Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΡΟΚΡΙΤΗΣ ΤΡΑΜΠ έδωσε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «GAVI» του Μπιλ Γκέιτς μέσω της…USAID!!!
Αυτό που ο Τραμπ και ο Μασκ δεν μας λένε προς όλους είναι ότι η πρώτη κυβέρνηση του Τραμπ έδωσε…ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον Μπιλ Γκέιτς για το…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ και…ΨΕΥΤΙΚΟ «πρόγραμμα εμβολίων», GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization, Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση) από την Άνοιξη του 2020 και μετά!!! Μιλάμε για το ΙΔΙΟ εμβολιαστικό πρόγραμμα που έχει…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! Για να είμαστε δίκαιοι όχι ότι όλα τα εμβόλια βλάπτουν. Μόνο τα αδοκίμαστα mRNA είναι τα επικίνδυνα.
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Φεβ. 2025 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
Πώς θα μπορούσε κάποιος στα καλά του να συνεχίσει να υποστηρίζει και να παίρνει στα σοβαρά εκείνο το…ΤΕΡΑΣ στον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ είναι κάτι το οποίο ξεπερνά ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, υπηρετεί τους Εβραίους και τα συμφέροντα της ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ ούτε για την Αμερική ούτε για τον κόσμο γενικότερα, επειδή υπηρετεί μια πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ατζέντα που, αφενός, περιλαμβάνει κάποια καλά και θετικά πράγματα αλλά, από την άλλη, κάνει ΚΑΙ πολλά…ΚΑΚΑ!
Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ -για αυτούς που έχουν…ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ να βλέπουν– είναι το γεγονός πως ΗΔΗ εηί της δεύτερης θητείας του ως προέδρου, ο Τραμπ επιδεικνύει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ιδίως σε σχέση με την περιβόητη ΜΚΟ… USAID!!!
Για παράδειγμα, ο Έλον Μασκ προσποιείται ότι “τακτοποιεί” τα οικονομικά του κράτους “χτυπώντας” -υποτίθεται!- την άκρως σπάταλη ΜΚΟ USAID ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι…Ο ΙΔΙΟΣ που έχει πάρει εκατομμύρια από αυτήν για την κατασκευή δορυφόρων για τη SpaceX για να τους στείλει στην…ΟΥΚΡΑΝΙΑ για τον πόλεμο εκεί!
Διαβάστε, επίσης, Ο Μασκ προσποιείται ότι «τακτοποιεί» τα οικονομικά της κυβέρνησης, αλλά πήρε χρήματα ο ΙΔΙΟΣ από την…USAID για τη SpaceX!!! για περισσότερα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΚΕΙ!…
Αυτό που ο Τραμπ και ο Μασκ δεν μας λένε όλους είναι ότι η πρώτη κυβέρνηση του Τραμπ έδωσε…ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον Μπιλ Γκέιτς για το…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ και…ΨΕΥΤΙΚΟ «πρόγραμμα εμβολίων», GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization, Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση) από την Άνοιξη του 2020 και μετά!!! Μιλάμε για το ΙΔΙΟ εμβολιαστικό πρόγραμμα που έχει…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο χαρακτηριστικό είναι ότι τα χρήματα διοχετεύθηκαν μέσω της προαναφερθείσας…USAID, την οποία ο Έλον Μασκ προσποιείται ότι εκθέτει δημόσια, κτλ!!! Αν ΑΥΤΟ δεν είναι ο ορισμός της…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ, τότε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ..ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ!!!
Δείτε τώρα τα παρακάτω για περισσότερα:
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Γεωργία, διαβάζουμε τα ακόλουθα από ανάρτησή τους από τον Ιούνιο του 2020, δηλαδή…ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ:
Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ των ΗΠΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19
Από την Πρεσβεία των Η.Π.Α. ΤΒΙΛΙΣΗ
25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δωρίσει 1,16 δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον στη Gavi, την Vaccine Alliance, για την πρόληψη της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών παγκοσμίως.
Ο Πρόεδρος Τραμπ παρείχε μια δήλωση υποστήριξης για τον Γκάβι (GAVI) στη δημόσια διάσκεψη υπόσχεσης του Γκάβι, που διοργανώθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο, στις 4 Ιουνίου.
