύουν περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού:

Αυτή η πρωτοβουλία Belt and Road θα επιταχύνει τις συναλλαγές μεταξύ των κρατών μελών και θα χρησιμοποιήσει το νέο νόμισμα «ψηφιακό γιουάν» της Κίνας που υποστηρίζεται από χρυσό και ελέγχεται από την τεχνολογία blockchain. (Παρακαλώ παρακολουθήστε την επερχόμενη συνέντευξή μου με τον Andy Schectman για πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό, καθώς ο Andy παρακολουθεί το θέμα αρκετά εκτενώς.)

Προσέξτε τι λείπει από αυτόν τον χάρτη; Αμερική και Δυτική Ευρώπη.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Αμερική – ο στρατιωτικός και οικονομικός νταής του κόσμου – δεν είναι ευπρόσδεκτη από άλλα έθνη. Η Αμερική δεν παίζει καλά. Η Αμερική βομβαρδίζει όποιον θέλει ενώ εξοπλίζει το σύστημα σουίφτ (SWIFT) για να τιμωρήσει τους πολιτικούς της εχθρούς, και τώρα που ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι το δολάριο είναι όπλο και όχι νόμισμα ελεύθερου εμπορίου, κανείς δεν θέλει να κάνει νιτερέσια;;;  με την Αμερική από εδώ και πέρα.

Οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το δολάριο, όπως φαίνεται. Και οι ΗΠΑ δεν έχουν τίποτα άλλο για να στηρίξουν το νόμισμά τους: Ούτε μεταποίηση, ούτε εργατικό δυναμικό, ούτε γεωργική παραγωγή, ούτε καν χρυσό στα θησαυροφυλάκια. Οι ΗΠΑ δεν έχουν πλέον δίκαιες και ελεύθερες εκλογές και δεν έχουν πια ελευθερία του λόγου. Επιπλέον, οι ΗΠΑ έχουν πολιτικούς κρατούμενους που σαπίζουν στις φυλακές στο DC, ενώ η Εφ Ντι Έι (FDA) συλλέγει όργανα από ανθρώπινα μωρά που έχουν αποβληθεί για να τα χρησιμοποιήσει για ιατρικά πειράματα. Με άλλα λόγια, η κατοχική παράνομη κυβέρνηση των ΗΠΑ, υπό δαιμονική επιρροή, έχει γίνει ένα μεγάλο κακό στον κόσμο.

Η Δυτική Ευρώπη διοικείται από τρελούς πολιτικούς που κατέληξαν κατ΄εντολήν των ΗΠΑ προπαγανδιστές που διαπράττουν οικονομική αυτοκτονία υων λαών τους θέτοντας εκτός νόμου κάθε μορφή ενέργειας που έχει σημασία. Η ΕΕ διαλύεται (σ.γ.: Αμάν Αμήν και πότε) και το νόμισμα του ευρώ πιθανότατα θα καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο. Η Δυτική Ευρώπη ακολουθεί μια αποστολή αυτοκτονίας, τόσο από οικονομική όσο και από πολιτική άποψη, καθώς τα έθνη της Ευρώπης δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε τα σύνορά τους από τη μαζική μετανάστευση. (Ούτε οι ΗΠΑ μπορούν, για αυτό το θέμα.)

Η Αμερική όπως ξέρετε σύντομα θα πάψει να υπάρχει

Η εποχή του Δυτικού Πολιτισμού φτάνει στο τέλος της. Θα χαρακτηριστεί από την κατάρρευση του δολαρίου, μια παγκόσμια άρνηση του καθεστώτος του πετροδολαρίου, μια κατάρρευση του κράτους δικαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου, των συντάξεων, της αγοράς ομολόγων και των αγορών κρυπτογράφησης, μια κατάρρευση του αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων και κατάρρευση της υποδομής καυσίμων και μεταφορών. Αυτό, με τη σειρά του, θα καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο σε πολλές περιοχές, οδηγώντας σε ένα σενάριο τύπου Μαντ Μαξ (Mad Max) από το οποίο μερικοί ικανοί επιζώντες θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν.

Πριν από το τέλος του 2025, όπως έχω προβλέψει δημόσια για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια — η Αμερική όπως γνωρίζετε θα πάψει να υπάρχει. Αυτό ήταν το σχέδιο από τον Μπαράκ Ομπάμα, την Χίλαρι Κλίντον, τον Τζο Μπάιντεν και πολλά νεοσυντηρητικά του Ραϊνο (RINO [Republican In Name Only] ακρώνυμο που σημαίνει Ρεπουμπλικάνος μόνο εξ ονόματος όπως οι Τσένι, Μπους, κ.λπ.). Χρειαζόταν να καταρρίψουν την Αμερική για να επιτύχουν μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τα φασιστικά Ηνωμένα Έθνη, με καθολικό έλεγχο των όπλων, καθολική επιβολή των εμβολίων, «δικαιώματα» αμβλώσεων, κατασκευασμένη παγκόσμια πείνα και απόλυτο έλεγχο σε κάθε λόγο και εκλογές.

