Πως να ηττηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την τεχνική της ειρηνικής ανυπακοής

Οι λαοί υπό την σκιά του Εωσφόρου τι άλλο να περιμένουν; Αγάπη αντί μίσους, θυσία αντί δολοφονίες των αντιπάλων και οργάνων του Άγγελου Σατάν

 

Από τον Γεώργιος Ευαγγελάτος

στο Δημιουργείστε Ομάδες αυτοσυνειδησίας

Πώς να νικήσετε τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων μέσω της ειρηνικής μη συμμόρφωσης

HAF 28 Νοεμβρίου 2021

Τα τρία κέντρα ελέγχου Illuminati του κόσμου.

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή και ό,τι σημαντικό συμβαίνει σε αυτό, σχεδιάζεται να συμβεί με αυτόν τον τρόπο και μέσω αυτού του συστήματος των Illuminati των διαπλεκόμενων μυστικών κοινωνιών διοικείται τελικά ολόκληρος ο κόσμος.

Τα ζωτικά κέντρα ελέγχου αυτού του μηχανισμού είναι οι τρεις πολιτείες των πόλεων των illuminati, οι οποίες είναι όλες χωριστά αυτοδιοικούμενα κράτη εντός των χωρών υποδοχής.

Το πρώτο είναι το City of London, το οποίο είναι το Κέντρο Νομισματικού Ελέγχου, το δεύτερο είναι η Washintons District of Columbia που είναι το Κέντρο Στρατιωτικού Ελέγχου και το 3ο είναι η Πόλη του Βατικανού που είναι το κέντρο πνευματικού ελέγχου.

Κάθε Πολιτεία από αυτές τις τρεις είναι ένα εντελώς ξεχωριστό, αυτοδιοικούμενο και κυρίαρχο κράτος μέσα σε μια εξωτερική δήθεν κυρίαρχη χώρα. Το καθένα έχει τους δικούς του νόμους, τις δικές του υπηρεσίες ειδήσεων και υποδομή, το καθένα δεν πληρώνει φόρους στην κυρίαρχη χώρα στην οποία βρίσκεται και το καθένα έχει τη δική του σημαία. Η σημαία του καθενός φέρει 3 αστέρια που υποδηλώνουν τις 3 πόλεις-κράτη. Κάθε πόλη έχει επίσης τον δικό της οβελίσκο καθώς η γραμμή αίματος που ελέγχει τον κόσμο μπορεί ξεκάθαρα να εντοπιστεί στην αρχαία Αίγυπτο. Αυτά είναι τα Τρία Κέντρα Ελέγχου των Illuminati του κόσμου.

Από αυτά τα τρία κέντρα επιτυγχάνεται ο έλεγχος σε όλες τις πτυχές του κόσμου. Εκθέτοντας τους ελεγκτές επιτελείτε μεγάλο έργο.

Λοιπόν, ποιοι είναι οι ελεγκτές και γιατί; Γιατί το κάνουν αυτό στην ανθρώπινη φυλή;

Όταν αυτοί οι άνθρωποι ελέγχουν ήδη όλα τα χρήματα και όλους τους πόρους και αρχίζουν ήδη πολέμους και λιμούς από ιδιοτροπία, γιατί να το πάμε παρακάτω; Τι άλλο έχουν να κερδίσουν; Λοιπόν… εδώ είναι που οι εξηγήσεις είναι αναμφισβήτητα πιο δύσκολες επειδή ακόμη και οι ίδιοι οι Illuminati λένε ότι υπάρχει ένα άλλο αόρατο χέρι που ελέγχει ακόμη και αυτούς, και σε ποιον μπορεί να ανήκει αυτό το κρυφό χέρι, λοιπόν, αυτό θα πρέπει να παραμείνει θέμα άλλου βίντεο, αλλά αρκεί να πεις προς το παρόν ότι η πραγματικότητα είναι αυτή. Η πραγματικότητα στην οποία ζούμε, αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα, δεν είναι πραγματικότητα.

Δημιουργούμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πραγματικότητα με τα συναισθήματά μας και τις προθέσεις μας. Αυτοί που ελέγχουν την ανθρώπινη φυλή το γνωρίζουν αυτό, όπως και πολλοί άλλοι πολιτισμοί ελέγχονταν στο παρελθόν από αυτούς. Και τα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι ένα τέτοιο επιχείρημα κυριαρχίας στον κόσμο είναι αληθινά, υπάρχουν στην πραγματικότητα, κι ευρίσκονται κυριολεκτικά, παντού. Εμείς ως δυτικοί πιστεύουμε ότι είμαστε πιο προηγμένοι από άλλους επειδή έχουμε εντυπωσιακά αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις πλάσματος, αλλά όλα αυτά είναι απλώς μπιχλιμπίδια. Δεν είναι τίποτα άλλο από μπιχλιμπίδια και χάντρες που έχουν σχεδιαστεί για να σας αποσπούν την προσοχή από την πραγματική δύναμη στο σύμπαν. Μια δύναμη με την οποία είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Αυτή η σύνδεση με τη μεγαλύτερη δύναμη γίνεται τώρα πιο έντονη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν καθημερινά καθώς πλησιάζουμε τη γραμμή της γαλαξιακής εκλειπτικής και η συχνότητα της γης και όλοι και όλα ανεβαίνουν ανάλογα. Η ελίτ της εξουσίας το γνωρίζει αυτό. Γνωρίζουν ότι η συχνότητα αυτού του πλανήτη και ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος αυξάνεται και έτσι καταπολεμούν αυτήν την αύξηση της συχνότητας και την αφύπνιση της βαθύτερης ανθρώπινης επίγνωσης με μια εικονική αισθητηριακή επίθεση, τηλεόραση, σαρκική ηδονή με το ατέλειωτο κυνήγι του σεξ, παντελώς ανούσια κουτσομπολιά διασημοτήτων, όλο και περισσότερα μπιχλιμπίδια και χάντρες και όλο και περισσότερο προωθώντας μια ατμόσφαιρα φόβου. Πόλεμοι, τρομοκρατία, ο μύθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μηχανικές ελλείψεις τροφίμων, ελλείψεις αερίου για την ενέργεια, παραλλαγές γρίπης, η ψεύτική πανδημία Covid-19, οι εγκληματικοί εμβολιασμοί, οτιδήποτε σκεφτούν για να παράγουν αρνητική ενέργεια και κλίμα φόβου, άγχους, μίσους και μισαλλοδοξίας και σε κάποιο βαθμό ήδη τα κατάφεραν. Μέχρι τώρα.

Η αφύπνιση:

Ήδη τώρα ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει.

Project «Looking Glass» Insider:

Οι «Elites» πανικοβλήθηκαν όταν είδαν το μέλλον – Ό,τι κι αν κάνουν, η ανθρωπότητα τελικά κερδίζει. Αυτό το μήνυμα λοιπόν βγαίνει ως ελπίδα, ως πρόκληση και ως κάλεσμα. Απευθύνεται ως κάλεσμα προς όλους και επίσης ως κάλεσμα σε κάθε αστυνομικό και σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό ως υπενθύμιση σε αυτούς ότι η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι η τυφλή επιβολή του νόμου, αλλά μάλλον η προστασία και η εξυπηρέτηση του κοινού. Όχι η προστασία και υποτέλεια σε διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως και ο ρόλος των στρατιωτικών είναι η προστασία του έθνους τους, όχι η προστασία των πολιτικών των εθνών. Εάν οι πολιτικοί θεσπίζουν νομοθεσία ή εκδίδουν διατάγματα που καταπιέζουν τα δικαιώματα του λαού ή δεν είναι προς το συμφέρον του λαού για την προώθηση της ελευθερίας και του δικαιώματος κάθε ατόμου στην προσωπική αναζήτηση της ευτυχίας, τότε οι πολιτικοί είναι αυτοί υπαίτιοι που προσπάθησαν να θεσπίσουν τέτοιους νόμους που πρέπει να συλλαμβάνονται και όχι οι άνθρωποι που τους περιφρονούν. Ο λαός είναι κυρίαρχος, ΟΧΙ η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι υπηρέτης του λαού και όχι το αντίστροφο.

Μικροτσίπ; ΠΟΤΕ!

