Το τσιπάκι της νέας ταυτότητας υποταγμένε Έλληνα σε περιμένει.

Φυσικά τι θα πεις για δικαιολογία; «Μα είναι για το καλό μας!»

Δελτίο Τύπου: Η ΝΙΚΗ απαντά στους κ. κ. Γεωργιάδη και Βορίδη της ΝΔ

4ΠΟΛΙΤΙΚΗ. – 10 Ιούλ 2023 – 7:24

Σχετικά με καίρια ερωτήματα της ΝΙΚΗΣ κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Βορίδης προέβησαν σε εν μέρει τοποθετήσεις. Τους απαντούμε: 

Ο μεν κ. Γεωργιάδης με δήλωσή του επιβεβαίωσε την δυνατότητα γεωεντοπισμού των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Όμως δεν μας είπε, γιατί χρειάζεται τέτοια τεχνολογία παρακολούθησης ένα κρατικό μέσον ταυτοποίησης. Ούτε ποιος θα επεξεργάζεται τις βάσεις δεδομένων. Ούτε αν θα είναι υποχρεωτική η ταυτότητα. Ούτε αν θα αποθηκεύει δεδομένα ερήμην του κατόχου. Η δε άστοχη σύγκριση κρατικής υποχρεωτικής ταυτότητας με μία ιδιωτική συσκευή που ρυθμίζεται με προσωπικές επιθυμίες, αποκαλύπτει ότι ο κ. Υπουργός συγχέει την σχέση κράτους-πολίτη με την σχέση εμπόρου-πελάτη. 

Σε κάθε περίπτωση, κύριε Γεωργιάδη, η γραφικότητα δεν είναι γνώρισμα του Προέδρου μας. Θα σας θυμίσουμε δικά σας λόγια, όπως καταγράφτηκαν στα πρακτικά 21/1/2011 της Βουλής, με τα οποία ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. αναφερθήκατε στην τότε ηλεκτρονική ταυτότητα: «Την θεωρώ απαράδεκτη! Δεν θα την παραλάβω ο ίδιος ποτέ και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν. Αυτά είναι σχέδια της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως και πρέπει να αντισταθούμε. Το κόμμά μου, ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός μου ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι απολύτως αντίθετοι με αυτή την κάρτα». Σ.γ.:Σιγά μην έχει ιερό και όσιο ο κωλοτούμπας Άδωνης!

 Αναφορικά με την απόκρυψη των προθέσεων της ΝΔ αναφορικά με την συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Βορίδης απάντησε με την θολή δήλωση ότι η ΝΔ δεν θα πειράξει το άρθρο 3 του Συντάγματος, επειδή δεν το άλλαξε στην προηγούμενη αναθεωρητική Βουλή. Μπορεί να μάς εξηγήσει περαιτέρω ο κ. Βορίδης, γιατί τέθηκε υπεύθυνος του σχεδίου αναθεώρησης ο καθηγητής κ.Σπυρόπουλος, ο οποίος, μαζί με τον σημερινό ΥΠΕΞ κ.Γεραπετρίτη, συνέταξαν το 2016 το λεγόμενο “καινοτόμο Σύνταγμα”, στο οποίο είχαν πλήρως καταργήσει το άρθρο 3 και ουσιωδώς τροποποιήσει άλλα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος; Σ.γ.: Θεωρείστε σίγουρο ότι θα καταργήσουν οι άθεοι υλιστές, καπιταλιστές της Νέας Δημοκρατίας και το 1ο και το 3ο άρθρο του Συντάγματος. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ των Σόρος, Κλαους Σβαμπ, Ιούδα Νώε Χαράρι, Μπίλλι και Μελίντα Γκαίϊτς, Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ και αμέτρητων άλλων οπαδών των δαιμόνων!

Γραφείο Τύπου 

press@NIKH.gr 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.