Χάσατε μια μέρα, παίζοντας με το κινητό σας, χάσατε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

Η Παιδική Υγεία Άμυνας (CHD) και ένας συνασπισμός περισσότερων από 80 μη κερδοσκοπικών οργανισμών — συμπεριλαμβανομένων ομάδων υπεράσπισης αναπηρίας, ομάδων ασφαλούς τεχνολογίας και ατόμων — ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) για σχόλια σχετικά με τον τρόπο «αποτροπής και εξάλειψης των ψηφιακών διακρίσεων».

30ης Ιουνίου Σχόλια απάντησης των συνηγόρων για άτομα με ειδικές ανάγκες EMS συνόψισαν περισσότερα από 330 σχόλια που υποβλήθηκαν από το κοινό από την έναρξη της περιόδου σχολίων στις 17 Μαρτίου.

Εκτός από την έκκληση για αποδοχή, επιβεβαίωση και συμπερίληψη ατόμων για τα οποία η ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία (EMS) είναι αναπηρία, τα σχόλια απαντήσεων της 30ης Ιουνίου έθεσαν αυτά τα δύο βασικά σημεία:

  1. Η FCC θα πρέπει πάντα να δίνει προτεραιότητα στις λύσεις οπτικών ινών “to-the-premises” και να βασίζεται στην ασύρματη σύνδεση μόνο όταν η καλωδίωση είναι τεχνικά ή οικονομικά ανέφικτη ή ο κύριος σκοπός είναι η κινητικότητα.
  2. Εάν η FCC είναι ειλικρινής όσον αφορά την επίτευξη «ποικιλομορφίας, ισότητας και συμπερίληψης», πρέπει να αναγνωρίσει τις συγκεκριμένες και βαθιά επιβλαβείς επιπτώσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR) στα άτομα με ειδικές ανάγκες του EMS και να λάβει άμεσα μέτρα στο πλαίσιο των κανονιστικών αρμοδιοτήτων της για να αντιμετωπίσει και να επιλύσει αυτό το αυξανόμενο πρόβλημα. .

Η διαδικασία απαιτήθηκε από τον επενδύσεις υποδομής και τις θέσεις εργασίας και το εκτελεστικό διάταγμα του Προέδρου Μπάιντεν 13985 — «Προώθηση της φυλετικής ισότητας και υποστήριξης για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες μέσω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης».

Στις 16 Μαΐου, η CHD και 50 συνυπογράφοντες υπέβαλαν σχόλια συνοδευόμενα από μια λευκή βίβλο .

Τα άτομα που είναι ηλεκτρομαγνητικά ευαίσθητα ή άτομα με ειδικές ανάγκες EMS, υποφέρουν από ευαισθησία στην ασύρματη ακτινοβολία που καθιστά τη ζωή σε έναν ασύρματο κόσμο αφόρητη.

Από τις 28 Ιουνίου, το FCC Docket 22-69 απαριθμούσε 333 σχόλια. Μεταξύ των 333 σχολίων, το 65,17% δήλωσε ότι έπασχε από αναπηρία EMS ή ότι τα μέλη της οικογένειάς τους ή/και οι φίλοι τους παρουσίασαν συμπτώματα EMS ή ηλεκτρομαγνητικής υπερευαισθησίας (EHS) ή ηλεκτροευαισθησίας.

Περισσότερο από το 62% υποστήριξε ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες EMS θα φιλοξενηθούν με οπτική ίνα στις εγκαταστάσεις και στις ζώνες χωρίς ασύρματη σύνδεση, και το 50,15% των ερωτηθέντων ζήτησε οπτική ίνα στις εγκαταστάσεις.

EMS /EHS επηρεάζει ένα αυξανόμενο τμήμα του πληθυσμού. Κάπου μεταξύ 3% και 30% του πληθυσμού των ΗΠΑ , ή μεταξύ 9 και 99 εκατομμυρίων ανθρώπων, βλάπτονται από την ασύρματη τεχνολογία.

Η ευαισθησία στην ασύρματη τεχνολογία συνήθως δεν περιορίζεται σε μία συσκευή ή μία συχνότητα.

Η αναπηρία EMS είναι ένας αστερισμός νευρολογικών συμπτωμάτων που προκαλούνται από την ευαισθησία στα κινητά τηλέφωνα, τους πύργους κινητής τηλεφωνίας, τους έξυπνους μετρητές, το Wi-Fi και τις έξυπνες συσκευές.

Τα συμπτώματα EMS/EHS συχνά περιλαμβάνουν χρόνιους πονοκεφάλους, γνωστική εξασθένηση, υπερβολική κόπωση, προβλήματα ύπνου, βούισμα στα αυτιά, εξανθήματα/κνίδωση, ναυτία, άγχος, κατάθλιψη και υπερκινητικότητα.

Το Συμβούλιο Πρόσβασης των Η.Π.Α. , μια ανεξάρτητη ομοσπονδιακή υπηρεσία που συμβουλεύει την κυβέρνηση σχετικά με τις οδηγίες για τη στέγαση, αναγνώρισε αυτήν την κατάσταση απενεργοποίησης το 2002 και υποσχέθηκε να αναπτύξει κατευθυντήριες γραμμές για τη στέγαση, αλλά απέτυχε να ακολουθήσει .

«Ένα ταχέως αυξανόμενο ποσοστό του πληθυσμού μας πάσχει από ένα φάσμα EMS-αναπηρίας», δήλωσε η Mary Holland, πρόεδρος CHD και γενική σύμβουλος. «Αυτή η πάθηση και τα αναπηρικά της αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά όσοι υποφέρουν εξακολουθούν να μην γίνονται αποδεκτοί από την κοινωνία και εξακολουθούν να τους στερούνται τακτικά τις διευκολύνσεις που τους αξίζουν».

Ο Holland πρόσθεσε:

«Πρέπει να υπάρχει περιθώριο για «ασφαλείς ζώνες» χωρίς ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων σε δημόσιους χώρους και κτίρια για να διασφαλιστεί η ένταξη αυτών των ατόμων στη δημόσια ζωή. Πρέπει να έχουμε οπτικές ίνες προς και σε όλες τις εγκαταστάσεις σε κάθε κτίριο στο οποίο έχει πρόσβαση το κοινό, και ίνα προς το σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η άρνηση στέγασης για αυτόν τον αυξανόμενο πληθυσμό ατόμων με ειδικές ανάγκες EMS είναι το άμεσο αντίθετο από τον δεδηλωμένο στόχο της FCC για την επίτευξη διαφορετικότητας, ισότητας και ένταξης. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες EMS δεν μπορούν να έρθουν σε δημόσιες συνεδριάσεις λόγω κορεσμού ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων, επομένως θα τα υπερασπιστούμε».

ΠΗΓΗ:https://childrenshealthdefense.org/defender/chd-fcc-digital-discrimination-electromagnetic-sensitivity-disabled/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=aa185666-d34b-4f2e-b4eb-25a6f7d23783