Οι δηλώσεις Ν. Ξυδάκη μια ακόμη ευκαιρία να διαπιστώσουμε ποιοι είναι δοσίλογοι και απάτριδες

Η διάβρωση που επί τόσα χρόνια η ΝΤΠ έχει επιβάλλει στους λαούς και στην πατρίδα μας είναι πλέον οφθαλμοφανής.

Νίκος Ξυδάκης

Ένα σχόλιο στον Σκαϊ, μια εκ βαθέων εξομολόγηση ενός πολιτικού που εξ όψεως και μόνο φαίνεται συμπαθής και τίμιος άνθρωπος ήταν αρκετή για να εκραγούν και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους τα μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησης όπως ο Λοβέρδος (θυμηθείτε τα λόγια του σαν υπουργός Υγείας «και δεν πεθαίνουν κι όλας» εννοούσε τα γερόντια), ο Βενιζέλος, (θυμηθείτε τον να βροντάει τη γροθιά του και να απειλεί στην εκπομπή του Χατζηνικολάου «Στον Ενικο»), η Ντόρα, ο Άδωνης («εγώ δεν φεύγω ποτέ από το ΛΑΟΣ, μόνο τρελοί μπορούν να ισχυρισθούν κάτι τέτοιο»), η Διαμαντοπούλου (μεγάλη Bildeberger), και πλήθος άλλων.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στους υποστηρικτές του Συστήματος, τα ποντίκια που κατά δεκάδες και εκατοντάδες εργάζονται στα θεμέλια του Συστήματος παίζοντας ο καθένας τον μακάβριο ρόλο που τους έχει ανατεθεί για να στηρίξουν την παγκοσμιοποίηση σαπίζοντας και ροκανίζοντας τις ρίζες και τα θεμέλια της Ελλάδας.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους, τους μεγαλο- καρχαρίες επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές λαθρέμπορους πετρελαίου που αδίστακτοι αγοράζουν το ακατέργαστο ακόμη κι από τον ISIS, τους τραπεζίτες τύπου Στουρνάρα, Παπαδήμου, Προβόπουλο, Σάλα,  και  ένα απίθανο πλήθος σκουληκιών που διαβρώνουν ό,τι ελληνικό, ό,τι ορθόδοξο, ό,τι πατριωτικό, αυθεντικό και γνήσιο ιδανικό.

 Στην ουσία κάνουν το ίδιο με όποιον βάλει στο μάτι η παγκοσμιοποίηση και για τους Χριστιανούς οι οπαδοί της Νέας Εποχής (ή αλλιώς New World Order) τα μίσθαρνα όργανα του Αντιχρίστου που ετοιμάζουν τη μετατροπή των λαών σε άβουλα σφραγισμένα σαν αρνιά όντα.

Προετοιμάζουν τις συνθήκες, προλειαίνουν το έδαφος για τον Ερχομό του Αντιχρίστου.

Συμβαίνει κατά τη γνώμη μας το ίδιο με αυτά που υφίσταται ένας τυχάρπαστος μεγαλοεπιχειρηματίας που δεν ελέγχεται όπως φαίνεται από το Σύστημα της ΝΤΠ στις ΗΠΑ και με τα εκατομμύρια του χωρίς την υποστήριξη των φονιάδων της ανθρωπότητας τους πήρε την προεδρία μέσα από τα χέρια. Μέσα από τα χέρια ενός αρχιεγκληματία Μπαράκ Ομπάμα που με την υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές αρχιδολοφόνο Χίλαρι Κλίντον έβαλαν φωτιές στη Μέση Ανατολή και βοήθησαν τόσο αυτοί όσο και οι προκάτοχοί τους, τον ΙSIS να αντρειωθεί με όπλα και στρατιωτική εκπαίδευση ώστε να απειλεί τους αθώους πολίτες (όχι τους καλοπροστατευμένους πισινούς των πολιτικών της αντίχριστης Παγκοσμιοποίησης)  σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων των Αμερικανών πολιτών.

