Η απάντηση είναι απλή τα εμβόλια προκαλούν στείρωση και θάνατο όπως λένε οι μεγαλύτεροι ερευνητές και ιατροί Μπάχντι, Ζελένκο, Μοντανιέ κ.ά.

Mark STEYN: ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ – ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ? (Βίντεο)

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν, εννέα μήνες μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του Covid;

Γερμανία

Η Γερμανία ανέφερε μείωση 13% στις γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2021.

 

 

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε μείωση 7,7% στις γεννήσεις με 75.670 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2022 σε σύγκριση με 82.042 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

 

 

Ελβετία

Στην Ελβετία, τα ποσοστά γεννήσεων έχουν επίσης πέσει κατακόρυφα από την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid.

 

Πηγή: SWPRS
 

Ταϊβάν

Η Ταϊβάν ανέφερε μείωση 23,2% στις γεννήσεις τον Μάιο του 2022 σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2021.

Ο Igor Chudov, ο συγγραφέας ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου για την Covid έγραψε : «Όταν εκφράζεται σε «σίγμα», οι μονάδες τυπικής απόκλισης, η πτώση 23,24% του ποσοστού γεννήσεων στην Ταϊβάν είναι ένα γεγονός 26 σίγμα ! Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως «αδιανόητο» όσον αφορά την πιθανότητα να συμβεί λόγω τυχαίας πιθανότητας».

Σουηδία

Η Σουηδία, χωρίς lockdown και κλείσιμο σχολείων, ανέφερε μείωση 6,6% με 35.454 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 37.950 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Η μείωση των γεννήσεων είναι 6,9% για την ίδια χρονική περίοδο σε σύγκριση με τον μέσο όρο της περιόδου 2019-2021.

Ολλανδία

Οι Κάτω Χώρες ανέφεραν μείωση 6,3% με 53.090 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 56.671 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

 ___________________________________________________
 

Συμπερασματικά, στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν σημαντική μηνιαία μείωση των γεννήσεων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2022 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

  • Μελέτες βιοκατανομής δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων του εμβολίου mRNA της Pfizer καταλήγουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια covid-19 και covid μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.
  • Επιπλέον, το ποσοστό των προβλημάτων γονιμότητας που αναφέρονται στη βάση δεδομένων VAERS του CDC για τα εμβόλια κατά του Covid είναι αστρονομικό. Πριν από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA, υπήρχαν περίπου 1.500 αναφορές προβλημάτων γονιμότητας κατά τη διάρκεια της 31χρονης ιστορίας του VAERS για όλα τα εμβόλια συνδυαστικά.
  • Υπάρχουν 15.000 αναφορές για θέματα γονιμότητας μόνο από το εμβόλιο κατά του Covid, το οποίο αντιπροσωπεύει το 95% όλων των προβλημάτων γονιμότητας στην ιστορία του VAERS.
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν περισσότερες από 30.000 αναφορές για αλλαγές της περιόδου μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid.

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid;

Τα παιδιά διατρέχουν στατιστικά σχεδόν μηδενικό κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από covid-19.

Ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να σταματήσει τώρα.

 ________________________________________
 

 

Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.