Η Bonnie Glick, αναπληρώτρια διαχειριστής του Οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID), ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη δωρεά που έγινε ποτέ από τις ΗΠΑ στο Gavi. Η πολυετής δέσμευση αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη συνεργασία των ΗΠΑ με άλλες χώρες για τη μείωση της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών που μπορούν να αποφευχθούν και την πρόληψη της υποχώρησης των κερδών στον εμβολιασμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.
«Η υποστήριξή μας αντανακλά την αμερικανική γενναιοδωρία και συμπόνια, αλλά καταδεικνύει επίσης την κατανόησή μας ότι η παγκόσμια ασφάλεια υγείας είναι μια συλλογική προσπάθεια», είπε η Γκλικ σε tweet στις 4 Ιουνίου. «Όπως έχει δείξει η τρέχουσα πανδημία, μια απειλή ασθένειας οπουδήποτε είναι απειλή ασθένειας παντού».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαθέσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια δολάρια για παγκόσμιες πρωτοβουλίες υγείας και ασφάλειας. ανάπτυξη εμβολίων, θεραπειών και διαγνωστικών για τον COVID-19· ανθρωπιστική βοήθεια· και ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης. Η δέσμευση των ΗΠΑ στον εμβολιασμό συμπληρώνει το έργο καινοτόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες που αγωνίζονται να βρουν εμβόλιο και θεραπείες για τον COVID19.
Το Gavi, που ξεκίνησε το 2000, με αρχική επένδυση 750 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, είναι μια συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που υποστηρίζει την ενίσχυση του παγκόσμιου συστήματος υγείας και την ανάπτυξη εμβολίων για μολυσματικές ασθένειες παγκοσμίως.
Στη δήλωσή της, η Glick είπε ότι η νέα χρηματοδότηση για το Gavi δείχνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ να ενισχύσει την παγκόσμια υποδομή εμβολίων που μπορεί να χρησιμεύσει ως θεμέλιο για μελλοντικές προσπάθειες εμβολιασμού κατά του COVID-19. Τα χρήματα θα υποστηρίξουν το έργο της Gavi για την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών του κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει καλύτερη πρόσβαση σε ανοσοποίηση για ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλιο, όπως η ιλαρά, ο κίτρινος πυρετός και η διφθερίτιδα.
Η Gavi, η οποία βοηθά στον εμβολιασμό σχεδόν των μισών πιο ευάλωτων παιδιών στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα νέα σχέδια συνεργασίας με κατασκευαστές για να διασφαλίσει ότι οποιοδήποτε μελλοντικό εμβόλιο COVID-19 παράγεται σε επαρκείς ποσότητες για δίκαιη πρόσβαση σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.
Αρκετές συνεργασίες των ΗΠΑ δοκιμάζουν ήδη εμβόλια COVID-19 σε ανθρώπους για να διασφαλίσουν ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Η Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης των ΗΠΑ (BARDA) υποστηρίζει οικονομικά την ανάπτυξη αρκετών υποψηφίων εμβολίων για τον COVID-19.
Η BARDA ανακοίνωσε πρόσφατα οικονομική στήριξη 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη βρετανο-σουηδική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca για την παραγωγή 300 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου COVID-19 για τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την παράδοση να ξεκινά στα τέλη του 2020, υπό την προϋπόθεση ότι το εμβόλιο αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές. Η AstraZeneca αναπτύσσει το πιθανό εμβόλιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση «όλης της Αμερικής», υποστηρίζει επίσης την έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων στο σπίτι. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την 1η Ιουνίου ένα συμβόλαιο 628 εκατομμυρίων δολαρίων με την Emergent BioSolutions, με έδρα το Μέριλαντ, για την αύξηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης και παραγωγής εμβολίων.
Η BARDA συνεργάζεται επίσης με παραγωγούς σύριγγας και γυάλινων φιαλιδίων για να αυξήσει την παραγωγή των στοιχείων που απαιτούνται για τη χορήγηση ενός εμβολίου COVID-19, μόλις εντοπιστεί ένας ασφαλής και αποτελεσματικός υποψήφιος.