Φυσικά, η αφύπνιση ορισμένων από αυτούς τους αστυνομικούς μπορεί να είναι κάπως πρόκληση, αν όχι αδύνατο, επειδή είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί από αυτούς έχουν ήδη τσιπαριστεί. Είναι εξαιρετικά εύκολο να ελέγξετε τη συναισθηματική κατάσταση οποιουδήποτε ατόμου που έχει εμφυτευθεί με μικροτσίπ. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας βιολογικός υπολογιστής. Όλες οι ενέργειες, οι σκέψεις και τα συναισθήματα ανιχνεύονται από τον εγκέφαλο ως ηλεκτρικές παρορμήσεις. Η τοποθέτηση ενός μικροτσίπ μέσα στο σώμα κάποιου επιτρέπει στον υπολογιστή να παρεμβαίνει από μια εξωτερική πηγή παρόμοια με ένα πρόγραμμα δούρειου ίππου σε έναν οικιακό υπολογιστή. Κανένα έξυπνο ή σκεπτόμενο άτομο δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψει στον εαυτό του τη ένεση με μικροτσίπ στο σώμα. Ανεξάρτητα από το πόσο «βολικό» είναι να φαίνεται για να σας δελεάσει. Το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να τσακιστεί, να καταστραφεί, να σε φονεύσουν οι άλλοι, σημαίνει να αφήσεις τη ζωή σου και τις ίδιες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στα χέρια ενός άλλου που δεν γνωρίζεις. Και αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία, είναι πραγματικό γεγονός.

Τις τελευταίες δεκαετίες πραγματοποιήθηκαν πειράματα με μικροτσίπ σε ζώα με μεγάλη επιτυχία. Οι επιστήμονες επρόκειτο εύκολα να επικαλεστούν ακραία συναισθήματα που κυμαίνονταν από ακραία ικανοποίηση έως βίαιο θυμό σε μια γάτα, για παράδειγμα, με μια απλή αλλαγή συχνότητας. Αυτή η τεχνολογία για τον έλεγχο των συναισθημάτων υπάρχει, δεν είναι κάποια φαντασία και είναι πολύ πιθανό ότι οφείλεται σε αυτή την τεχνολογία ότι γινόμαστε πρόσφατα μάρτυρες τέτοιας απρόβλεπτης επιθετικότητας από αστυνομικούς που η πραγματική τους δουλειά είναι να προστατεύουν και να υπηρετούν, τον πολίτη αντί να τον παρενοχλούν και να εκφοβίζουν τον πολίτη όπως φαίνεται να επικεντρώνονται τώρα. Σύμφωνα με τον Aaron Russo, ο φίλος του Nicholas “Nick” Rockefeller του είπε ότι ο τελικός στόχος του NWO της Ν.Τ.Π, είναι να κάνει τους πάντες να λάβουν στο σώμα τους το μικροτσίπ.

Η πραγματική κρυμμένη γνώση: Αγάπη εναντίον φόβου. <<Ο Χριστός είπε με τον Απόστολό του Ιωάννη: Η αγάπη εκβάλει τον φόβον>>.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι υπάρχουν μόνο δύο αληθινά συναισθήματα: Αγάπη και Φόβος. Όλα τα άλλα συναισθήματα πηγάζουν από αυτά τα δύο βασικά συναισθήματα. Η αγάπη είναι μια πολύ πιο γρήγορη δόνηση που έχει αποδειχθεί ότι ο φόβος και η αγάπη επηρεάζουν σωματικά το ανθρώπινο DNA και επιτρέπουν περισσότερα κέντρα για κωδικοποίηση. Αυτό είναι που κάνει δυνατή την αληθινή εξέλιξη και αυτή είναι η γνώση που η ελίτ θέλει απεγνωσμένα να κρατήσει από τους ανθρώπους γιατί οι άνθρωποι που ζουν ερωτευμένοι με τον Θεό και τον συνάνθρωπο εξελίσσονται σε υψηλότερη συνείδηση ​​και η επίγνωση και η εξουσία του κακού πάνω τους χάνεται. Αυτό είναι μέρος της «κρυφής γνώσης» που κατέχουν οργανισμοί όπως οι illuminati, οι Ροδόσταυροι, οι Μασόνοι, οι Σιωνιστές, οι Σοφοί με τα πρωτόκολλα της Σιών. Αυτός είναι ο λόγος που η δυτική κοινωνία και οι σύγχρονες θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός έχουν προσπαθήσει τόσο σκληρά να εξαλείψουν την «ειδωλολατρία» την λατρεία του ΕΓΩ. Στην πραγματικότητα, τα σύγχρονα θρησκευτικά ιδρύματα φοβούνταν τόσο πολύ το μήνυμα που περιείχε ο παγανισμός και το θεώρησαν τόσο απειλή για την ηγεμονία τους που η άσκησή του τιμωρούνταν με θάνατο. Αλλά μπορείτε να ρωτήσετε ακόμη και ένα μικρό παιδί από κάποιο σκοτεινό χωριό στις Άνδεις και σύντομα να συνειδητοποιήσετε ότι όλοι γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες αλλά έχουν κρυφτεί από τη δύση. Είναι σημαντικό τώρα μέσα από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να προσεγγίσετε τον κόσμο με μόνο αγάπη στην καρδιά σας. Αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει. Όταν βρεθούμε αντιμέτωποι με την αλήθεια για τον κόσμο μας και τις φρικαλεότητες που γίνονται στο όνομά μας από τις κυβερνήσεις μας. Νιώθεις αγανάκτηση; Νιώθεις θυμό; Είναι πολύ φυσικό να νιώθετε τέτοια συναισθήματα όταν αντιμετωπίζετε αυτές τις πληροφορίες και πολύ καλό που το κάνετε γιατί τέτοιος θυμός και οργή γεννιέται από την αγάπη και την ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπό σας. Ή νιώθετε μίσος για τους δράστες; Το μίσος είναι κακό πράγμα και αν και είναι δύσκολο, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πέσεις σε μια τέτοια παγίδα. Το μίσος είναι ένα πολύ αρνητικό συναίσθημα και η αρνητικότητα μπορεί να παράγει μόνο περισσότερη αρνητικότητα. Και οι άνθρωποι που προκαλούν αυτή την τρέλα και τη σύγχυση στον κόσμο θέλουν να τους μισείς. Δεν τους νοιάζει σε ποιον απευθύνεται το μίσος σας, ακόμα κι αν απευθύνεται σε αυτούς, αρκεί να μισείτε κάτι ή κάποιον.  Γίνεστε έτσι δούλοι, υπηρέτες στον Εωσφόρο.  Θέλουν απλώς η αρνητική ενέργεια να συνεχίσει να ρέει. Να ρέει από εσάς προς όλους.

