Dr. Ana Mihalcea επιβεβαίωσε ότι τα παιδικά εμβόλια MMR και ανεμοβλογιάς περιέχουν τις τεχνολογίες νανοσωματιδίων mRNA.

Feb 17 · ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

To εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς και ανεμευλογιάς για παιδιά δείχνει σμήνη Nanobot, Quantum Dots (κβαντικές κουκκίδες) και αυτοσυναρμολογούμενη υδρογέλη

Measles, Mumps, Rubella And Varicella Vaccine For Children Shows Nanobot Swarms, Quantum Dots And Self Assembly Hy… (Το εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς και ανεμευλογιάς για παιδιά δείχνει σμήνη Nanobot, κβαντικές κουκκίδες και αυτοσυναρμολογούμενη υδροζέλη

Το παιδικό εμβόλιο MMR είναι γεμάτο με νανορομπότ.Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε μορατόριουμ στη χρήση όλων των νανοτεχνολογιών mRNA και πλήρη αποκάλυψη του πού χρησιμοποιείται η τεχνολογία mRNA στην ιατρική, καθώς και σε άλλες βιομηχανίες, όπως η γεωργία. 

Είναι τόσο μικρά που στην υψηλότερη μεγέθυνσή μου μετά βίας τα βλέπεις, αλλά είναι ξεκάθαρα εκεί. Προσπάθησα να ανέβω έως και 4000x με τον αντικειμενικό μου Oil αλλά δεν μπορούσα να τα οπτικοποιήσω. Τράβηξα πολλά βίντεο και αν κοιτάξετε το σύνολο της τεκμηρίωσης είναι ξεκάθαρα εκπληκτικό. Το MMRV vax υποτίθεται ότι είναι αποθηκευμένο στους -56F. Αποψυγμένο μοιάζει ακριβώς με το βιοόπλο C19.

Τα νήματα συναρμολογούνται και μεγάλες περιοχές θρόμβων υδρογέλης. Χωρίς κάλυμμα, η αυτοσυναρμολόγηση είναι πολύ πιο ορατή.Χορηγείται σε μωρά 9 μηνών, μετά ξανά στους 15 μήνες και μετά σε ηλικία 6 ετών. Αυτό είναι το 5ο παιδικό εμβόλιο που κοίταξα. Μου φαίνονται όλα ίδια, είναι φορτωμένο με νανοτεχνολογία αυτοσυναρμολόγησης. Σχεδόν με κάνει να αναρωτιέμαι αν απλώς χρησιμοποιούν τα ίδια συστατικά, απλώς βάζουν διαφορετική ετικέτα. Οποιοσδήποτε γιατρός ή άτομο που έχει ονομαστεί ποτέ antivaxxer πρέπει να πάρει αυτά τα άρθρα (τα οποία θα τα συγκεντρώσω όλα μαζί σε μια ανάρτηση, έχω μερικά ακόμη «εμβόλια» να πάω) και να μηνύσει οποιονδήποτε τους έχει κατηγορήσει.

Οι Big Pharma Criminals, οι ιατρικές εταιρείες, τα ιατρικά συμβούλια, οι γιατροί και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης που λαμβάνουν μίζες που ονομάζονται «Pay for Performance» – τόσο περισσότερο πυροβολούν τα παιδιά με αυτό. Τα σχολεία και οι άλλοι φορείς που το επιβάλλουν είναι όλοι συνένοχοι στη δηλητηρίαση της μελλοντικής μας γενιάς.

Πρόκειται κυριολεκτικά για εγκληματική επιχείρηση. Σε αυτά τα πλάνα υπάρχουν χημικές ουσίες που σχηματίζουν θρόμβους και νανοτεχνολογία. Οποιοσδήποτε γιατρός με συνείδηση ​​πρέπει να πάρει ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου και να αναπαραγάγει αυτό το έργο. Αν σου έχει μείνει ψυχή, δεν μπορείς να δηλητηριάσεις άλλο ένα παιδί με αυτό. Ποτέ ξανά.

Γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους, δεν μπορείτε να εισέλθετε ξανά σε αυτό το εμβόλιο προπαγάνδα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ένεση αυτού του υλικού σε μωρά.

Μπορείτε να δείτε ότι το υγρό είναι πυκνό και φαίνονται πολλά στρώματα δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων τεμαχίων υδρογέλης. Ήθελα να δείξω το μικροσκοπικό σμήνος στο παρασκήνιο που εμπλέκεται ξεκάθαρα στην αυτοσυναρμολόγηση. Τα ανθρώπινα ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν διάμετρο περίπου 6,8 μικρόμετρα. Θα έλεγα ότι αυτά τα μικρά νανορομπότ είναι τουλάχιστον 1000 φορές μικρότερα από αυτό.

Η Dr Ana Maria Mihalcea, έκανε μια δημοσίευση από το Humanity United Now στο MD,Phoenix F. Η

ΠΗΓΗ:https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGxRnWtdtCwvnMTlBPMLBWTvhpr και

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.