ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ ΣΤΟ  ΔΙΠΛΑΣΙΟ: Η Big Pharma πιέζει τώρα για φάρμακα που είναι γνωστό ότι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ περισσότερους θρόμβους αίματος

Παρακάμψτε τη λογοκρισία κοινοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο:
 CLOT SHOT ΔΙΠΛΑΣΤΕΙ: Η Big Pharma πιέζει τώρα φάρμακα που είναι γνωστό ότι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ περισσότερους θρόμβους αίματος

Η νέα εκδοχή της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που επιδιώκει την ερήμωση του πλανήτη από πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπους βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν αποτελεί ούτε θεωρία συνωμοσίας. Μέχρι πριν από τρία χρόνια, οι κύριες πηγές μείωσης του πληθυσμού ήταν τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα φυτοφάρμακα και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά τώρα, υπάρχει ένας νέος «σερίφης στην πόλη» και η μαζική σφαγή λαμβάνει χώρα με υποβολή θρόμβου. Κανένα άλλο ψευδώνυμο εκτός από τα «εμβόλια θρόμβων» δεν είναι πιο κατάλληλο για τα εμβόλια για τη γρίπη Fauci, τα μαχαιρώματα από τον ιό της Γουχάν, τις ενέσεις μετάλλαξης γονιδίου Bill Gates, τα «εμβόλια» πρωτεϊνών ακίδων mRNA που μεταβάλλουν το DNA.

Αυτή τη στιγμή, καθώς διαβάζετε αυτό, δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υφίστανται τις συνέπειες (παρενέργειες) των αγγειακών θρόμβων από τα λεγόμενα «εμβόλια» του Covid, συμπεριλαμβανομένων της μυοκαρδίτιδας, της περικαρδίτιδας, των καρδιακών προσβολών, των εγκεφαλικών επεισοδίων και των θρόμβων αίματος και μαντέψτε τι κάνουν οι γιατροί για αυτό; Συνταγογραφούν φάρμακα που προκαλούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ θρόμβους, όπως αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ζωτικά όργανα και ωοθήκες. Είναι ο θρόμβος διπλασιασμένος και το αλλοπαθητικό πρόβατο κατευθύνεται κατευθείαν προς τον γκρεμό της υγείας, όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι παγκοσμιοποιητές και οι μεγάλοι φαρμακοποιοί.

Έχετε παρακολουθήσει κανονική τηλεόραση τελευταία; Οι διαφημίσεις είναι χειρότερες από ποτέ και οι διαφημίσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων είναι σαν κάτι βγαλμένο από την ταινία «Idiocracy». Κανένας με το σωστό μυαλό του δεν θα έπαιρνε αυτά τα φάρμακα, και γι’ αυτό στην Αμερική, το νερό είναι φθοριούχο, τα εμβόλια γρίπης είναι γεμάτα με υδράργυρο και τα εμβόλια θρόμβων εμποδίζουν το κατάλληλο οξυγόνο να φτάσει στον εγκέφαλο.

Συνταγογραφούμενα φάρμακα στην τηλεόραση με την πιο κοινή παρενέργεια όπως θρόμβους αίματος, για να προσθέσετε στο κοινό πρόβλημα των αγγειακών θρόμβων από τα εμβόλια θρόμβων Covid

Διαφημίσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων σκορπίζονται σε όλη την καλωδιακή τηλεόραση για να τις καταναλώσουν οι μάζες ενώ ασχολούνται με το ηλίθιο κουτί τους. Σχεδόν όλοι όσοι παρακολουθούν τηλεόραση και δεν κάνουν σίγαση των διαφημίσεων βρίσκονται σε βαθιά ύπνωση πιστεύοντας ότι τα φάρμακα που διαφημίζονται μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τις ιατρικές τους καταστάσεις και όχι να τους οδηγήσουν πιο κοντά στον τάφο τους. Χρειάζεστε μερικά παραδείγματα; Ακολουθούν διάφορα «φάρμακα» που έχουν συνταγογραφηθεί από τον γιατρό και διαφημίζονται από την τηλεόραση και παρουσιάζουν τους θρόμβους αίματος ως την πιο κοινή παρενέργεια, για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτών των αγγειακών θρόμβων που ήδη αντιμετωπίζουν από τα εμβόλια θρόμβων Covid.

Η χλωροτριανισένη είναι ένα συνθετικό οιστρογόνο που συνταγογραφείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, των ελλείψεων στη λειτουργία των ωοθηκών και του καρκίνου του προστάτη. Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια είναι θρόμβοι αίματος και εξογκώματα στους μαστούς. Όλοι οι γιατροί που συνταγογραφούν αυτό το φάρμακο αφού κάποιος έχει λάβει τα εμβόλια για θρόμβους Covid διπλασιάζει τις πιθανότητες να αναπτύξει θρόμβους αίματος και καρκίνο ο ασθενής, αλλά οι γιατροί δεν επιτρέπεται ποτέ να κάνουν «εμβόλια» κατά της δυσφήμισης ενός κακού φαρμάκου, επομένως δεν θα δίνονται προειδοποιήσεις .