Μη μισείς τους εχθρούς σου. Αντίθετα, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Το μίσος ενδυναμώνει τους εχθρούς σας εναντίον σας και τέτοιες διαδηλώσεις προκαλούν μόνο αντίποινα. Στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το NWO πολλοί μιλούν για ένοπλη εξέγερση, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος. ΘΕΛΟΥΝ ένοπλη εξέγερση, αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το δεις και έτσι ΔΕΝ πρέπει να τους το δώσεις. Μια ένοπλη εξέγερση θα οδηγήσει μόνο σε στρατιωτικό νόμο, σε αδελφοκτόνο εμφύλιο ή διακρατικούς πολέμους και το NWO δεν θα νικηθεί ποτέ με όπλα. Έχουν την τεχνολογία να νικήσουν κάθε ένοπλη εξέγερση που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Το όλο θέμα πρέπει να προσεγγιστεί με μια κατάσταση αγάπης. Όταν λέω ότι είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε τα πράγματα σε μια κατάσταση αγάπης, δεν μιλάω για την ευαίσθητη αγάπη «ας είμαστε όλοι παθητικοί και να φοράμε λουλούδια στα μαλλιά μας» όπως οι χίπιδες που τους διέλυσαν οι CIA και οι άλλες μυστικές υπηρεσίες. Μιλάω για πραγματική αγάπη, ενσυναίσθηση, συναισθηματική αφομοίωση και κατανόηση για όλους τους ανθρώπους και όλη τη ζωή να την βλέπεις έτσι. Η κατανόηση ότι δεν υπάρχει διχασμός μεταξύ των λαών του κόσμου, αυτοί οι διαχωρισμοί είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από την ελίτ για να μας διχάσει. Αγνόησέ τους. Δεν υπάρχει διαίρεση, δεν υπάρχει «άλλος» υπάρχει μόνο ένας. Είμαστε ένα. Κανένας λαός σε καμία χώρα δεν θέλει πόλεμο. Μόνο οι ηγέτες και οι τραπεζίτες θέλουν πόλεμο, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα προβλήματα είναι μοναδικά για τη χώρα τους, για παράδειγμα πολλοί Αμερικανοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα ζητήματα του 9/11 είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή η συνωμοσία που αντιμετωπίζουμε εδώ είναι πολύ παλιά και πολύ καλά μελετημένη και το πρόβλημα είναι όντως παγκόσμιο. Πολλές από τις επιρροές που ελέγχουν είναι στην πραγματικότητα ευρωπαϊκές, απλώς φαίνεται εσωτερική σε πολλούς Αμερικανούς, επειδή είναι πιο ενεργή εκεί, και αυτό δεν σημαίνει τίποτα εναντίον του αμερικανικού λαού, είναι πιο ενεργό στην Αμερική αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή επειδή είναι. Η περιφέρεια της Κολούμπια της Αμερικής (WASHINGTON DC) που βρίσκεται το κέντρο των Illuminati για στρατιωτικό έλεγχο εκεί έχει την αφετηρία της. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για τον αμερικανικό λαό να ενεργήσει άμεσα για να αποκαταστήσει το σύνταγμά του. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, θα έρθουν πράγματι πολύ άσχημες στιγμές, όχι μόνο για την Αμερική αλλά για ολόκληρη την υδρόγειο, επειδή δεν υπάρχει χώρα για να ξεφύγεις από το NWO, δεν υπάρχει πού να τρέξεις, καμία χώρα που θα μπορούσε να μετακομίσει και καμία ευκαιρία τη σύσταση οποιωνδήποτε εναλλακτικών εταιρειών σε κάποιο μέρος που θα παραμείνουν ανεπηρέαστες. Η επιρροή τους σε όλη τη Γη είναι διάχυτη.