Πηγή: https://ge.usembassy.gov/u-s-funding-of-global-health-strengthens-covid-19-fight-june-25/
ΕΠΙΣΗΣ, δείτε τώρα την παρακάτω ανάρτηση από την ιστοσελίδα της ίδιας της GAVI που δημοσιεύτηκε εκεί τον…ΦΕΒΟΥΑΡΙΟ του 2020 ΠΑΛΙ ΕΠΙ…ΤΡΑΜΠ:
Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την Gavi με σύσταση 1,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, τετραετής δέσμευση
–Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) ανακοίνωσε δέσμευση 1,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση για τη Gavi, τη Συμμαχία Εμβολίων για τα οικονομικά έτη 2020 έως 2023…
-Ο Gavi στοχεύει να εμβολιάσει 300 εκατομμύρια επιπλέον παιδιά, σώζοντας περισσότερες από 7 εκατομμύρια ζωές
-Dr Seth Berkley: Ο Gavi προωθεί τη βιώσιμη ιδιοκτησία της χώρας και ενισχύει την παγκόσμια ασφάλεια υγείας
Ουάσιγκτον, DC, 10 Φεβρουαρίου 2020 – Η Gavi, η Συμμαχία Εμβολίων, χαιρετίζει την ανακοίνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να δεσμεύσει 1,16 δισεκατομμύρια δολάρια στη Συμμαχία για τα οικονομικά έτη 2020 έως 2023, υπερβαίνοντας την προηγούμενη δέσμευσή της το 2015. Οι δεσμεύσεις του Προέδρου2 αφορούν σήμερα το αίτημα του προϋπολογισμού1 Έγκριση από το Κογκρέσο.
«Αυτή η ανακοίνωση είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για την αποστολή και το μοντέλο της Gavi», δήλωσε ο Δρ Σεθ Μπέρκλεϊ, Διευθύνων Σύμβουλος της Gavi. «Θα μας βοηθήσει πολύ να οικοδομήσουμε τις επιτυχημένες προσπάθειές μας τα τελευταία 20 χρόνια για να παρέχουμε στα φτωχότερα, πιο ευάλωτα παιδιά στον κόσμο τα απαραίτητα εμβόλια που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν.Η υποστήριξη των ΗΠΑ θα μας επιτρέψει επίσης να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις χώρες να αποκτήσουν την κυριότητα των συστημάτων εμβολιασμού τους και να τα διατηρήσουν στο μέλλον, κάτι που είναι κεντρικό στο μοντέλο του Gavi».
Τον Ιούνιο του 2020, το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενήσει την τρίτη διάσκεψη δέσμευσης δωρητών της Gavi, όπου ηγέτες από όλο τον κόσμο θα ανακοινώσουν τις συνεισφορές τους για τον στρατηγικό κύκλο της Συμμαχίας 2021-2025, με στόχο να φτάσουν τουλάχιστον τα 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ συνολικά. Επιπλέον, οι αναπτυσσόμενες χώρες πρόκειται να πληρώσουν 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για τα δικά τους προγράμματα εμβολίων κατά την περίοδο 2021 έως 2025, καθώς και πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε κόστος παροχής υπηρεσιών εμβολιασμού, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη επένδυσή τους στον εμβολιασμό στην ιστορία.
Αυτή η υποστήριξη θα επιτρέψει στη Συμμαχία να εμβολιάσει επιπλέον 300 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σώζοντας περισσότερες από 7 εκατομμύρια ζωές. Εκτός από τα 760 εκατομμύρια επιπλέον παιδιά που εμβολιάστηκαν από την κυκλοφορία του Gavi το 2000 και τους εκτιμώμενους 13 εκατομμύρια θανάτους που αποφεύχθηκαν, ο οργανισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο να εμβολιάσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο παιδιά μέχρι το τέλος του 2025.
«Ο εμβολιασμός είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να σωθούν ζωές, να βελτιωθεί η υγεία και να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ευημερία στις αναπτυσσόμενες χώρες και καθιστά τον κόσμο λιγότερο ευάλωτο σε μεγάλης κλίμακας εστίες ασθενειών που μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα γρήγορα και να απειλήσουν ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Berkley. «Γι’ αυτό η επένδυση στο Gavi από δωρητές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι τόσο κρίσιμη για την παγκόσμια ασφάλεια υγείας».
