Είστε τρία κόμματα εγκληματίες γιατί να σας ψηφίσω; Σα δεν ντρέπεστε!

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα…. Να σας ψηφίσω γιατί κύριοι; Πρέπει να ντρέπεστε που ζητάτε τη ψήφο μας !

Χαιρετώ την φιλόξενη ιστοσελίδα τρικλοποδιά και τους αναγνωστες.

Με την ευκαιρία των ευρωεκλογων θα ήθελα να αναφερθω στους κυριους που κυβέρνησαν τα τελευταία 14 χρονια.

Δεν θα αναφερθώ στα μικρότερα κομματα γιατί δεν εχουν δοκιμαστεί για να δουμε τι πρεσβευουν.

Ζητατε την ψήφο μας γιατί κύριοι; τι κάνατε εσείς γι αυτόν το λαό τα τελευταία 14χρόνια; πρωτον οικονομική κρίση: μείωση μισθών συντάξεων, κούρεμα ομολόγων, συγχωνευσεις σχολείων και κλείσιμο οργανισμών βλεπε ΟΓΑ (οργανισμο γεωργικων ασφαλίσεων)κλπ. Κλείσιμο νοσοκομείων και άλλα απαράδεκτα εξ αιτίας σας την περίοδο της οικονομικής κρίσης και των απάνθρωπων μνημονίων σας, πολλοι συνάνθρωποί μας δεν είναι κοντά μας γιατί αυτοκτόνησαν.

Να σας ψηφίσω γιατί; για τον αντιρατσιστικό νόμο; που το μόνο που βλέπω ειναι νόμος κατα των Ελλήνων.

Να σας ψηφισω γιατι κυριοι; για τον νόμο περι ευθύνης υπουργων; που ότι κι αν πράττετε δεν διώκεστε; γιατί κύριοι πολιτικοί; ειστε ανώτεροι εσείς απ τους απλούς πολίτες; Το Ελληνικό συνταγμα λέει: ισοτιμια και ισοπολιτεία πάει κι αυτό το καταπατήσατε.

Γιατί κυριοι ζητάτε την ψήφο μας; για τη συμφωνία των Πρεσπών; που παραδώσατε ονομα και ιστορία της Μακεδονίας μας; σε εναν λαο που καμία σχέση δεν εχει με Μεγα Αλέξανδρο και Μακεδονία.

Γιατι κύριοι ζητάτε την ψήφο μας; τι κάνατε εσείς για την Ελληνίδα και τον Ελληνα,την υπογεννητικότητα που ο ελληνικός λαός αφανίζεται μέρα με τη μέρα.

Να σας ψηφίσω γιατί; για την πολιτική των ανοιχτών συνορων; για το ανεκδιήγητο η Θαλασσα δεν εχει σύνορα και ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του; όποιος θέλει μπαίνει απ όλα τα μήκη και πλάτη της γης και λογαριασμό δεν δίνει; και ο καθένας απ τους κυρίους αυτούς<τους μετανάστες εννοω>μόνο ξερουν να ζητούν δικαιώματα; χωρίς να προσφέρουν τίποτα στη χώρα μου;

Γιατί κύριοι να σας ψηφίσω; και ζητάτε με τέτοιο θράσσος την ψήφο μου; κυριοι της αντιπολίτευσης που ήταν τα τελευταία 14χρόνια που η εκάστοτε κυβέρνηση χτυπάει τους Ελληνες κάτω σαν τα χταπόδια με δυσβάστακτη φορολογία,με τους πλειστηριασμούς. Δεν ακούγεστε πουθενά απαθείς κυριοι της αντιπολίτευσης.

Ειστε εκεί για να ελεγχετε την κυβέρνηση αυτο προστάζει η δημοκρατία,αλλα που παρεακι ολοι μαζί. Απλως τιτιβίζετε για να κάνετε εντύπωση. Που ήσασταν κύριοι της αντιπολίτευσης να βάλετε φωνή οταν τα 4 τελευταία χρόνια παιχτηκε το θέατρο του παραλογου με το ακαταδίωκτο των ψευτοπανελιστών-γιατρών που απο το πρωί μέχρι το βράδυ σπέρναν τον τρόμο στους πολίτες περί θανάτων και σκευασμάτων.

Που ήσασταν κύριοι οταν μας επέβαλλαν καραντίνες και χτυπάγαμε sms για να βγούμε απ το σπίτι μας.

Είναι πολλά τα παράλογα που επιτελεστηκαν οπότε δεν αξίζετε την ψήφο μου.

Είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω, αλλα δεν θελω να κουρασω τους αγαπητούς αναγνωστες.

Ευχαριστώ ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνωστες.

Χριστός Ανέστη!

μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλαδα.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%83/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.