Γέλοια που κάνουν οι Ισραηλίτες με την ανοργανωσιά μας, την διχόνοια μας και την έλλειψη προγραμματισμού μας!!!

 

Έχουμε συναίσθηση σαν Έλληνες ότι είμαστε γελοίοι;

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά…

Όταν καυχιέσαι πως είσαι 1.000.000 έτη μπροστά, δεν κάνεις παραπομπές σε πρακτόρια, κουρδιστά μανταρίνια, numερα. ΚΥΠατζήδες και ΚΥΠατζούδες… που θεοποιούν τον Έλον Μάσκ και τον Τραμπ…

Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά τα βλέπει ο οβριός, και πιάνει την κοιλιά του από τα γέλια… Αν δεν έχεις λεφτά είσαι για κλάματα και ο διάολος και τα όργανά του εκπαιδευμένα από τον ίδιο σε θεωρούν σκουπίδι, και είσαι.

Καλλιόπη Σουφλή

Πάνω σ’ αυτή την ιδέα της Καλλιόπης Σουφλή…

Μπορείς να σκεφτείς τι θα έκανες με ένα τρισεκατομμύριο ευρώ στα χέρια σου; Αρκεί να τα διέθετες για τη δόξα του Εωσφόρου. Για τη δόξα του Χριστού στις μέρες μας κανείς δε θα σου έδινε σημασία, ούτε θα αποτελούσες υπόδειγμα-παράδειγμα. Για χάρη του Διαβόλου θα βρεις χιλιάδες μιμητές.

Άκου λοιπόν…

Με ένα τρις θα έφτιαχνες μια τεράστια βιομηχανίας αξιοποίησης και επεξεργασίας των κουράδων του μαζοπολτού και για να γελοιοποιήσεις την ανθρώπινη βλακεία. Θα τα συνδύαζες με ειδικά εύγευστα φυτικά συστατικά όπως βασιλικό, ρήγανη, καρύδια, κάσιους, εδώδιμες ίνες, ντομάτα πάστα, τυρί παρμεζάνα, λάδι, ζάχαρι που τα σκατίδια θα γλύφανε τα δάκτυλά τους. Και μόνο με αυτά τα εργοστάσια θα έβγαζες πεντάκις νεκατομμύρια. Στόχος σου μελλοντικά να τρώνε κρέας πεθαμένων ανθρώπων εξαιρετικά επεγεργασμένων…

Με ένα τρις θα διαφήμιζες ότι δίνεις 30 σεντς σε κάθε ανθρωποειδές που θα σου δίνει ένα κιλό από τα κομμένα νύχια του και θα τα επεξεργαζόσουνα και θα διαφήμιζες ότι διαθέτεις τη σημαντικότερη πηγή ασβεστίου στον πλανήτη για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης. Αυτοί θα τα αγόραζαν αμέσως μόλις τα έβγαζες στην αγορά και συ θα γέλαγες με την ανοησία τους και τα αηδιαστικά χάλια τους. Τους αξίζει να το πάθουν.

Με ένα τρις θα περιόδευες στις φτωχογειτονιές και θα διαφήμιζες σαν τον Άντονι Φάουτσι την πραγμάτεια της Pfizer, της Moderna, της Jhonson & Jhonson και της Astra Zeneca  σαν μέτρο σωτηρίας για κάθε ιό και θα χορηγούσες όλα τα εμβόλια (πολυδύναμα) σε mRNA μορφή για τα παιδιά όπως ενάντια στην Ιλαρά, τστην ερυθρά, στην παρωτίτιδα κ.λπ.  Όμοια και στους ενήλικες mRNA για τη γρίππη, τον Κορωνοϊό, τον έμπολα και βάλε. Θα το γλένταγες να πεθαίνουν μικροί και μεγάλοι να κάνουν ουρές στα νεκροταφεία. Το αξίζουν γιατί σε εμπιστεύονται ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τα συρόμενα Ζόμπις.

Με ένα τρις, θα συνέθετα – πράγμα εύκολο – έναν ιό χειρότερο από τον Marburg κατασκευασμένο σε βιολογικά εργαστήρια κλάσης 4 και 5 που θα πλημμυρίζει ο καθένας τους με αιμορραγία από κάθε τρύπα του σώματός τους.

Με ένα τρις θα απογείωνες καθημερινά σε όλο το πλανήτη τα ειδικά αδιαβάθμητα αεροπλάνα με γεμάτα τα τεπόζιτα από  γαλακτώδη νεφελώματα, γνωστά ως «εναέρια επισκίαση» (aerial obscuration) που αφήνουν ουρές (chemtrails) όταν ψεκάζουν βάριο, αργίλλιο, σίδηρο στην ατμόσφαιρα. Φυσικά η δερματίτιδα Μοργκίλον  δε θα είναι τίποτα μπροστά στα αυτοάνοσα που θα επακολουθήσουν.

Με ένα τρις θα έβαζες τα κοράκια πολιτικούς και τραπεζίτεςνα δανείζουν με χαμηλότοκα δάνεια τους κοντόφθαλμους πολίτες του αύριο θα βρεθούν να οφείλουν τεράστια ποσά και θα χάσουν και τα σπίια τους και τα παιδιά τους.

