Απόψε, ώρα 19.30 στην Πάτρα Ομιλία Δημήτρη Καζάκη και Φώτη Λεπίδα. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

 

Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης θα διεξαχθεί ομιλια και συζήτηση για τα νεώτερα δεδομένα, την ψήφιση του 4ου Μνημονίου που οι ντόπιες μαριονέτες το αποκαλούν συμπληρωματικό, και τα αχαμνά για την Ελλάδα αποτελέσματα του Eurogroup, μιας άτυπης ομάδας μαφιόζων. 

Το απίθανο όσο και προσβλητικό για τον αφανιζόμενο οσονούπω ελληνικό λαό, ήταν ότι ο Υπουργός Οικονομικών του προτεκτοράτου των νομάδων περίμενε τις αποφάσεις της ευρωμαφίας απέξω, έτσι ταπεινά και απλά.

Κι όλα αυτά τα ανεχόμαστε διότι κατά τον κο Κουρουκλή “δεν είχαμε άλλη λύση”. Ο τυφλός είναι και νοητικο-πνευματικά θεότυφλος. Γι’ αυτό δεν βλέπει άλλη  λύση και κατ’ επέκταση τυφλώνει ολόκληρο τον ελληνικό λαό μαζί με όλο το πασοκοσυριζανέλ σινάφι…

Σας προσκαλούμε, όσοι δεν θέλουν να είναι τυφλοί και δεν κλείνουν θεληματικά τα αυτιά τους και τα μάτια τους, να προσέρθετε στη Διάλεξη των Φ. Λεπίδα & Δ. Καζάκη

Δημήτρης Καζάκης θα μιλήσει απόψε μαζί με τον…

…δικηγόρο και Δόκτορα Δημοσίου Δικαίου Φώτη Λεπίδα

Με θέμα:

                 ΕΠΑΜ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΤΗ ΛΥΣΗ!

και να συμμετάσχετε ενεργά και όχι μόνο αυτό να συνδράμετε το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δραστηριοποιούμενοι κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά όσοι μπορείτε, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

 

Μπρος λοιπόν να ξεμπερδεύουμε με τους μνηστήρες που διαλύουν την Ιθάκη, σαν άλλοι Οδυσσείς να τιμωρήσουμε αυτούς που ασελγούν επί εφτά χρόνια να μην πούμε από το 1821 πάνω στο σώμα της μητέρας πατρίδας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.