Αν δεν είσαι έτοιμος να εξεγερθείς ζήσε σκλάβος!

Σκλαβία με δέλεαρ το ευρώ

 

 

Αν δουλεύεις μόνο για να πλρώνεις τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, το δάνειό σου, τη ΔΕΗ, το νερό, το Ίντερνετ που στο επέβαλλαν έτσι κι αλλιώς, τα κοινόχρηστα, τη θέρμανση το χειμώνα και κάπου-κάπου να τρως και καμιά φέτα ψωμί τότε συνειδητοποιείς ότι είσαι πληβείος στο έλεος μια παγκόσμιας δικτατορίας;

Δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά;. Το μυαλό σου δεν κόβει ντιπ για ντιπ; Σε κοιμήσανε με την κατανάλωση και τα εύκολα δάνεια που σου δίνανε;

Ε, λοιπόν τώρα ήρθε η ώρα να στα πάρουν χοντρά μαζί με τα παιδιά σου κι ότι με τόσους κόπους απέκτησες

 
Σου το λένε κατά πρόσωπο, κάναμε λάθος, σε όλα τα μνημόνια!! Εμείς όμως, από το 2010 καταβάλαμε (μόνο στο ΔΝΤ) τόκους περί τα 7 δις Ευρώ!!! Καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει; Εσύ πληρώνεις αυτοί δε δίνουν φράγκο. Σε δέσανε πισθάγκωνα με τα μνημόνια για ένα χρέος που εσύ δεν το έκανες αλλά οι παραγγελιοδόχοι τους.

Η Ελλάδα είναι η καλύτερη Αγελάδα της οικουμένης!! Αρκεί να εξαφανιστούν οι Έλληνες!!!

Ετοιμάσου για την έξοδο από το ευρώ και την Ευρώπη των συμμοριτών


Εδώ και τώρα, Δημοψήφισμα για συντεταγμένη έξοδο απο ΕΕ και Ευρώ πριν είναι πολύ αργά, για να βγούμε απ’ την αιώνια σκλαβιά!! Όπως έκανε η Μεγάλη Βρετανία και τους πήγε Να!

Μετά το Brexit το συνδικάτο των ευρωμαφιόζων (ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ το θυμάσαι;) αναγκάστηκαν να πάρουν 6mg Lexotanil έκαστος και ορκίστηκαν να μην αφήσουν άλλον λαό να ξεφύγει από τα ματωβαμμένα χέρια τους. Έξελθε ελληνικέ λαέ πριν σε εξέλθουν εκ του κόσμου τούτου!

Εσύ Έλληνα μας ενδιαφέρει τι κάνεις; Μένεις μόνος και ενημερώνεσαι από τους χαχόλους δημοσιογράφους της ΤιΒί;

Ενώσου με τους άλλους φτωχούς και πένητες ετοιμάσου για τη γενική εξέγερση κι όχι για μια διαμαρτυρία και πορεία την Ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η Παγκοσμιοποίηση βλέπει τα καμώματα των συνδικαλιστών και του ΠΑΜΕ και γελάει. Χαίρεται να βλέπει τις κοντόφθαλμες αντιδράσεις σου/τους. Κατουριέται από τα γέλια βλέποντας άλλους να συγκεντρώνονται στην Αθήνα στην Ομόνοια και άλλους στο Σύνταγμα, άλλους στην πολατεία Όλγας και άλλους στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Ετοιμάσου για απεργία διαρκείας με λειτουργικές καταλήψεις και παράτα τις ψευτοδιαμαρτυρίες της πλάκας! Μέχρι να γκρεμοτσακιστούν τα δωσίλογα καθίκια!

Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν  αυτά ψάξε και μάθε τα.Ύστερα φτιάξε μικρές ομάδες αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας κι ετοιμάσου για την γενική εξέγερση, όταν τα ρυάκια θα γίνουνε χείμαρροι και οι χείμαρροι τεράστιο ποτάμι που θα τους πνίξει

Ξεκουνήσου από την πολυθρόνα εδώ και τώρα!

Εμείς σου δίνουμε διέξοδο με μέτωπα, οργανώσεις, κινήσεις και αντιμνημονιακά κόμματα, ψάξε και βρες αυτό που σε εκφράζει και δραστηριοποιήσου. Αν θέλεις να μάθεις για όλα τούτα πάρε τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Γεώργιο Ευαγγελάτο 2610321374, 6978305217, κάνε σχόλιο στον ιστοτόπο αυτόν εδώ, ή στείλε γράμμα στο e-mail:evansgrp@hol.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.