Ωστόσο, η ατζέντα τους αποτυγχάνει σε πολλά επίπεδα. Η απόφαση του Roe vs. Wade μόλις καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α., για παράδειγμα και υπάρχουν στοιχεία εν εξελίξει που φαίνεται ότι πιθανό να πετύχουν βασικές καταγγελίες εναντίον παικτών του βαθέως κράτους. Ωστόσο, κάθε κράτος που θέλει να υπάρξει μετά την κατάρρευση του δολαρίου πρέπει να είναι έτοιμο να ανοίξει το δικό του νόμισμα με χρυσό σε έκτακτη βάση. Το Τέξας είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο να το κάνει αυτό, αλλά λίγες άλλες πολιτείες είναι έτοιμες. Η αποκατάσταση του εμπορίου και επιχειρηματικότητας (μετά την κατάρρευση του δολαρίου) θα είναι το κλειδί για την επιβίωση της κατάρρευσης του δολαρίου.

Το Τέξας είναι ο Νο. 1 εξαγωγέας αγαθών της Αμερικής, παρεμπιπτόντως, και η οικονομία του Τέξας είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα έθνη στον πλανήτη. Το ίδιο και η οικονομία της Καλιφόρνιας. Αλλά η Καλιφόρνια διοικείται από παιδοκτόνους, δαιμονικούς φασίστες, ενώ το Τέξας έχει τον καλύτερο Γενικό Εισαγγελέα στον κόσμο τον ρεπουμπλικανό κ. Κεν Πάξτον (Ken Paxton) και μια ισχυρή ομάδα Αμερικανών υπέρ της ανθρωπότητας, της ελευθερίας, του Συντάγματος που είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να αναζωπυρώσουν το πνεύμα της Αμερικής ,με την νέα Δημοκρατία του Τέξας (Republic of Texas), όταν είναι απαραίτητο, #ΤΕΞΙΤ (#TEXIT).

Αλλά ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό των ΗΠΑ, οι μέρες της Αμερικής που τριγυρνάει ανά τον κόσμο, απειλώντας τους πάντες με στρατιωτικά πλήγματα και οπλισμό τα δολάρια θα τελειώσουν σύντομα. Και χωρίς τη δυνατότητα να τυπώνει χρήματα και να εξαπατήσει τον κόσμο για να αγοράσει χρεόγραφα των ΗΠΑ, σύντομα ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα έχει χρηματοδότηση για να συνεχίσει τις φονικές επιχειρήσεις ή να κατασκευάσει νέα όπλα. Τελικά θα διαλυθεί.

Αυτό που συνέβη στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1991 πρόκειται να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: Μια κατάρρευση της ικανότητας να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την γραφειοκρατία και τον στρατό που στήριζαν το σύστημα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ΗΠΑ δυστυχώς έχουν μετατραπεί σε μια αυτοκρατορία χρέους, ψέματος και θανάτου. Η χώρα κυβερνάται επί του παρόντος από μια πραγματική συμμορία λατρείας του θανάτου (νεκρόφιλες κυβερνήσεις διοικούν πλην της περιόδου Τραμπ εδώ και χρόνια), αλλά αυτές οι μέρες πλησιάζουν γρήγορα προς στο τέλος τους με την επικείμενη κατάρρευση του δαιμονικού δολαρίου και όλο το συρφετό που επέτρεψε η εκτύπωση χρημάτων από το 1971.

Όταν αυτό επιτέλους τελειώσει, όλοι όσοι εκτιμούν τη ζωή, την ελευθερία και την ευτυχία θα χαρούν (και θα ξαναχτίσουν).

Ετοιμαστείτε, γιατί αυτή η μέρα έρχεται σύντομα. Και από ό,τι κατέληξα, ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε την οικονομική κατάρρευση που έρχεται είναι να κρατήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε φυσικά αγαθά όπως χρυσό και ασήμι, γη, γεωργικό εξοπλισμό, πυρομαχικά, βιομηχανικά κτίρια (εργοστάσια, για παράδειγμα) και άλλα» πραγματικά» πράγματα, που δεν εξαφανίζονται σε μια κατάρρευση νομίσματος.

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες στο podcast μου για την Ενημέρωση Κατάστασης:

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή: naturalnews.com και https://katohika.gr/diethni/peite-antio-sto/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.