ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

ΠΕΘΑΝΕ ο Dr. Ζελένκο! Μιλούσε κατά των εμβολίων COVID και του Χαράρι

Ο dr. Zelenko
Είχε προειδοποιήσει σε βίντεό του…

 

Πέθανε, ο Dr Vladimir Zev Zelenko, Ορθόδοξος Εβραίος και μέλος του κινήματος Lubavitch, σε ηλικία 49 ετών, όπως λένε, από καρκίνο.

Ο Zelenko έγινε γνωστός αφού εισήγαγε έναν συνδυασμό τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας πειραματικής θεραπείας εξωτερικών ασθενών για τον COVID-19 που προώθησε ως Πρωτόκολλο Zelenko.

Το ΕΛ δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία ο Zelenko έψεγε τα εμβόλια COVID ως επικίνδυνα, ενώ μιλούσε κατά του διεθνιστή Νόα Χαράρι.

Ο Βλαντιμίρ Ζελένκο γεννήθηκε στο Κίεβο (τότε, μέρος της Σοβιετικής Ουκρανίας), το 1973. Η οικογένειά του μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν τριών ετών και εγκαταστάθηκε στην γειτονιά Sheepshead Bay του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Κέρδισε το πτυχίο Διδάκτωρ της Ιατρικής το 2000 από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην οικογενειακή ιατρική.

Ακόμα μία φωνή κατά των πειραματικών (;) εμβολίων COVID σιωπά μετά τον κορυφαίο Μοντανιέ!

Σε βίντεο είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να τον βρουν νεκρό:

ΠΗΓΉ:https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/pethane-o-dr-zelenko-miloyse-kata-ton-emv/

Δείτε το κάτωθι βίντεο με την τελευταία του συνέντευξη:

Μιλάει ως και για τη θυσία των παιδιών μας στο βωμό του Μολώχ των εμβολίων
Πως να αντιδράσουμε στη σατανική Ελίτ; Με πολιτική ανυπακοή και αυτοθυσία του ιδίου του εαυτού μας
Πάνω από όλα ο άπειρος Θεός και επίθεση στο δαιμονικό κακό που έχει πιάσει όλες τις άκρες και ζητά την εξαφάνιση 7 δις της ανθρωπότητας με έναν ακήρυχτο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο του βιολογικού πολέμου που εξαπέλυσε η Ελίτ των Σβαμπ, Σορος, Γκαίητς, Ροκφέλλερ, κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.