Στείλετε αυτό το γράμμα προς υποψήφιους πρώην πολιτικούς που ζητούν την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές

 

Γράμμα προς υποψήφιους πρώην πολιτικούς που ζητούν την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές

 

Αγαπητέ μου κύριε …..όνομα επώνυμο ανδρός

υποψήφιου πολιτικού

Αγαπητή μου κυρία…..όνομα επώνυμο γυναικός

υποψήφιας πολιτικού

Λέγομαι …..όνομα …..επώνυμο   απευθύνομαι σε σας γιατί είστε υποψήφιος στην περιοχή μου για την ελληνική Βουλή στις 21 Μάη του 2023 και ζητάτε την ψήφο μου.

Ευχαρίστως να σας ψηφίσω αν μου απαντήσετε στα κάτωθι εγγράφως για να τα δείξω στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, σε συγγενείς  και φίλους μου.

Επιτρέψετέ μου να αναφερθώ σε σας στον ενικό γιατί σας νιώθω σαν δικό μου άνθρωπο.

Τώρα από τα όσα έπραξες  στην πολιτική σου ζωή γνωρίζω και τις αρετές και τα ελαττώματά σου.

Είσαι σαφώς ιδιοφυής και ικανότατος σε όλα τα επίπεδα.

Όμως συγχρόνως έχεις ανάγκη να ηγεμονεύεις και να εξουσιάζεις.

Εάν μπορείς να ταπεινώσεις τον εαυτό σου και να γίνεις πραγματικά τελευταίος και υπηρέτης όλων τότε θα γίνεις αληθινά πρώτος και άξιος να με εκπροσωπήσεις στην επόμενη ελληνική Βουλή.

Αυτό όμως δεν μπορείς να το πετύχεις μόνος σου παρά μόνο αν πιστέψεις αληθώς στο Χριστό και βάλεις τον εαυτό σου εν μετανοία κάτω από τον Χριστό.

Αν κάποιος πολίτης στις περιοδείες σου τυχόν καταφερθεί εναντίον σου να ξέρεις ότι το άριστον είναι να τον πάρεις ιδιαίτερα και να επικοινωνήσεις μαζί του έστω και ζητώντας το τηλέφωνό του γιατί σίγουρα έχει δίκιο και κάποια λανθασμένη ενέργειά σου έχει επισημάνει σε βάθος και ουσία.

Επίτρεψέ μου να σου τονίσω ότι κατά τη γνώμη μου βλέποντας τη κατάντια της πατρίδος μας θα έπρεπε να κλαις και να ζητάς συγνώμη από τον ελληνικό λαό κλαίγοντας και όχι να έχεις απαίτηση να ξαναγίνεις βουλευτής. Διότι φυλάκισες μαζί με τους υπόλοιπους τον ελληνικό λαό και τον καταδίκασες.

Ο λόγος που μιλώ μαζί σου σήμερα είναι για να σε ρωτήσω αν έχεις συνειδητοποιήσει το μέγεθος του εγκλήματός σου υποτασσόμενος στην κομματική πειθαρχία έστω κι αν εσώψυχα διαφωνούσες.

Ομοίως δεν αντέχω να περιφέρεσαι στις περιοδείες σου αγέρωχος σαν να μην έχουμε εμείς οι κοινοί πολίτες και τα παιδιά μας, φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι ηθικής, ψυχικής, οικονομικής, εξαθλίωσης, με μια καταρρέουσα υλιστική, τεχνοκρατική Παιδεία και άθλιο Εθνικό σύστημα Υγείας. Συμπολίτες μας χάνουν τα σπίτια τους και καταφεύγουν σε συσσίτια  κι εσύ σαν να μην τρέχει τίποτα προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον κόσμο. Κλασικός μακιαβελικός ηγεμόνας.

Εάν δεν ταπεινώσεις αληθώς τον εαυτό σου δεν πρόκειται να σε ψηφίσω,  θα προτιμήσω ένα από τα μικρά κόμματα παρά τους γνωστούς κομματικούς σχηματισμούς που κουβαλούν ατέλειωτες αμαρτίες, παραβιάσεις δικαιοσύνης, νόμων, συνθλιπτικά μνημόνια,  συμφωνίες εις βάρος της Ελλάδας, της Μακεδονίας και του Αιγαίου (Τurkagean). Η μόνη θέση που μπορεί να σε εξιλεώσει είναι του απόλυτου υπηρέτη, να κάνεις υπακοή σε όλους με πολύ σεβασμό και γνήσια αγάπη. Να δεχθείς να δουλεύεις αφανώς, αποκαλύπτοντας  τα σκάνδαλα, την καλπονοθεία, τα κομματικά χρέη, τις παρανομίες και τις πάσης μορφής ανηθικότητες του κόμματος που ως τώρα υποστήριζες και με την τεράστια πείρα σου και ευφυΐα σου να στηρίξεις το εγχείρημα για μια ανεξάρτητη, ελεύθερη Ελλάδα για τους Έλληνες κι όχι για τα εκατομμύρια μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα χωρίς έλεγχο και περιορισμούς, έτοιμοι να μας αντικαταστήσουν στη ίδια μας την πατρίδα.  Να μην επιχειρήσεις πλέον να χειραγωγήσεις τους πολίτες ωθώντας τους στη δική σου κομματική στρούγκα.

Για όλα αυτά τα βαρύτατα σφάλματα θα τα ονόμαζα επί το χριστιανικότερο αμαρτίες, μόνο αν μετανοήσεις σε βάθος δημόσια και με πλήρη συναίσθηση θα μπορέσεις να έχεις καθαρό πρόσωπο προς την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αν δεν εξομολογηθείς και δεν μπεις κάτω από το πετραχήλι πνευματικού δεν θα ελευθερωθείς. Θα μείνεις δούλος του εαυτού σου και του κομματικού σχηματισμού που ανήκεις.

Εδώ η Ελλάδα καταστράφηκε εξ αιτίας της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των υπολοίπων και εσύ έχεις το θράσος να μιλάς για το κομματικό πρόγραμμά σας που ποτέ δεν εφαρμόζεται στην πράξη.

Όχι φίλε μου πολιτευτή, σε αγαπώ σε θεωρώ Έλληνα πατριώτη και γι’ αυτό σου μιλώ σκληρά.

Μετανόησε ειλικρινά για τα πολιτικά σου ατοπήματα μέσα στο άθεο, υλιστικό κόμμα στο οποίο βρίσκεσαι, ξέκοψε από αυτό, μίλησε ειλικρινά στους συμπολίτες σου και μετά βρες έναν ορθόδοξο πατριωτικό κομματικό σχηματισμό να ενταχθείς για να σε ψηφίσουμε, υπάρχουν αρκετά τέτοια μικρά προς το παρόν, κόμματα.

Ξεκίνα να κτίζεις τον καλό εαυτό σου και να γκρεμίζεις τον κακό εαυτό σου.  

Σε φιλώ, αν θες με ακούς.

Πίστεψε αληθινά στον Χριστό.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Όνομα Πόλης ….Ημερομηνία

Ο συμπολίτης σου ….όνομα …..επώνυμο

 

1 σχόλιο

 1. ΚΥριε ΓΙωργο
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟλλα ξανα, 2 μερες μετα τη Γιορτη σας

  ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΝορθοδξο , Ασυνηθιστο οπως εγω ιδιος !

  ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕσ ΕΜΠΕΙΡΕΙΣ
  πχ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑ Ι ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ
  μεταξυ αλλων πολλων

  Ποιος αλλος θα σας Ευχονταν ετσι ?
  Περικλης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.