Με ένα τρις, θα έβαζες τους κολαούζους σου να σκοτώσουν όλα τα πουλιά και τα ζώα αγελάδες, χοιρινά, μοσχάρια και ό,τι τρώγεται ώστε να τρώνε σκουλήκια και έντομα, ειδικής κατασκευής και επεξεργασίας  στα εργοστάσιά σου.

Με ένα τρις θα έβαζες κάθε 100 μέτρα κεραίες 5G ώστε με την ιονίζουσα ακτινοβολία θα άυξαινες τις ελεύθερες ρίζες των κυττάρων τους ώστε να εκφυλίζονται ταχύτατα τα ανθρώπινα κύτταρα διότι το οξειδωτικό στρες θα γέρναγε τα κύτταρά τους όχι μόνο των ενηλίκων  αλλά και στα παιδιά τους, χώρια τις λευχαιμίες και τους καρκίνους που θα έσπαγαν ρεκόρ. Ταυτόχρονα θα έφτιαχνες αντικαρκινικά κέντρα για να τους θεραπεύεις (στην ουσία σκοτώνεις) με την χημειοθεραπεία και να κερδίζεις εκατοομύρια ευρώ.

Με ένα τρις θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς πείθοντας τους αρχιερείς και ιερείς, για την ανάγκη της Ένωσης όλων των λαών για το καλό τους,  με σκοπό να οδηγήσουν τους πιστούς στη φάκα του αφέντη μας. Θα γελάς κάνοντας πλάκα με την ευπιστία των χριστιανών. Όπως με τα εμβόλια που υπάκουσαν στις εντολές της εκκλησίας τους, τώρα θα νομίζουν ότι υπακούουν στο δικό τους θεό ενώ στην ουσία θα προσκυνούν και θα λατρεύουν το διάβολο.

 

ΧΡΙΣΛΑΜ μια σάλτσα μουσουλμανοχριστιανισμού για πέταμα αλλά θα τη φάνε τα γοριλόμορφα ανθρωποειδή και θα πουν κι ευχαριστώ

Με ένα τρις θα πλήρωνες όλη την κρατική διοίκηση, την αστυνομία και τους δικαστές για να ενεργούν με απόλυτη διαφθορά, και μόνο αληθινή, γνήσια,  δικαιοσύνη να μην υπάρχει.

Με ένα τρις, θα τρομοκρατούσες μέσω της τηλεόρασης με αδρά αμειβόμενους επιστήμονες, τον απλοϊκό, αποβλακωμένο λαϊκό, ότι το διοξείδιο του άνθρακος θα προκαλέσει καταλυτική περιβαλλοντική κλιματική αλλαγή και θα τους έκλεινες σε έξυπνες πόλεις των 15 λεπτών όπου τα πρόστιμα θα ήταν τεράστια αν ξεπερνούσαν τα όρια τους.

Με ένα τρις, θα είχες τεράστιες ευκαιρίες να φέρεις σε οικονομική δυσχέρεια εκατομμύρια σκλάβων ώστε να πέσουν στην κατάθλιψη και λόγω ότι δίνουν μεγάλη σημασία στο χρήμα, να κατέληγαν στην αυτοκτονία. Η μέγιστη ευχαρίστηση του αφεντικού μας να τινάζουν τα ανθρώπινα φυτά τα μυαλά τους στον αέρα σαν πυροτεχνήματα.

Με ένα τρις, είσαι παντοδύναμος. Θα απήγαγες με πράκτορές σου και θα κακοποιούσες παιδιά από 1 μηνός έως 12 ετών αγόρια, κορίτσια και θα τα παρέδιδες σε σαδιστές και μαζοχιστές να εκτονώνουν κάθε πάθος και φαντασίωσή τους και να παραδίδονται σε ατέλειωτους οργασμούς με ταυτόχρονη χρήση κοκαϊνης και άλλων διεγερτικών ουσιών. Δεν πρέπει να σηκώνουν κεφάλι οι ηδονιστές , ούτε να σκέφτονται θα ελέγχονται απόλυτα από σένα που θα συγκεντρώνεις τρομερή ισχύ χάρη στο χρήμα, ας είσαι και τερατόμορφος την όψη…

Με ένα τρις όλος ο κόσμος σου ανήκει σαν τους χαζάρους Bill Gates, George Soros, Zuckeberg, Noah Xarare, Elon Musk, κ.λπ. και θα είσαι άξιος σαν αυτούς να μιλάς σε όλα τα forum, στις τηλεοράσεις, στο διαδίκτυο και να περνάς για σπουδαίος αν και κοινός άνθρωπος. Με μια ιδισιτερότητα ότι ανήκεις στον τεκτονισμό, στουςν Ιππότες της Μάλτας, τους Ροδόσταυρους, τους Ναίτες, στους Μπίλντερμπργκ και σε απασχολεί πολύ σοβαρά η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! Χα, χα, χα!

Γ.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.