Ο Gavi προτρέπει επίσης το Κογκρέσο να συνεχίσει την ισχυρή δέσμευσή του για τη χρηματοδότηση άλλων κρίσιμων παγκόσμιων αναγκών υγείας και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων για την υγεία της μητέρας και του παιδιού. Η ηγεσία των ΗΠΑ στον τομέα της παγκόσμιας υγείας έχει συμβάλει στην επίτευξη εξαιρετικής προόδου τις τελευταίες δεκαετίες και οι ΗΠΑ πρέπει να συνεχίσουν να χτίζουν σε αυτή τη δυναμική τα επόμενα χρόνια. Δουλεύοντας μαζί, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Gavi μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των παιδιών από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και να κάνουν τον κόσμο ένα ασφαλέστερο και υγιέστερο μέρος.
Σημειώσεις προς τους συντάκτες
Σχετικά με το Gavi, την Vaccine Alliance
Η Gavi, η Vaccine Alliance είναι μια συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που βοηθά τον εμβολιασμό των μισών παιδιών του κόσμου ενάντια σε μερικές από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο. Από την έναρξή του το 2000, το Gavi βοήθησε στην ανοσοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς –πάνω από 760 εκατομμύρια παιδιά– και απέτρεψε περισσότερους από 13 εκατομμύρια θανάτους, συμβάλλοντας στο μισό της παιδικής θνησιμότητας σε 73 αναπτυσσόμενες χώρες. Ο Gavi διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο στη βελτίωση της παγκόσμιας ασφάλειας υγείας υποστηρίζοντας συστήματα υγείας καθώς και χρηματοδοτώντας παγκόσμια αποθέματα για εμβόλια Έμπολα, χολέρα, μηνιγγίτιδα και κίτρινο πυρετό. Μετά από δύο δεκαετίες προόδου, ο Gavi επικεντρώνεται τώρα στην προστασία της επόμενης γενιάς και στην προσέγγιση των ανεμβολίαστων παιδιών που εξακολουθούν να μένουν πίσω, χρησιμοποιώντας καινοτόμα οικονομικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας –από drones έως βιομετρικά– για να σώσει εκατομμύρια περισσότερες ζωές, να αποτρέψει τα κρούσματα προτού εξαπλωθούν και να βοηθήσει χώρες στο δρόμο προς την αυτάρκεια. Μάθετε περισσότερα στο www.gavi.org και συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και Twitter.
Η Συμμαχία Εμβολίων συγκεντρώνει κυβερνήσεις αναπτυσσόμενων χωρών και χορηγών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τη UNICEF, την Παγκόσμια Τράπεζα, τη βιομηχανία εμβολίων, τεχνικούς φορείς, την κοινωνία των πολιτών, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και άλλους εταίρους του ιδιωτικού τομέα. Δείτε την πλήρη λίστα των κυβερνήσεων χορηγών και άλλων κορυφαίων οργανισμών που χρηματοδοτούν το έργο του Gavi εδώ.
Δείτε τώρα το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο που δημοσίευσε η ίδια η GAVI το…2017, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;!:
Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ της USAID ΣΤΗ GAVI, ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΠΗΓΗ >> https://greeknewsondemand.com/2025/02/11/%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%83-%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%ba%ce%b1/
Το ίδιο άρθρο στα αγγλικά:
MEGA HYPROCRITE TRUMP Gave BILLIONS to Bill Gate’s Lethal Vaccine Program “GAVI” Via…USAID!!!
-by John Kountouris | Los Angeles | Feb. 09, 2025 |Find me on social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
How anyone in their right mind could continue to both support and take seriously that MONSTER in the White House Donald Trump is beyond me.
He, OBVIOUSLY, serves the Jews and the interests of the New World Order elite and doesn’t give a DAMN about either America or the world because he’s carrying our a very SPECIFIC agenda that, on the one hand, includes doing some good things (i.e., banning trannies for women’s sports, cutting out-of-control spending, getting rid of vaccine mandates for the military, etc.), yet, on the…OTHER HAND, he does other things that …NEGATE ALL THAT (has homosexuals running key positions in his government that support LGBTQ policies, just bought 2…BILLION doses of the Pfizer and Moderna DEATH JABS, supports CRIMINAL ISRAEL which is committing GENOCIDE and so much more!).
But what’s even more GLARING about Trump’s second administration is his OVERT…HYPOCRICY, namely, with regards to USAID.
For example, Elon Musk is pretending to “tidy up” government finances by “cracking down” -supposedly!- on the notorious NGO US AID, yet…HE HIMSELF took millions from it manufacture satellites for SpaceX to send to…UKRAINE for the war there!
