Η πρωτοχριστιανικού τύπου κοινοκτημοσύνη αντιστρέφεται. Οι ολιγάρχες θα έχουν τα πάντα και τα 500 εκατομμύρια εναπομείναντες τίποτα!

«Θα μας πάρουν τα πάντα: ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» – vid

 

Ποτέ δεν σας άρεσε το πρωτοχριστιανικό οικονομικό πρότυπο, των ΠΡΑΞΕΩΝ,  ουδέ γαρ εις μεταξύ αυτών ήταν φτωχός(ενδεής) διεδίδετο δε εκάστω ότι είχε χρείαν (ανάγκη), ην γαρ άπαντα κοινά. Ουδέποτε το εφαρμόσατε χριστιάνοι της δεκάρας, αρπάχτε λοιπόν τώρα τη φτώχεια μέχρι τα μπούνια, γευτείτε τη από τη Νέα Τάξη του αντιχρίστου με πρωτοπόρο των Κλάους Σβάμπ. Θα πεθάνετε έχοντας ένα τίποτα!

 

«ΒΟΜΒΑ» από κοινοβούλιο της Αυστραλίας έπεσε σε όλον τον δυτικό κόσμο…

Ο Malcolm Roberts είναι Αυστραλός πολιτικός. Είναι μέλος του One Nation και είναι Γερουσιαστής για το Κουίνσλαντ από το 2019.

Σε μία συγκλονιστική του ομιλία προειδοποίησε πως οι διεθνιστές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, αναμένεται να αρπάξουν τα πάντα από τους πολίτες, όπως μόνο ο Λιακόπουλος εδώ και χρόνια είχε προειδοποιήσει πως σκοπό έχει να κάνει η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 και κάποιοι στην Ελλάδα παριστάνουν ότι δεν ξέρουν!!!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αντί να συνεργαστείτε για την προώθηση του σχεδίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab που βασίζεται στις πολιτικές των Ηνωμένων Εθνών, συνεργαστείτε για την χώρα μας.

Η ζωή του Klaus Schwab  είναι ουσιαστικά δουλεία, είναι σκλαβιά.

Δισεκατομμυριούχες παγκοσμιοποιητικές εταιρείες θα έχουν στην κατοχή τους τα πάντα.

Σπίτια, εργοστάσια, αγροκτήματα, αυτοκίνητα, έπιπλα και οι καθημερινοί πολίτες θα νοικιάζουν ό,τι χρειάζονται, εάν το επιτρέπει η κοινωνική πιστωτική τους βαθμολογία.

Το σχέδιο της μεγάλης επανεκκίνησης είναι ότι θα πεθάνετε χωρίς τίποτα».

Δείτε το βίντεο στο σύνδεσμο:

https://rumble.com/v1eb9rf–malcolm-roberts-schwab.html

ΠΗΓΗ:https://www.ksipnistere.com/2022/08/vid_4.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.