Η Δύση μισεί την Ρωσία γιατί βρίσκεται στη λάθος πλευρά καθώς την καθοδηγούν μασονία και ο Σιωνισμός στον Γ’ Π.Π.

ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ και στη ΛΑΘΟΣ μεριά της ιστορίας η ρωσόφοβη Δύση – ΧΑΡΤΗΣ

Σχεδόν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού αδιαφορεί για την αντιρωσική μανία.

Η Economist Intelligence Unit (EIU) δημοσίευσε μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση που αποδεικνύει γιατί η Δύση είναι ένας…εμμονικός μικρόκοσμος που προάγει την ρωσοφοβία, εν αντιθέσει με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η EIU ενημέρωσε έναν χάρτη που δημοσίευσε για πρώτη φορά πέρυσι με σκοπό να αξιολογήσει το επίπεδο υποστήριξης προς τη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο χάρτης υπογραμμίζει ποιες χώρες υποστηρίζουν τη Ρωσία, ποιές τη Δύση και ποιές είναι πιο…ουδέτερες, μη θέλοντας να τορπιλίσουν την όποια σχέση τους με τον Πούτιν.

Πολλές χώρες που έβλεπαν τους εαυτούς τους ως ουδέτερους ή αδέσμευτους, άλλαξαν από τότε τη στάση τους από την έναρξη της εισβολής.

Ποιά είναι τα συμπεράσματα:

«Από τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη της παγκόσμιας υποστήριξης ή εχθρότητας προς τη Ρωσία, ιδίως από αδέσμευτες, ουδέτερες χώρες.

Αξιολογήσαμε την επιβολή των κυρώσεων, τα πρότυπα ψηφοφορίας του ΟΗΕ, τις εσωτερικές πολιτικές τάσεις, τις επίσημες δηλώσεις πολιτικών, καθώς και τους οικονομικούς, πολιτικούς, στρατιωτικούς και ιστορικούς δεσμούς.

Τον περασμένο χρόνο, ο αριθμός των χωρών που καταδίκασαν ενεργά τη Ρωσία μειώθηκε από 131 σε 122, καθώς ορισμένες αναδυόμενες οικονομίες έχουν μετατοπιστεί σε ουδέτερη θέση.

Αυτό το μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της ΕΕ, που αντιπροσωπεύει περίπου το 36% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει επιδείξει ισχυρό επίπεδο συνεργασίας για τις κυρώσεις, καθώς και ισχυρή στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία.

Ο αριθμός των ουδέτερων χωρών έχει αυξηθεί από 32 σε 35 (σήμερα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 31% του παγκόσμιου πληθυσμού). Tόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα αυξάνουν το προβάδισμα στη στρατολόγηση των χωρών που είναι αδέσμευτες και ουδέτερες.

Έχει σημειωθεί μεγάλη αλλαγή στάσης μεταξύ των χωρών που κλίνουν προς τη Ρωσία, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί από 29 σε 35. Η Κίνα παραμένει η πιο σημαντική χώρα σε αυτήν την κατηγορία, αλλά άλλες αναπτυσσόμενες χώρες (κυρίως η Νότια Αφρική, το Μάλι και η Μπουρκίνα Φάσο) έχουν επίσης μετακόμισε σε αυτήν την ομάδα, η οποία αντιπροσωπεύει το 33% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές οι τάσεις υπογραμμίζουν την αυξανόμενη επιρροή της Ρωσίας στην Αφρική».

Ο παρακάτω χάρτης “μιλάει” από μόνος του:

 

(φωτο:freepik)

el.gr και https://balsamopsyxhs.gr/2023/03/12/%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.