Μπορούν οι αφιονισμένοι ηγέτες της μια σταλιά Ελλάδας, να καταλάβουν τι θα πάθουμε αν υπακούσουμε στις εντολές του αδίστακτου ΝΑΤΟ και των σκοτεινών δυνάμεων που το κατευθύνουν;

Απάντηση: Σαφώς και είναι τυφλοί και κουφοί οι ηγέτες μας. Αφού τους ψηφίσατε και τους ξαναβγάλατε και τους τρεις ανίκανους, που διέλυσαν και λεηλάτησαν τόσο χρόνια τη χώρα καταλαβαίνετε τι μας περιμένει.

Να μην θρηνήσετε όταν έρθει η ώρα της τιμωρίας μας. Προσευχηθείτε να γίνει αντιληπτό το μήνυμα της ρωσικής πρεσβείας.

Γ.Ε.

Μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προς τον ελληνικό λαό: «Mην εμπλακείτε περαιτέρω στην Ουκρανία – Oι συνέπειες θα είναι τραγικές»

Ο Β.Πούτιν προειδοποιεί στα ελληνικά….

Μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προς τον ελληνικό λαό: «Mην εμπλακείτε περαιτέρω στην Ουκρανία – Oι συνέπειες θα είναι τραγικές»
Eυάγγελος Λ. 10.06.2024 | 22:22

Μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προς τον ελληνικό λαό, το οποίο μάλιστα εκπέμπεται στα… ελληνικά (!), αναρτήθηκε από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα τόσο στην πλατφόρμα Χ όσο και στο Facebook γεγονός που δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης σε ότι αφορά την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος πρόεδρος διαμηνύει στους Έλληνες τις «τραγικές συνέπειες» που θα είχε μια εμβάθυνση της στρατιωτικής εμπλοκής της Ελλάδας.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

“Οι εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ, ειδικά στην Ευρώπη, ειδικά στις μικρές χώρες, πρέπει να γνωρίζουν με τι παίζουν.

Πρέπει να θυμούνται ότι συνήθως είναι κράτη με μικρή επικράτεια και πολύ πυκνό πληθυσμό.

Και αυτό είναι ένας παράγοντας που πρέπει να έχουν υπόψη τους πριν να μιλήσουν για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος.

Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα και, φυσικά, το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά”.

Η δήλωση Β.Πούτιν αφορά την στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία και την αποκάλυψη πως ουκρανικά F-16 θα επιχειρούν από τα αεροδρόμια της Ρουμανίας και της Πολωνίας.

Η Μόσχα γνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα κλιμακωθεί – και θα αναγκαστεί να κτυπήσει τις βάσεις στις δύο αυτές χώρες – ζητά από την Ελλάδα να απέχει από τα πολεμικά σχέδια του ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ:https://warnews247.gr/diethnh/rwsia/mhnuma-tou-rwsou-proedrou-b-poutin-pros-ton-ellhniko-lao-gia-thn-stratiwtikh-emplokh-ths-elladas-sthn-oukrania-oi-sunepeies-tha-einai-tragikes/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.