Τουλάχιστον η Dr Madeij επέζησε

Φωτογραφία του DR ZELENKO ,με την DR MADEJ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την Dr Madej 28/6 1 μ.μ. Από τον James Grundvig, American Media Periscope

Την πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή, η Δρ Carrie Madej και ο σύντροφός της, Billy, συνετρίβησαν με ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο στο Woodbury της Georgia. Η βουκολική πόλη, που βρίσκεται 70 μίλια νότια της Ατλάντα, έγινε το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού τους μετά την επιστροφή τους από ένα ταξίδι στη Φλόριντα.
Γιατί είναι κρίσιμο αυτό το τελευταίο σημείο; Επειδή σχεδόν αποκλείει το σαμποτάζ στον κινητήρα και το αεροσκάφος. Αν κάποιος είχε επέμβει, το αεροπλάνο θα έπρεπε να είχε συντριβεί στο πρώτο σκέλος της επιστροφής από τη Φλόριντα και όχι στο αεροδρόμιο Roosevelt Memorial στο Woodbury.
Αυτή η παρατήρηση προέρχεται από έναν πιλότο μεγάλης αεροπορικής εταιρείας και μικρών αεροσκαφών. Παρόλα αυτά, μια πηγή στην FAA θα με ενημερώσει αν βρεθούν στοιχεία για το αντίθετο. Ένας άλλος πιλότος αεροπορικής εταιρείας μου έστειλε γραπτό μήνυμα, δηλώνοντας: “Γι’ αυτό πετάω μόνο με δικινητήρια αεροπλάνα” σε περίπτωση ακινητοποίησης μονοκινητήριου αεροσκάφους.
Με σπασμένα πόδια, κι επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και μαζικό κύμα ευχών, προσευχών και ταχείας ανάρρωσης, ο Dr. Madej μεταφέρθηκε χθες από κρίσιμη σε σταθερή κατάσταση. Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, πολλές από τις στενές της επαφές πιστεύουν ότι θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της περιοχής της Ατλάντα σήμερα.
Από την Washington Standard:
“Συνέβη γύρω στις 2:15 μ.μ. Η FAA δήλωσε ότι πετούσαν με ένα μονοκινητήριο Piper PA-24.
“Σύμφωνα με τον Michael Watson, τον πρόεδρο της Αρχής Αεροδρομίου της κομητείας Meriwether, η πτήση κατευθυνόταν από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, κοντά στην Τάμπα, προς το αεροδρόμιο Newnan-Coweta County όταν παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα καθώς το αεροπλάνο άρχισε την κάθοδο. Η πτήση εκτράπηκε νότια προς το Warm Springs, αλλά συνετρίβη. Ο ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων Flight Aware δείχνει τη διαδρομή της πτήσης πριν από τη συντριβή.
“Η FAA συνεργάζεται με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για να προσδιορίσει την αιτία της συντριβής. Καμία από τις δύο υπηρεσίες δεν θα δώσει λεπτομέρειες για την έρευνα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.