Πώς να νικήσετε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να νικήσουμε το NWO και να σταματήσουμε τη φασιστική δυσφορία που σέρνεται στη γη μας, είναι να αντιμετωπίσουμε τη βασική αιτία του προβλήματος. Να κόψει το κεφάλι από το φίδι. Και αυτό το πρόβλημα είναι το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα και αυτοί που το ελέγχουν γιατί οι μεγαλομανείς που δημιουργούν αυτό το χάος στον κόσμο είναι, και ήταν πάντα η εγκληματική τραπεζική ελίτ που αποτελείται από οικογένειες όπως οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ και αυτό μπορεί να αποδειχθεί επαρκώς.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταπατήσει ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, μας έχουν ξεπουλήσει, με περισσότερους τρόπους από ό,τι πιστεύετε ποτέ. Μόνο η οικογένεια Rothschild κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από το ήμισυ του πλούτου της γης τα τελευταία 300 χρόνια με ψέματα και εξαπάτηση και έχει κυριολεκτικά το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων στα χέρια της. Ο στόχος αυτών των επίλεκτων διεθνών εγκληματιών είναι να αποσπάσουν τον έλεγχο μέσω μικροτσίπ από ολόκληρο τον πληθυσμό της Γης και να εξαλείψουν όσους αντιτίυενται. Θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας που μπορούν να τεθούν στα χέρια τους. Αυτοί είναι εξαιρετικά άρρωστοι και αδίστακτοι άνθρωποι και δεν νοιάζονται καθόλου για όποιον δεν είναι μέλος της συμμορίας τους. Αυτό που χρειάζεται για να διορθωθούν τα προβλήματα είναι μια παγκόσμια επανάσταση των ανθρώπων, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια αιματηρή μάχη, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να ρίξει κανείς ούτε μια βολή. Το μόνο που απαιτείται είναι να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να σταματήσουν να ακολουθούν το σύστημα. Σταματήστε να συμφωνείτε με αυτό που γίνεται στον κόσμο και στους ανθρώπους του. Ακόμη και για μία εβδομάδα, σηκωθείτε και πείτε όχι, δεν θα το κάνουμε άλλο… Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έκανε η ελίτ και τι θα μπορούσε να επιτευχθεί με μια μόλις εβδομάδα παγκόσμιας μη συμμόρφωσης; Μια εβδομάδα παγκόσμιας μη συμμόρφωσης από τους ανθρώπους θα γονάτιζε ολόκληρη την Παγκόσμια Ελίτ και θα νικούσε ολοκληρωτικά τη νέα της παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Τότε, αν οι άνθρωποι ξεχνούσαν όλα όσα τους είπε η τηλεόραση ότι δήθεν είναι σωστά, και βοηθούσαν ο ένας τον άλλον αντί να επωφεληθούν ο ένας από τον άλλον για να ασχολούνται  με περισσότερα άχρηστα μπιχλιμπίδια, ολόκληρο το σύστημα σκλαβιάς και ελέγχου θα γκρεμιζόταν σαν τραπουλόχαρτο. Η μόνη δύναμη που έχει η άρχουσα ελίτ πάνω στους λαούς του κόσμου είναι η δύναμη που εμείς οι ίδιοι τους παραχωρούμε. Το μόνο που χρειάζεται για να το διορθώσει και να σταματήσει το NWO στα ίχνη του είναι οι άνθρωποι του κόσμου να σταθούν ενωμένοι σε μια πράξη μη βίας, μη συμμόρφωσης. Μια απλή περίπτωση του No Sir, δεν θα το κάνουμε άλλο. Είναι τόσο απλό.

Αποσπάσματα: TheCrowHouse.com / Βίντεο: BitChute.com

Γ.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.