Πράκτορας της ΜΙ5 φέρεται να ισχυρίζεται ότι σκότωσε την Νταϊάνα

Ότι είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκάλυψε από το κρεβάτι του πόνου, όπου είναι καθηλωμένος ένας ετοιμοθάνατος πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Ο υποτιθέμενος δολοφόνος

Ο λόγος για τον 80χρονο πρώην πράκτορα της MI5, Τζον Χόπκινς, ο οποίος με τα όσα φέρεται να λέει, «καίει» τα Βασιλικά Ανάκτορα.

Ο πρώην πράκτορας των MI5 είναι πολύ άρρωστος. Οι γιατροί του δίνουν λίγες εβδομάδες ζωής και προτού κλείσει για πάντα τα μάτια του, ο Χόπκινς αποφάσισε να αποκαλύψει ένα μυστικό που το κρατούσε κρυφό για χρόνια.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι, το 1997 ήταν αυτός που δολοφόνησε την Νταϊάνα, μία πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην αμφιβόλου εγκυρότητας ηλεκτρονική ιστοσελίδα «YourNewsWire».

Για τον Χόπκινς, η Νταϊάνα έθετε σε κίνδυνο το βρετανικό Στέμμα: «Ήξερε πάρα πολλά μυστικά για τα Ανάκτορα. Είχε τεράστια μνησικακία και το αφεντικό μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει … και θα έπρεπε να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα».

«Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα».

Όπως ισχυρίζεται παράλληλα, μεταξύ των ετών 1973 και 1999, είχε διαπράξει 23 δολοφονίες για λογαριασμό της MI5.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 17:54

http://www.zougla.gr/kosmos/article/praktoras-tis-mi5-ferete-na-isxirizete-oti-skotose-tin-ntaiana

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.