Read, also, Elon Musk pretends to “tidy up” the government’s finances via DOGE, yet took money HIMSELF from…USAID for SpaceX!!! for more…
BUT WE DON’T STOP THERE!…
What Trump and Musk , though, are not telling us all is that Trump’s own first administration gave…BILLIONS to BILL GATES…LETHAL and…FAKE “vaccine program,” GAVI, starting in the Spring of 2020 and on! We are talking about the SAME “vaccine” program that has…MURDERED MILLIONS AND MILLIONS WORLDWIDE!!!
But what’s even more telling is that the money was funneled via the aforementioned…USAID which Elon Musk is pretending to expose!!! If THIS is not the definition of…HYPOCRACY and DECEPTION then I DO NOT KNOW WHAT IS!!!
WAKE UP, PEOPLE!!! YOUR BEING PLAYED FOR FOOLS!!!
See now the following for more:
According the website of the US Embassy on Georgia, we read the following from a post of their from June 2020, meaning, UNDER TRUMP:
U.S. FUNDING OF GLOBAL HEALTH STRENGTHENS COVID-19 FIGHT
JUNE 25, 2020
The United States has donated $1.16 billion more to Gavi, the Vaccine Alliance, to prevent the spread of infectious diseases worldwide.
President Trump provided a statement of support for Gavi at the public Gavi pledge conference , hosted by the United Kingdom, on June 4.
Bonnie Glick, deputy administrator of the U.S. Agency for International Development (USAID), announced this as the largest ever U.S. donation to Gavi. The multi-year commitment reflects the ongoing U.S. collaboration with other countries to reduce the spread of preventable infectious diseases, and prevent a backslide in immunization gains during the COVID-19 pandemic.
“Our support reflects American generosity and compassion, but it also demonstrates our understanding that global health security is a collective effort,” Glick said in a June 4 tweet. “As the current pandemic has demonstrated, a disease threat anywhere is a disease threat everywhere.”
The United States has allocated more than $12 billion for global health-security initiatives; development of COVID-19 vaccines, therapies and diagnostics; humanitarian aid; and emergency preparedness. The U.S. commitment to immunization complements the work of innovators in the United States and other countries who are racing to find a vaccine and treatments for COVID19.
Launched in 2000, with an initial $750 million investment from the Bill and Melinda Gates Foundation, Gavi is a public-private partnership that supports global health-system strengthening and vaccine deployment for infectious diseases worldwide.
In her statement, Glick said new funding for Gavi shows the U.S. government’s efforts to strengthen the global vaccine infrastructure that can serve as a foundation for future COVID-19 vaccination efforts. The money will support Gavi’s work in advancing innovative approaches to meet the world’s development needs. That includes better access to immunization for vaccine-preventable diseases including measles, yellow fever and diphtheria.
Gavi, which helps vaccinate nearly half the world’s most vulnerable children, recently announced new plans to work with manufacturers to ensure that any future COVID-19 vaccine is produced in sufficient quantities for equitable access to low- and middle-income countries.
Several U.S. partnerships are already testing COVID-19 vaccines in humans to ensure they are safe and effective. The U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) is financially supporting development of several COVID-19 vaccine candidates.
BARDA recently announced $1.2 billion in financial support for the British-Swedish pharmaceutical company AstraZeneca to produce 300 million doses of a COVID-19 vaccine for the United States, with delivery to start by the end of 2020, provided the vaccine proves safe and effective in clinical trials. AstraZeneca is developing the potential vaccine in partnership with Oxford University.
Meanwhile, the U.S. government, using an “all of America” approach, is also supporting vaccine research and development at home. The government on June 1 announced a $628 million contract with Emergent BioSolutions, based in Maryland, to increase vaccine development and manufacturing capacities.
BARDA is also working with syringe and glass-vial producers to increase production of the elements needed to deliver a COVID-19 vaccine, once a safe and effective candidate is identified.
