ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ! “Χειροπέδες & σε πολιτικούς”! Ξαφνική παρέμβαση από το εξωτερικό!

Το αίτημα είναι γενικό χειροπέδες σ’ όλα τα ζούδια της Βολής!

Είναι υπεύθυνα για χιλιάδες Έλληνες που πεθαίνουν από πυρκαγιές, κατακλυσμούς, ατυχήματα στους δρόμους και τώρα εγκλωβισμένους σε σιδηροδρόμους που ανατινάζονται με θερμοκρασία 1500 βαθμών Κελσίου.

Ο  Θάνος Κόκκαλης τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Απελπισμένοι οι Έλληνες ακόμη και για την τιμωρία των βολευτών στρέφονται ικετεύοντας τους ξένους να τους βοηθήσουν. Αισθάνονται χαμένοι, αδύναμοι να ενεργήσουν και ζητούν από την αδιάφορη μαφιόζικη συμμαχία των αμερικανοευρωπαίων που μας έχουν μπλέξει σ’ έναν αθέλητο από την πλειοψηφία πόλεμο να μας σώσουν!

Το ένα λάθος πίσω από το επόμενο. Στραβός λαός, πίσω από στραβούς ηγέτες που ο ίδιος τους εκλέγει σε γκρεμό οδηγείται χωρίς να το καταλαβαίνει. Η απιστία του, η αθεία του τον οδηγεί στο θάνατο και την απάλειψη σαν Έθνος, σαν παράδοση, σαν οντότητα, εκτός και… ΟΝΕΙΡΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

Αλλά ακούστε τον Θάνο Κοκκαλη τι λέγει:

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.