! Παπά – Σάββας από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου: «Φτιάξτε επ@ν@στ@τικές γιάφκες επιβίωσης»

Σας το τονίζουμε καθημερινά στις κατηγορίες των αναρτημένων άρθρων μας.

Δημιουργείστε Ομάδες Αυτοπροστασίας, ανασύσταση των ενοριών κατά το πρωτοχριστιανικό πρότυπο. Αν διαβάσετε τις Πράξεις των Αποστόλων θα δείτε ότι δεν υπήρχε προσωπική περιουσία αλλά στους πρώτους Χριστιανούς ήσαν άπαντα κοινά. Κοινό ταμείο, ώστε να μην υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Η ιερότητα της Αγάπης μεταξύ των Χριστιανών δεν επιτρέπει ούτε σαν σκέψη να υπάρχουν φτωχοί και στερημένοι και πλούσιοι καλοπερασάκιδες. Το οικονομικό είναι λυμένο από την εποχή των διακόνων. Άνδρες πλήρης πνεύματος Αγίου και Σοφίας ανελάμβαναν την διακονία των τραπεζών, δηλαδή αυτοί ήσαν οι πολιτικοί υπηρέτες κι όχι άρχοντες, ολιγάρχες που ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους μόνο και γράφουν τους λαούς, όπως συμβαίνει σήμερα αλλά και από τη στιγμή που η Διοικούσα Εκκλησία συμβιβάστηκε με την πολιτική ηγεσία, περίπου από την εποχή του Διατάγματος των Μεδιολάνων,

Μην περιμένετε την Διοικούσα Εκκλησία να σας υποστηρίξει εκτός από φιλανθρωπίες και τα γεύματα που προσφέρει στους ταλαίπωρους άπορους Έλληνες κι Ελληνίδες.

Είναι γεγονός πλέον ότι πλησιάζει η ώρα της επιβολής και επικράτησης του αντιμεσσία αντιχρίστου όπως λέει ο πατήρ Σάββας και προτείνει φτιάξτε γιάφκες χριστιανικές, ομάδες αλληλεγγύης για να επιβιώσετε εκτός και αποδεχτείτε την κάρτα του πολίτη για να διατηρήσετε την περιουσία σας, τα χρήματά σας στις τράπεζες και δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην παγκόσμια κυβέρνηση που οσονούπω έρχεται.

Αλλά ας τον ακούσουμε τι έχει να μας πει στο κανάλι της Betty Direct:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.