Εορτές καρναβαλιού κι ο Ευαγγελάτος μας σπέρνει καινά δαιμόνια και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα!

Μετά το ξεφάντωμα όμως έρχεται η Σαρακοστή! Για να επακολουθήσει η Ανάσταση της Φύσης και των ψυχών μας με την ιεροτελεστία της Άνοιξης και του Πάσχα!

Ας προσγειωθούμε λοιπόν… έστω και ανώμαλα στην πραγματικότητα:

Από προδότες και εμφύλιους χορτάσαμε, δεν είναι καιρός να ομονοήσουμε για να ευτυχίσουμε;

Μην Αφήσεις Τη Χώρα Σου Να Μετατραπεί Σε Μάζα Ανθρώπων, Χωρίς Συνείδηση, Χωρίς Εθνικότητα Και Χωρίς Ταυτότητα. Χριστόδουλος.

Μη γίνετε ανθρώπινα ρομπότ ή μετάνθρωποι όπως θέλουν οι γελοίοι Κλάους Σβάμπ και ο δήθεν φιλόσοφος Νώα Χαράραρε και η παρέα τους στο Νταβός, θα έλεγε σήμερα ο μακαρίτης αν τον άφηναν να ζήσει!

Η κοινωνία που διαχωρίζει τους λόγιους από τους πολεμιστές θα καταλήξει να έχει δειλούς πολιτικούς να αποφασίζουν για τη μοίρα της πόλης τους και γελοίους, ανίκανους μαχητές. Με λίγα λόγια μόνο οι αυθεντικά σοφοί μπορούν να πολεμήσουν μέχρι αυτοθυσίας και πλήρους αυτοπροσφοράς. Θουκυδίδης.

Εσύ ανώριμε, συμφεροντολόγε, κοντόθωρε και αγράμματε, Έλληνα μαζάνθρωπε,συνέχισε να ελπίζεις μέχρι αφανισμού της φυλής μας ότι θα σε σώσουν οι βάτραχοι μικροπολιτικοί που σε καταστρέφουν από τον Καποδίστρια μέχρι σήμερα. Είσαι άξιος αυτοπεριφρόνησης!

Έχεις παραδοθεί άνευ όρων σε επτά θανάσιμα εγκλήματα γι’ αυτό θα αφανιστείς:

1.Διψάς για πλούτο χωρίς να καταβάλεις προσπάθεια και κόπο!

2.Αποζητάς την ηδονή χωρίς ηθική συνείδηση κι έλεγχο

3.Γνώση χωρίς ωριμότητα στον χαρακτήρα σου

4.Κίνητρο στις επιχειρήσεις σου είναι μόνο το κέρδος αποκλείοντας την Ηθική

5.Γίνεσαι επιστήμονας χωρίς ανθρωπιά

6.Λες ότι θρησκεύεις, αλλά δεν έχεις καμιά σχέση με την αυτοθυσία και την μέχρι θανάτου προσφορά για την επικράτηση του καλού σε έναν σατανοκρατούμενο κόσμο

7.Συμμετέχεις στην πολιτική είτε ως ηγέτης, είτε ως ηγούμενος χωρίς αρχές, επιπόλαια και επιφανειακά όπως σου υπαγορεύει η τσέπη σου και το προσωπικό σου συμφέρον. Γκάντι.

Αφού τους σκοτώσουμε από ζήλια και φθόνο γιατί λένε την αλήθεια τους προσκυνούμε σαν ήρωες

Έλληνα, μέχρι να ωριμάσεις ψυχικά και πνευματικά θα είσαι υπόδουλος στα πάθη σου, στους κατώτερους πολιτικούς από τους οποίους μάταια θα ζητιανεύεις μια μπουκιά ψωμί, και θα εξουσιάζεσαι συνέχεια από προδότες. Κοιμήσου μπροστά στην τηλεόραση και φανατίσου με τις ποδοσφαιρικές ομάδες, μίσησε τους αντιπάλους σου οπαδούς μέχρι να σβήσετε και να αφανιστείτε κι εσείς και μεις μαζί σας!

Καθείστε παθητικοί στο ντιβάνι κι αφήσετε αμέτοχοι και αδρανείς, να σας κυβερνούν οι ανάξιοι. Για πόσα χρόνια θάμαστε δούλοι των Δυτικών, της Ελίτ,  ή των Τούρκων; Είναι αδιάφορο, πρόκειται για σκλαβιά και ποιοι θάνε τα αφεντικά μας έχει ελάχιστη σημασία. Είμαστε ανάξιοι για την λευτεριά αν δεν ωριμάσουμε. Νικόλας Πλαστήρας.

Για να έχετε την ησυχία σας και να εφησυχάζετε χωρίς αγώνα τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες, φιλήδονοι σαρκολάτρες, πιστεύετε τα φληναφήματα των πολιτικών; πως θα τα βρουν με τον βάρβαρο Τούρκο και θα ζούμε στο εξής με πλήρη αμοιβαιότητα και συναλληλία όπως μας υπέσχοντο με τους σεισμούς του 99 και τώρα; Φίδι που σας έφαγε. Ησυχία δεν θάχετε από τον βάρβαρο κι απολίτιστο Τούρκο! Μέχρι να επιχειρήσει να σας σκλαβώσει ξανά. Όπως έκανε στην Κύπρο. Ο Θεός πρόβλεψε να γειτνιάζουμε με έναν τέτοιο λαό μπας και αφυπνιστούμε.

Υπάρχει ελπίδα;

Υπάρχει, μόνο αν αποφασίσεις να πεθάνεις για την Ελλάδα. Αν πιστέψεις ότι ΕΣΥ πρέπει να θυσιαστείς εάν επιθυμείς να αλλάξει ο κόσμος. Όπως το έκανε ο Μαχάτμα Γκάντι ο πατέρας της ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και φυσικά τον δολοφόνησαν οι φανατικοί βλάκες.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.