Το Idursulfase είναι ένα φάρμακο που συνταγογραφείται για το σύνδρομο Hunter, μια διαταραχή όπου το σώμα δεν αφομοιώνει σωστά τη ζάχαρη. Οι πιο συχνές παρενέργειες αυτού του συνταγογραφούμενου φαρμάκου είναι θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες, ακανόνιστος καρδιακός παλμός, υψηλή αρτηριακή πίεση και αναπνευστική ανεπάρκεια. Ακούγεται γνώριμο αυτό; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους λίγες μέρες ή εβδομάδες αφότου κάνουν εμβόλια για τη γρίπη Fauci. Σύμπτωση? Νομίζουμε ότι όχι.

Η ναδροπαρίνη είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για ασθενείς που υποφέρουν ήδη από πνευμονική εμβολή, φλεβική θρομβοεμβολή και ασταθή στηθάγχη (πόνος στο στήθος που προκαλείται από μειωμένη ροή αίματος στην καρδιά). Μαντέψτε ποιες είναι οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες για το Nadroparin; Πήξη αίματος (στο σημείο της ένεσης), μείωση των αιμοπεταλίων και αίμα στα κόπρανα και/ή στα ούρα.

Περιμένετε, υπάρχουν πολλά άλλα…

Το Pegaspargase είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που χορηγείται σε ασθενείς με λευχαιμία (οξεία λεμφοβλαστική). Το Pegaspargase έχει κοινές παρενέργειες που περιλαμβάνουν διαταραχή της πήξης του αίματος και εγκεφαλικά επεισόδια, για να μην αναφέρουμε τη φλεγμονή του παγκρέατος. Έτσι, όταν τα θύματα της βίας από τα εμβόλια αρχίζουν να υποφέρουν ακριβώς από αυτές τις ίδιεςπαρενέργειες στην υγεία από τα εμβόλια θρόμβων, οι γιατροί μπορούν τώρα απλώς να κατηγορήσουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που συνταγογραφούσαν για καταστάσεις που προκλήθηκαν από τα ΕΜΒΟΛΙΑ Covid. Να το πάρεις; Θα πρέπει απλώς να τους αποκαλούν θρόμβους αίματος με συνταγή.

Το Reviparin Sodium είναι ένα άλλο συνταγογραφούμενο φάρμακο που έχει μια πιο κοινή παρενέργεια των θρόμβων αίματος, παρόλο που το φάρμακο συνταγογραφείται για φλεβική θρομβοεμβολή, μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν σχηματίζονται θρόμβοι αίματος στις φλέβες από κιρσούς και ανάπτυξη φλεβίτιδας. Αυτό είναι σαν να συνταγογραφείτε ένα παυσίπονο που έχει την πιο κοινή παρενέργεια του αυξημένου πόνου.

Έπειτα, υπάρχει το Voltaren gel , ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που διατίθεται τώρα χωρίς ιατρική συνταγή, από τότε που ξέσπασε η απάτη το 2020. Το Voltaren μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο… περιμένετε… καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά και θρόμβους αίματος. Τώρα λοιπόν που τα εμβόλια για θρόμβους Covid προκαλούν όλες αυτές τις ίδιες σοβαρές επιπλοκές στην υγεία, τώρα μπορείτε να πάτε στο φαρμακείο με τη μάσκα Covid αναπαραγωγής βακτηρίων και να αγοράσετε Voltaren, χωρίς ιατρική συνταγή, και να προσθέσετε στην αγγειακή πήξη που ήδη υποφέρετε από τα εμβόλια που προκαλούν  θρόμβους έναν επιπλέον παράγοντα θρόμβωσης. Λαμπρά.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι το ιατρικό βιομηχανικό συγκρότημα και το βιομηχανικό συγκρότημα εμβολίων εργάζονται παράλληλα για να ερημώσουν τη γη πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτό μπορεί να πάρει μερικά ακόμη χρόνια, αλλά λειτουργεί και θα λειτουργεί για χρόνια ίσως, αν δεν…

Προσθέστε σελιδοδείκτη στο Vaccines.news στους αγαπημένους σας ανεξάρτητους ιστότοπους για ενημερώσετε σχετικά με το Ολοκαύτωμα του Εμβολίου που σαρώνει τη χώρα και προκαλεί αγγειακούς θρόμβους σε απολύτως υγιείς ανθρώπους, ενώ οι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα που προκαλούν ακόμη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ θρόμβους αίματος.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Pandemic.news

GatewayPundit.com

Healthline.com

MedIndia.net

ZeroHedge.com

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα
ΠΗΓΗ:https://www.newstarget.com/2023-02-16-big-pharma-pushing-medications-more-blood-clots.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.