Δεν αντέχονται άλλο, γκρεμοτσακίστε τους συμμετέχοντας στο ΕΠΑΜ.

Ψηφίζοντας και το 4ο μνημόνιο οι απαράδεκτοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να καταλάβουμε την ανάγκη δημιουργίας γερών, βασικών οργανώσεων κυρίως από το ΕΠΑΜ, μέσα στο λαό, για να τους ανατρέψουμε.

Αν δεν δικαστούν οι προδότες γερμανόφιλοι τσολάκογλου και δεν διαγράψουμε μονομερώς το χρέος είμαστε χαμένοι.

Το μόνο που μας μένει είναι ένα  νέο Σύνταγμα και να φύγουμε από την Ευρωζώνη και την επάρατη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακούστε τον πρώην πρέσβη στην Ελλάδα και συγγραφέα του βιβλίου “Η συνεισφορά του Κίσσιτζερ στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο” William Mallinson τι λέει για την μπόχα που βγάζει η Ελληνική Βουλή η οποία όχι μόνο προδίδει την Ελλάδα με τις αντισυνταγματικές εθνοπροδοτικές τους ενέργειες αλλά έφτασε στο σημείο να σαπίζει με τα μέτρα που έχει παίρνει και θα συνεχίσει το ίδιο βιολί, σε σημείο που να καταρρεύσουν τα θεμέλια του κράτους μας.

Ο Καθηγήτής και πρώην Βρετανός διπλωμάτης Wlliam Mallinson μιλά στο RT για την κατάσταση στην Ελλάδα, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το 4ο μνημόνιο επ΄ευκαιρία των διαδηλώσεων στην Αθήνα στις 18 Μαΐου 2017.

Το καινούργιο μνημόνιο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να οδηγεί σ’ ένα φαύλο κύκλο που καταλήγει στο ίδιο αρχικό πρόβλημα, τον αφανισμό και τη διάλυση του ελληνικού λαού. 

Ακούστε έναν ξένο φιλέλληνα που αγαπά την Ελλάδα και ξέρει πολύ καλά τι λέει:

http://https://www.youtube.com/watch?v=xxbHXUhPFb0

Λυπούμαστε αλλά άλλη λύση από ένα εθνοπατριωτικό, μη ταξικό, μη διεθνιστικό κόμμα εκτός ενάντια στις τευτονικές λογικές του Σόϊμπλε, από το ΕΠΑΜ δεν έχουμε να προτείνουμε κάτω από τις εκρηκτικές συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε τη στιγμή αυτή.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.