Source: https://ge.usembassy.gov/u-s-funding-of-global-health-strengthens-covid-19-fight-june-25/
ALSO, see now the following post from GAVI’s own website that was published there in…FEBUARY of 2020, AGAIN, UNDER…TRUMP:
United States endorses Gavi with recommendation of US$ 1.16 billion, four-year commitment
- –The United States Agency for International Development (USAID) has announced a commitment of US$ 1.16 billion in funding for Gavi, the Vaccine Alliance for fiscal years 2020 to 2023
- –Gavi aims to immunise 300 million additional children, saving more than 7 million lives
- –Dr Seth Berkley: Gavi advances sustained country ownership and strengthens global health security
Washington, DC, 10 February 2020 – Gavi, the Vaccine Alliance, welcomes the US Administration’s announcement to commit US$ 1.16 billion to the Alliance for the fiscal years 2020 to 2023, exceeding its previous pledge in 2015. The commitment appeared in the President’s Fiscal Year 2021 budget request today and is subject to Congressional approval.
“This announcement is an important vote of confidence for Gavi’s mission and model,” said Dr Seth Berkley, Gavi’s CEO. “It will go a long way to help us build on our successful efforts over the last 20 years to provide the poorest, most vulnerable children in the world with the essential vaccines they need to survive and thrive. US support will also allow us to continue helping countries take ownership of their immunisation systems and sustain them in the future, which is central to Gavi’s model.”
In June 2020, the United Kingdom will host Gavi’s third donor pledging conference, where leaders from around the world will announce their contributions for the Alliance’s 2021 to 2025 strategic cycle, aiming to reach at least US$ 7.4 billion in total. In addition developing countries are set to pay US$ 3.6 billion towards their own vaccine programmes during the 2021 to 2025 period, as well as over US$ 6 billion in immunisation service delivery costs, making it their largest investment in immunisation in history.
This support will make it possible for the Alliance to immunise an additional 300 million people during this period, saving more than 7 million lives. In addition to the 760 million additional children immunised since Gavi’s launch in 2000 and the estimated 13 million deaths averted, the organisation is on track to vaccinate more than 1 billion children by the end of 2025.
“Immunisation is among the most cost-effective ways to save lives, improve health and ensure long-term prosperity in developing countries, and it makes the world less vulnerable to large-scale disease outbreaks that can cross borders rapidly and threaten the entire world,” Berkley added. “That’s why investment in Gavi from donors like the United States is so critical to global health security.”
Gavi also urges Congress to continue its strong commitment to fund other critical global health and development needs, including maternal and child health programs. US leadership on global health has helped bring about extraordinary progress in recent decades and the US must continue to build on that momentum in the years to come. Working together, the United States and Gavi can help protect children from vaccine-preventable diseases and make the world a safer and healthier place.
Notes to editors
About Gavi, the Vaccine Alliance
Gavi, the Vaccine Alliance is a public-private partnership that helps vaccinate half the world’s children against some of the world’s deadliest diseases. Since its inception in 2000, Gavi has helped to immunise a whole generation – over 760 million children – and prevented more than 13 million deaths, helping to halve child mortality in 73 developing countries. Gavi also plays a key role in improving global health security by supporting health systems as well as funding global stockpiles for Ebola, cholera, meningitis and yellow fever vaccines. After two decades of progress, Gavi is now focused on protecting the next generation and reaching the unvaccinated children still being left behind, employing innovative finance and the latest technology – from drones to biometrics – to save millions more lives, prevent outbreaks before they can spread and help countries on the road to self-sufficiency. Learn more at www.gavi.org and connect with us on Facebook and Twitter.
The Vaccine Alliance brings together developing country and donor governments, the World Health Organization, UNICEF, the World Bank, the vaccine industry, technical agencies, civil society, the Bill & Melinda Gates Foundation and other private sector partners. View the full list of donor governments and other leading organizations that fund Gavi’s work here.
See now the following fact sheet that GAVI itself published in…2017, WHAT MORE DO PEOPLE NEED?!:
USAID’S INVESTMENT TO GAVI, THE VACCINE ALLIANCE
In 2017, an estimated 19.9 million infants worldwide were not reached with routine immunization. Delivering vaccinations is one of the most cost-effective ways to save lives, protect communities from infectious diseases, and improve health to ensure long-term prosperity and economic growth. Created in 2000, Gavi, the Vaccine Alliance, is an international organization that brings together the public and private sectors with the shared goal of creating equal access to vaccines for children, wherever they live.
See the rest here:
https://2017-2020.usaid.gov/sites/default/files/documents/1864/GAVI_factsheet_4_16-508.pdf
USAID, Bill Gates, GAVI, Elon Musk, Trump, Donald Trump, vaccines, COVID vaccines
Πρόσφατα Σχόλια