Οι αναγνώστες μας δεν χρειάζεται να σκεφτούν πολύ ή να ψάξουν για βαθυστόχαστα επιχειρήματα. Είναι ηλίου φαεινότερο τι ακριβώς συμβαίνει στα επίγεια. Όλος ο παγκόσμιος νεοταξίτικος τύπος κράζει και βρυχάται εναντίον του Τραμπο και καλεί τους πλανεμένους, ευπηρέαστους, χωρίς γνώση και συνείδηση νέους και νέες εναντίον του ρατσιστή, του σεξιστή, του ξενόφοβου, του ομοφιλόφοβου, και σε λίγο θα μας πουν του παιδοφιλόφοβου, κτηνοβατόφοβου Ντόναλντ Τραμπ.

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να τον εκμηδενίσουν και να τον εξουθενώσουν. Ο αστείος Ομπάμα, αν και ξεδοντιασμένος πρώην πρόεδρος, ηγείται του anti-Trump κινήματος και ενθαρρύνει τη νεολαία των ΗΠΑ και τους απολίτικους διανοούμενους εκτός από τους μασόνους και σιωνιστές που ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο τους, να εξεγερθούν ενάντια στον «φασίστα» Donald Trump. Χτες έδωσε άλλη μια εντολή στη γερουσία στην οποία την πλειοψηφία την έχουν οι δημοκρατικοί. Αρνήθηκαν έτσι για να προκαλέσουν σύγχυση και περισσότερη βαβούρα τους υποψηφίους που ο Τραμπ επέλεξε για Υπουργό Υγείας και Οικονομικών. Δυο από τα σπουδαιότερα υπουργεία. Φυσικά δεν θα τους περάσει· τελικά μετά από ταλαιπωρία ενός μηνός, θα επανέρθει το θέμα και στα δύο Σώματα Γερουσία και Βουλή των αντιπροσώπων και σύμφωνα με την αμερικάνικη νομοθεσία θα εκλεγούν οι επιλεγμένοι από τον πρόεδρο. Όμως βαβούρα να γίνεται.

Όλα αυτά βοηθούν στην κατανόηση του δράματος που παίζεται τόσο στη χώρα μας όσο και στον πλανήτη. Οι Σιωνιστές, οι Μασόνοι, οι Τριμερίτες και τα μόνιμα μέλη της Λέσχης  Μπίλντεμπεργκ κατάλαβαν ότι το όνειρο της μαρξιστικής ουτοπίας, η αταξική κοινωνία, δεν περνάει άλλο, δεν πέτυχε καν να κλονίσει την πίστη του ορθόδοξου ρωσικού λαού παρά τους διωγμούς των ένθερμων υλιστών, και αποφάσισαν να τον καταργήσουν. Στη θέση του θα τοποθετούσαν ένα παγκόσμιο αυστηρά κλειστό και απόλυτα προστατευόμενο σύστημα αγορών, χρηματοπιστωτικών οίκων και τραπεζιτών α λα Ρόθτσάϊλντ, Ρόκφελερ, Τζωρτζ Σόρος, Άλλαν Γκρήνσπαν, και άλλους δράκουλες ή σαρκοφάγους δεινόσαυρους των λαών.

Οι παγκοσμιοποιητές δεν ξέρουν τίποτα, στο ρόλο της στρουθοκαμήλου

Αυτά πάντα με οδηγό και σύμβουλο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης επιβάλλουν την εξουσία τους πλανητικά δια της βίας, των πολέμων, (εμφυλίων και μη), με τον αποκλεισμό (embargo) τροφίμων, φαρμάκων κ.λπ. αγαθών των ασυμβίβαστων Εθνών και λαών, (καταδικάζοντάς ολόκληρα Έθνη σε θάνατο εκ πείνας ή ασθενειών) με την προώθηση δικτατοριών, όπως στην Αίγυπτο του δικτάτορα Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και στη Σαουδική Αραβία της επάρατης ισλαμοπροδοτικής δυναστείας των αλ Σαούντ (η οποία μετέτρεψε την Σαουδική Αραβίας σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και τυφλό όργανο της CIA) με σκοπό να κυριαρχήσει πλανητικά μια ιδιόμορφη οικονομική χούντα που θα ορίζει κάθε πολίτη με μια ηλεκτρονική κάρτα με πρωτοστάτη τον Μεγάλο Αδερφό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη λοιπόν είναι μια ευκαιρία   για να καταγράψουν με χαρτί και καλαμάρι οι αναγνώστες τους νεοταξίτες πολιτικούς μας και όλους τους συμπαρομαρτούν τες δημοσιογράφους, και τους λοιπούς δοσίλογους γερμανοτσολιάδες που ήδη αναφέραμε.

