Μετανοιωμένη η Ελβετία δεν ξέρει πως να απαλλαγεί από τα εμβόλια κι έχει παραγγείλει κι άλλα η καημένη σαν την Ελλάδα!

Η Ελβετία σχεδίαζε να καταστρέψει εκατομμύρια δόσεις εμβολίου mRNA το 2023, καθώς ακόμη και οι ηλικιωμένοι έχουν σταματήσει να νοιάζονται, και κανείς στον αναπτυσσόμενο κόσμο δεν θέλει ούτε το πλεόνασμα

Η Ελβετία, όπου ζουν λιγότεροι από 9 εκατομμύρια άνθρωποι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες εμβολίων mRNA στον κόσμο σε σχέση με τον πληθυσμό. Έχουν ήδη λάβει 33 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid, εκ των οποίων μόνο λίγο περισσότερες από τις μισές χορηγήθηκαν ποτέ .  The country already binned more than eleven million doses last year, the greater part of them after a deal to supply surplus snake oil to the third world via the failed . Η μικρή χώρα κάθεται τώρα σε 13,5 εκατομμύρια δόσεις, περιμένοντας με νευρικότητα την παράδοση άλλων 2 εκατομμυρίων τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θρηνεί για το γεγονός ότι άλλα 11,6 εκατομμύρια έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν μέχρι το τέλος του 2023. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών θα διαρκέσει για μερικούς μήνες σε καταψύκτες πριν τα καταστρέψει η Ελβετική Συνομοσπονδία. Η χώρα είχε ήδη κάψει περισσότερες από έντεκα εκατομμύρια δόσεις πέρυσι, το μεγαλύτερο μέρος από αυτές μετά από μια συμφωνία για την προμήθεια πλεονάζοντος πετρελαίου φιδιού στον τρίτο κόσμο μέσω της αποτυχημένης Covax πρωτοβουλίας Covax initiative fell through because nobody in Africa wants this stuff either. απέτυχε επειδή κανείς στην Αφρική δεν θέλει ούτε αυτό το υλικό.

Η ευπιστία του εμβολίου μπορεί να εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη, πολιτικά αποδεκτή θέση, αλλά οι αποκαλυφθείσες προτιμήσεις δείχνουν ότι τεράστιες πλειοψηφίες παντού γίνονται με μαζικό εμβολιασμό. Τα στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών μπορούν να τραγουδήσουν τους αμφίβολους ύμνους τους στη θαυματουργή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των τρυπημάτων τους, αλλά η σιωπηλή παγκόσμια απόρριψη των προϊόντων σκουπιδιών τους είναι μια καυστική επίπληξη, υποδηλώνοντας ότι δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο τρέφουν ανέκφραστο σκεπτικισμό για τα εμβόλια mRNA Covid.

Από εδώ και πέρα ισχύει  μόνο η κατηφόρα για τους εμβολιαστές.

ΠΗΓΗ:https://www.eugyppius.com/p/switzerland-slated-to-destroy-millions

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.