Σ.γ.: Σιγά μην ενημερώσουν το βρεφοποιημένο, εγκεφαλοπλυμένο, μακάριο στο λήθαργό του, πόπολο!

Περίεργα φώτα στον ελληνικό ουρανό, προκαλούν ανησυχία στον πληθυσμό

ΚΛΟΙΟΣ. – 24 Ιούλ 2022 – 9:07

Φωτό του φαινομένου από την περιοχή της Ραφήνας

Σήμερα, Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, ένα περίεργο φαινόμενο στον ελληνικό ουρανό της Κύπρου και της Ελλάδος, προκάλεσε εντυπώσεις σε όσους τα είδαν αλλά και ανησυχία σε κάποιους άλλους.

Οπως ήταν φυσικό, το φαινόμενο πυροδότησε διάφορα σενάρια, άλλα με ορθολογική βάση κι άλλα… μάλλον ανήκοντα στη σφαίρα της πλούσιας επιστημονικής φαντασίας που διαθέτουν κάποιοι.

Τα φώτα εμφανίστηκαν και στον ουρανό της Κύπρου. Φωτό από τον χρήστη του Facebook Νεόφυτο Ν.

Οι πιο ορθολογιστές, εικάζουν ότι πρόκειται για δορυφόρους. Κάποιοι μίλησαν για δρόνους (drones). Ωστόσο, αν καί ορθολογικές οι παραπάνω εικασίες, σκοντάφτουν στη… λογική. Οι δορυφόροι δεν πετούν τόσο κοντά στη Γη και σίγουρα όχι σε σειρά σα να κάνουν παρέλαση. Από την άλλη, δεν μπορούν οι δρόνοι να πετάξουν τέτοια απόσταση (Κύπρο – Μακεδονία) και μάλιστα τόσο συντονισμένα.

Τα σενάρια που διαβάσαμε ήταν ποικίλα. Τα πιο… «ευφάνταστα» έχουν να κάνουν με Πλειάδειους, Ανδρομέδιους και Ελ που ήρθαν να… μας σώσουν… Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω αυτά τα σενάρια. Απλώς τα αναφέρω.

Μένουν οι άλλες θεωρίες που άλλες αναφέρουν ότι πρόκειται για ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) που έχουν αντιληφθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουμε εμείς οι ηλίθιοι πυρηνική ενέργεια για πιθανό μεταξύ μας αδελφοκτόνο πόλεμο, γεγονός που θα έχει τεράστιες συνέπειες και στο ΣΥΜΠΑΝ και παρακολουθούν την πλανητική τραγωδία μας. Ίσως πάλι να πρόκειται για κάποιο στρατιωτικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ.

Το φαινόμενο όπως παρατηρήθηκε στη Χαλκίδα, σ.γ.: στην Αχαία και είχε παρατηρηθεί πέρυσι στον Άγιο Βασίλειο Ρίου, μια ομάδα φώτων (αντικειμένων όπως αυτά που περιγράφονται οδεύσουσα προς Αθήνα μεριά, βορειοανατολικά).

Για τις δύο αυτές θεωρίες, δεν μπορούμε να έχουμε απόλυτη επιβεβαίωση. Μέχρι στιγμής, τόσο η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) όσο και το ΓΕΑ (Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας), δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση ώστε να έχουμε μία επίσημη αντίδραση. Σ.γ.: Σιγά μην ενημερώσουν το πόπολο!

Το μόνο που μπορούμε, είναι να κάνουμε εικασίες.

Προσωπικά, μπήκα στη διαδικασία να προβώ σε μία πρώτη ανάλυση του υλικού που ήρθε στα χέρια μου και από το οποίο προκύπτει ότι πρόκειται για μία σειρά φωτεινών αντικειμένων που πετούν με σταθερή ταχύτητα.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1-%cf%86%cf%8e%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%cf%80%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.