Ιδιαίτερα κάνουμε έκκληση  στους στενούς μας φίλους να καταγράψουν τα ονόματα αυτών που εκφράζονται εναντίον των δηλώσεων Ξυδάκη μαζί με τις δηλώσεις τους, τα άρθρα του τύπου που αναφέρονται σ’ αυτούς καθώς και την ημερομηνία που εγράφησαν όπως και το κανάλι στο οποίο έδωσαν συνέντευξη και ποια ημέρα την έδωσαν. Θα μας χρειαστεί να γνωρίζουμε ποιοι είναι υπέρ  της υποταγής της πατρίδας στους ξένους επικυρίαρχους, τη ΝΤΠ και της διαιώνισης τόσο του χρέους, όσο και της δουλείας στο ευρωνόμισμα και στη μαφιόζικη παγκοσμιοποιητική φράξια της Ευρωπαϊκής Ένωσης[1].   

Παρακαλούμε να το κάνετε όπως και να προωθήστε το άρθρο τούτο σε γνωστούς πατριώτες και αντινεοταξίτες Έλληνες κι Ελληνίδες.

[1]Να λάβουμε υπόψη ότι πολλοί εκ των μελών του ΛΑΕ αλλά και ο Αλαβάνος σε συνέντευξή του στρέφονται κατά του Τραμπ, θεωρώντας τον αποσταθεροποιητή και επικίνδυνο για την παγκόσμια ισορροπία. Τούτο σημαίνει ότι και οι αντιμνημονιακοί πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να είναι παγκοσμιοποιητές και νεοταξίτες. Να μου το θυμόσαστε ότι η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής ανήκει σ’ αυτούς. Βλέπε συνέντευξη Αλαβάνου στο ΑRT στην εκπομπή Αρτηρία στις 31/1/2017

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Μαρια Κ. στο 2 Φεβρουαρίου, 2017 στις 2:27 μμ
    • Απάντηση

    Κ.Ευαγγελάτο, να κοιτάζετε πρωτα τη δουλεια σαςκαι το επαγγελμα σας, κι επειτα τα πολιτικα. Η δουλεια σας ειναι να βοηθατε τους ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα προβληματα και που βρισκονται στον κοσμο τους, κι οχι να ασχολειστε με την πολιτικη. Κοιταξτε πρωτα να βοηθειστε τη μανα μου να λυσει τα σοβαρα προβληματα συνεννοησης κι επικοινωνιας που εχει με τους συγγενεις της, κι επειτα ν΄’ασχολειθειτε με την πολιτικη και με ο,τι αλλο σας αρεσει!!!!

