Όταν η υδροζέλη των εμβολίων διαλυθεί ο ‘Εμπολα, το κωλοβακτηρίδιο και ο Marburg θα προκαλέσουν μαζικούς θανάτους

Τα 5Gs θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στη διάσπαση της υδροζέλης των εμβολίων

«Έρχονται ακόμα περισσότεροι ΘΑΝΑΤΟΙ από ΕΜΒΟΛΙΑ, οι τωρινοί δεν είναι τίποτα» – «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ

Επιστήμονες «παγώνουν» την κοινή γνώμη! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών».

«Οι επερχόμενοι θάνατοι από τον εμβόλιο του Covid-19 θα ανατρέψουν αυτό που έχουμε τώρα. Θα κάνουν τους ήδη υπάρχοντες να μοιάζουν μικροσκοπικοί».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, οι Dr. Bryan Ardis, Διευθύνων Σύμβουλος του ArdisLabs.com, και Dr. Rashid Buttar, σύμβουλος εναλλακτικής ιατρικής στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

«Στην πραγματικότητα έχουμε δει μέχρι στιγμής ένα μικροσκοπικό κομμάτι θανάτων. Πρόκειται να δούμε πολύ περισσότερους (θανάτους από εμβόλια)!!!!

Κι αυτό θα κάνει να φαίνεται μικροσκοπικό οτιδήποτε έχει δει ποτέ ο άνθρωπος. Μια τάξη μεγέθους υψηλότερη από οτιδήποτε θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ.

Θα προέρχεται από αυτά τα εμβόλια, τα οποία ήδη έχουν εισαχθεί στον πληθυσμό.

Οι δίκες της Νυρεμβέργης έλαβαν χώρα επειδή δεν λήφθηκε ενημερωμένη συγκατάθεση!!!! Ο κόσμος λαμβάνει μόνο τις μισές πληροφορίες.

Το πανεπιστήμιο Princeton και το πανεπιστήμιο Yale έλαβαν χρηματοδότηση για να καθορίσουν με ποιον τρόπο θα εξαναγκαστεί ο κόσμος πιο αποτελεσματικά ώστε να λάβει το εμβόλιο!!!!!».

 

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/ygeia/erchontai-akoma-perissoteroi-thanato/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.