    1. Αγαπητή μου Μαρία 40 χρόνια κοιταγα τη δουλειά μου και η πολιτεία και το Σύστημα δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μου καταστρέφουν κάθε προσπάθεια. Το έχω γράψει επανειλημμένως και ιδιαίτερα σε 5 συνέχειες στο πως το Σύστημα και η ΝΤΠ προωθεί τα δικά της πετυχημένα παιδιά, αναφέροντας δύσκολες για μένα και τρίτους, λεπτομέρειες. Τώρα μάλιστα που μελετώ κι επεξεργάζομαι τα θέματα της Υγείας κατανοώ πόσο τραγικά μοιραίος είναι ο τρόπος που το υλιστικό αστικό σύστημα συμπεριφέρεται και θεραπεύει τους ασθενείς χωρίς να τους σέβεται, αλλά τους βλέπει σαν μια πηγή κέρδους. Αν εσύ έχεις προβλήματα με τη μητέρα σου δεν θα στα λύσει η δια της βίας προσαγωγή της στην ψυχαναλυτική πολυθρόνα ή κλίνη αν προτιμάς. Τι ρωτάς αν το νιώθει αναγκαίο; Τι ρωτάς αν έχει τη διάθεση να ψυχαναλυθεί για τρία χρόνια πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό; Μάθε πως τα προβλήματα με τους άλλους λύνονται από μας κι όχι να περιμένουμε να μας τα λύσουν οι άλλοι, αυτοί που αντιπαθούμε και πιθανώς μας κάνουν να υποφέρουμε με τη δική τους νεύρωση. Εσύ τι κπάνεις για να ξεπεράσεις τη δική σου νεύρωση και να μην σ’ αγγίζει η νεύρωση των άλλων; Κι αν θες η αστική, κονφορμιστική ψυχανάλυση και η φαρμακευτική αγωγή είναι μια μορφή πολιτικής για να κάνει τους ανθρώπους να συμβιβάζονται αντί να επαναστατούν στο Σύστημα. Γι’ αυτό έχω κηρυχθεί εξ αρχής αντιμέτωπός τους. Ποτέ δεν έγινα ούτε θα γίνω εκπρόσωπος των Rockfeller’s Medicine Μen. Ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις την αντίστοιχη αναφορά, ολόκληρο βιβλίο στα αγγλικά. Μετάφρασέ το αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά και να ανοίξεις τα μάτια πολλών.

        • Μαρια Κ. στο 3 Φεβρουαρίου, 2017 στις 9:04 πμ
        • Απάντηση

        Επιβαλλεται η μανα μου να στραφει σε ειδικο για δικη της βοηθεια και φυσικα και ειναι αναγκαιο να λυσει τα σοβαροτατα προβληματα επικοινωνιας και συνεννοησης που εχει με ους αλλους, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ Μ’ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Οσο για μενα, αν θελετε να μαθετε, εγω ειμαι ειμαι μια χαρα και δεν εχω απολυτως καμια νευρωση!!! Ποιος σας ειπε εσας οτι εχω εγω νευρωση???? κι απο που κι ως που εχετε βγαλει ενα τετοιο συμπερασμα για μενα οτι εχω εγω νευρωση τωρα αυτον τον καιρο???? Μαλλον, εσεις ο ιδιος εχετε ΚΑΠΟΙΑ νευρωση στο δικο σας κεφαλι γιατι δεν εχετε ιδεα για πραγματα αυτονοητα, και ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ που εχασα πολυτιμο χρονο μαζι σας αρκετο καιρο τωρα!!!! ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠ’ΤΟ ΘΕΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

        1. Όπως δεν υπάρχει άνθρωπος αναμάρτητος παρά μόνο ο Θεός, το ίδιο δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς νεύρωση. Όλοι μας είμαστε λίγο ή πολύ νευρωσικοί. Όλοι μας είμαστε βεβαρυμένοι ακόμη και από τους γονείς μας, με κλίση προς το αρνητικό και τη νεύρωση. Γι’ αυτό ο καθένας έχει ανάγκη τον άλλον και οι ψυχολόγοι, οι ψυχαναλυτές βοηθούν με το να αναγνωρίσει κανείς την νεύρωσή του κι αν μπορεί να τη μειώσει ή ακόμη καλλίτερα να απαλλαγή από αυτήν. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΥΡΩΣΗ γιατί έχουν αφοσιωθεί στην συνομιλία τους με τον ΘΕΟ μέσω της προσευχής και απαλλαγεί από τις ανάγκες του κόσμου τούτου. Σεξ, ανωμαλίες στο σεξ, χρήμα, ακόρεστη ανάγκη γι’ αυτό, εγωϊσμός, αλαζονεία που μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε την νεύρωσή μας και το χειρότερο την προβάλλουμε στους άλλους. Μόνο η ταπείνωση μας σώζει από αυτή. “Όποιος ταπεινώνει τον εαυτό υψωθήσεται και όποιος τον υψώνει ταπεινωθήσεται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.